VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Blog

Csak jól járhat a felfújható jakuzzival

2020. November 30.

Csak jól járhat a felfújható jakuzzival

A felfújható jakuzzi páratlan kényeztetést nyújt az egész családnak. A remek árak pedig kímélik a pénztárcáját, tehát érdemes megvásárolnia minél hamarabb!

Eljött a felfújható jakuzzi ideje!

Hamarosan beköszönt a tél, és érdemes erre megfelelően felkészülni többek között egy felfújható jakuzzi beszerzésével is. Nincs semmilyen tévedés, ugyanis ezt a termékkivitelt nemcsak a szabadban, hanem a lakáson belül is könnyedén alkalmazni lehet, amennyiben megfelelő tér áll a rendelkezésre. Mindenképpen megéri kialakítani a számára tökéletes környezetet, mert páratlan élményeket kínál.

Télen, nyáron felfújható jakuzzi

Amikor odakint tombol a forróság, teljesen érthető, ha valaki egy kellemesen hűvös fürdőre vágyik, hogy sikerüljön megszabadulnia az állandó izzadástól. A felfújható jakuzzi egyszerűen páratlan élményt nyújt ilyen helyzetekben.  Nincs más tennivaló, csak belecsobbanni és élvezni a gombnyomásra előtörő buborékokat. A kellemesen meleg folyadékban pihenni, lazítani ugyanakkor a leghidegebb évszakban is lehet. Egyszerűen páratlan és megunhatatlan érzés, hogy bent a meleg szobában, a pezsgőfürdőben relaxál az egész család, miközben az ablakon keresztül figyelik a szépen hulló havat.

A felfújható jakuzzi telepítése

A felfújható medencék esetében érdemes komoly figyelmet szentelni a terep ideális előkészítésére. Amennyiben a szabadban történik a telepítés, úgy a megfelelő helyszín kiválasztása elengedhetetlen. Ne legyen túlságosan napos és árnyékos sem, valamint szerencsés, ha nem fa alá kerül közvetlenül, hiszen így elejét lehet venni az ágak, levelek, vagy éppen a rovarok, más állatok belekerülésének a vízbe. A talajfelszín legyen egyenletes. Érdemes alapos takarítást végezni, majd pedig egy vékony homokágyat készíteni, esetleg geotextíliát alkalmazni az élesebb kövek, más tereptárgyak ellen. A fentiekkel ellentétben, ha a felfújható jakuzzia lakásban kerül elhelyezésre, akkor sokkal egyszerűbb a folyamat, hiszen ott már eleve adott a tiszta és éles tárgyaktól mentes felszín, amit azért érdemes letakarni egy arra megfelelő textíliával.

A felfújható jakuzzi előnyei

A saját készítésű, privát strand vagy wellness már nemcsak álom. Szinte bárkinek elérhető a felfújható jakuzzi, ami kedvező áron vásárolható meg többféle kiszerelésben. A meleg víznek már önmagában van egy nagyon előnyös, a testre gyakorolt tulajdonsága, hiszen kitágítja az ereket és serkenti a vérkeringést. Kíméli az ízületeket, mert a folyadék felhajtó ereje rengeteg súlyt vesz le róluk, ezzel csökkentve a terhelést. A buborékoltatás továbbá fantasztikus masszázsélményt kínál.

Bestway SPA PALM SPRING 4-6 személyes hordozható masszázs medence 

A kínáltunkban elérhető, 4-6 személyes, 196×71 cm-es felfújható jakuzzi kül- és beltérben egyaránt gyorsan telepíthető. Fűtőelemekkel, digitális kijelző- és irányítópanellel van felvértezve. A termék összsúlya csak 60 kilogramm, természetesen víz nélkül. Kompakt gépészeti elemekkel együtt kerül értékesítésre. Ezek magukban foglalják a papírszűrős vízforgató egységet, a gyorsfűtő rendszert és a sóbontót is, ami elvégzi a víz fertőtlenítését is. A vízforgató teljesítménye 1,3 köbméter óránként. 8 darab masszázsfúvókával rendelkezik a felfújható jakuzzi. Mindenféle szerszám nélkül egyszerűen szerelhető. Javítótapasz, úszó vegyszeradagoló és még egy erős, ellenálló védőtakaró is jár mellé.

Élvezze a felfújható jakuzzi kényeztetését!Részletek »Hozzászólás 0 hozzászólás

Csak nyerhet a Pedrollo szivattyú vásárlással

2020. November 30.

Csak nyerhet a Pedrollo szivattyú vásárlással

A Pedrollo szivattyú egyszerűen megoldja a gazdasága és otthona vízellátását. A prémiumkategóriás JSW sorozat tagjai most remek áron várják a megrendelését.

Egyedi teljesítményt nyújt a Pedrollo szivattyú

A víz az élet alapja, ami olykor a túlzott jelenlétével, máskor éppen a túl kevés mivoltában okozhat komolyabb problémákat, viszont a Pedrollo szivattyú segítségével mindig biztosítható az optimális mennyiség. A jól ismert olasz márka már bejárta a világot és jelentős hírnévre tett szert.

A Pedrollo szivattyú rövid története

A lassan fél évszázados múltra visszatekintő cég az alapító Silvano Pedrollo nevét viseli. A zseniális szakember a mai napig részt vesz a legújabb szivattyú modellek tervezésében. Az idők során számos díjjal lett gazdagabb és híresebb a vállalat, aminek következtében, ma már az egész világon ismert a Pedrollo szivattyú.

Prémium minőség, kiváló teljesítmény

A készítők valóban nem bíztak semmit sem a véletlenre, ezért csakis a legjobb alapanyagokkal dolgoznak, aminek az eredménye érezhető is a készülékek működése során. Öntvényt, rozsdamentes acélt, kerámiát és még grafitot is találhatunk a felhasznált összetevők között. A megfelelő felépítésnek hála, a termékek nemcsak ellenállóak a gyakran mostoha körülmények között, hanem folyamatosan biztosítják a kiváló hozamot. A fejlesztések a mai napig nem álltak meg, így rendre születnek újabbPedrollo szivattyú kivitelek, amiket igény szerint lehet felhasználni. Ha Önnek is szüksége van egy speciális folyadék kitermelő eszközre, akkor nálunk megtalálhatja a legjobbat.

Pedrollo szivattyú típusok

Az évtizedek során, a gyártó komoly munkát végzett és igyekezett minél jobban lefedni az igényeket. Ennek eredményeképpen születtek önfelszívó, búvár, szennyvíz, kerti és még olaj szivattyúk is egyaránt. Mindegyik típusnak megvan a maga előnye és speciális területe, ahol maximálisan kiaknázható a képessége. Ami a működési mechanizmust illeti, választható periférikus, centrifugális, többlépcsős, függőleges tengelyű többlépcsős, valamint kapható önfelszívó, szabványosított centrifugális, de nem maradhat ki a felsorolásból a hordozható és vízellátótípus sem.

JSW önfelszívó szivattyúk

A webáruházunk egyedi kínálattal várja a Pedrollo szivattyúezen variánsaiból, amik képesek akár 9 méterről is felszívni a vizet és percenként 160 litert továbbítani. Rendkívül széles körben alkalmazhatók. Ez a sorozat kifejezetten üzemcsarnokok, nagyobb családi gazdaságok ellátásra lettek tervezve. A pozitívumaik között említhető, hogyhosszú időn keresztül és gazdaságosan működtethetők, minimális karbantartási igény mellett.

Felhasználási területek és előnyök

A JSW önfelszívó Pedrollo szivattyú képes megbirkózni a folyadékokban található nagymennyiségű levegővel. Gyakori ugyanis, hogy a fúrt kutakból kinyert víz, jelentős részben rendelkezik plusz levegővel, ami miatt sokszor nem hatékony a kitermelés. A Pedrollo szivattyú ezt figyelembe véve készült, így kiküszöböli a problémát. Automatikus vízellátó rendszerekhez, kis és közepes ellátó tartályokhoz, valamint nagyobb kertek öntözésére egyaránt megfelelnek a Pedrollo szivattyúk. Ha szeretné leegyszerűsíteni a növénytermesztési feladatokat, akkor kényelmesen megoldhatja a díszkertek, gyümölcsösök vagy zöldségesek folyadékellátását, illetve növelheti a termelékenységet is ezáltal.

A Pedrollo szivattyú remek befektetésRészletek »Hozzászólás 0 hozzászólás

Rendeljen nálunk hidrofor tartályt!

2020. November 30.

Rendeljen nálunk hidrofor tartályt!

A hidrofor tartály segítségével megóvhatja az otthona vízellátó rendszerét a túlnyomásoktól. A prémium kategória tagjaira most kiváló áron tehet szert. Ne szalassza el a lehetőséget!

Számos érv szó a hidrofor tartály mellett!

A biztonság mindig elsődleges, így mindenképpen megéri a hidrofor tartály beszerzésében is gondolkodni. A vízellátó egységek esetében megesik, hogy a hirtelen ütések, nyomáskülönbségek komoly károkat okoznak a vezetékekben vagy az azok végén található szerelvényekben. Ennek könnyen elejét lehet venni egy kiváló hidrofor tartálybeiktatásával.

A hidrofor tartály pontos szerepe

Voltaképpen egy többfunkciós rendszerről van szó, amivel jelentősen megnövelhető többek között a vízkinyerő egységek (pompák) élettartama házi vízmű esetében.  A hidrofor tartály az űrtartalmától függően, jelentős mennyiségű folyadék tárolására lehet alkalmas. Ugyanakkor a víz mellett, nyomást is tárol. A hozzá csatlakoztatott pompa így csak akkor indul be, ha a hidrofor tartály belsejében a nyomás egy adott szint alá csökken, így amikor csak néhány liternyi víz hiányzik nem fog azonnal működésbe lépni. Típustól függően, fűtésrendszer esetében puffer tartályaként is alkalmazható, ezzel csökkentve a felesleges kiadásokat és nagyobb mennyiségű hőenergiát tárolva.

Hidrofor tartály típusok

Többféle felosztással lehet találkozni a hidrofor tartályesetében. Ami a formáját illeti, van álló és fekvő kivitel. A felépítésér tekintve pedig elérhető vaslemez, valamint gumimembrános változat is.

Vaslemez hidrofor tartály

A VL vaslemez tartályok általában olyan helyzetekben ajánlottak, amikor az adott rendszer kifejezetten ezt a típust követeli meg. Házi vízművel, búvár-, esetleg önfelszívó szivattyúval remekül összekapcsolható. Nagyon masszív és ellenálló kialakítás.

Gumimembrános hidrofor tartály

A modernebb technológiával készült termékek esetében a folyadékot és a levegőt egy speciális gumimembrán választja el egymástól. Ennek következtében a levegő pótlására is csak sokkal ritkábban kell sor kerüljön. A membrán értelemszerűen cserélhető, így könnyebb a karbantartás és a tisztítás sem jelent problémát.

A hidrofor tartály előnyei

Csak ismételni lehet, hogy mennyivel szerencsésebb, ha Ön is választ egy hidrofor tartály egységet az otthonába. Sajnos sosem lehet előre tudni, hogy mikor lépnek fel kisebb-nagyobb problémák, amik komoly meghibásodást idézhetnek elő. A gyakori nyomáskülönbségek, amik jelentkezhetnek a vezetékes rendszerekben, amikor elveszik, majd ismételten megadják a vizet, könnyedén tönkretehetik a belső hálózatot. A hidrofor tartály ellenben képes arra, hogy felfogja ezeket a nem kívánt erőket, megóvva a szerelvényeket és kitolva azok élettartamát. A befektetése ilyen formámban gyorsan megtérül.

Prémium minőségű hidrofor tartály kivitelek

A kínálatunkban csakiskiváló minőségű termékeket találhat, amik minden bizonnyal elnyerik a tetszését. Ami a gumimembrános hidrofor tartályokat illeti, a következő készülékeket forgalmazzuk:

·        Extravarem LC

·        Intervarem

·        Maxivarem LS

·        Plusvarem

·        Inoxvarem

·        Zincvarem

További kiegészítők

A különféle hidrofor tartály gumimembrán kivitelek mellett, még tartály peremet is forgalmazunk eltérő méretekben, amelyeket raktárról igyekszünk minél gyorsabban a rendelkezésére bocsájtani. Válasszon minket bizalommal!Részletek »Hozzászólás 0 hozzászólás

Kiváló áron kapható a búvárszivattyú

2020. November 30.

Kiváló áron kapható a búvárszivattyú

A búvárszivattyú a gazdaság elengedhetetlen kiegészítője. Érdemes minél hamarabb beszereznie, kedvező áron, amire lehetősége nyílik nálunk, csak kattintania kell!

Sok érv szól a búvárszivattyú mellett

A megfelelő vízellátás biztosítása érdekében érdemes időben beszerezni egy minőségi búvárszivattyú terméket, amivel gyors és hatékony eredményt lehet elérni. Ezen rendszerek nagyon sokféle formában kaphatók.

Természetesen a víz alá merülő kiviteleknél még nem áll meg a sor, ugyanis választhatók felszíni (kerti) telepítéssel rendelkező típusok is, amik ugyanúgy alkalmasak az igények kielégítésére. Ugyanakkor ez minden esetben a körülményektől függ.

A búvárszivattyútípusok

Igyekszünk nagyon széleskörűen kiszolgálni a vásárlók igényeit, ezért nálunk jó néhány búvárszivattyú márka között lehet válogatni.

·        Pentax

·        Sumoto

·        Red Jacket

·        Umbra

·        Elpumps

·        Pedrollo

·        OFT

·        Calpeda

 

A prémiumminőség és a nagy ellenállóság minden eseten garantált. Némelyik kivitel 230 és 400 Voltos teljesítménnyel, valamint membrános változatban is elérhető. 3, 4 és 6 Colos méretben állnak rendelkezésre a csőbúvár rendszerek.

Merülő szennyvízszivattyú

Bár egyre inkább gyakori, hogy fúrt kutakból történik meg a víz kinyerés, azért még mindig vannak olyan települések, ahol a hagyományos ásott kitermelőegységekből vagy nyíltvízi befogadókbóltörténik a folyadék biztosítása.  A tavaszi, őszi és téli időszakokban pedig, az sem ritka, hogy az alacsonyabban fekvő részeket, például a pincéket, kerteket, elborítja az ár. Ilyen helyzetekben a darálóval is ellátott búvárszivattyú nyújt megoldást. Az úszókapcsolóval felszerelt szerkezetek könnyedén automatizálhatók, mert a kiegészítő egység megakadályozza az esetleges szárazon futást. Ha olyan közegben merülne el a búvárszivattyú, ami nagyon reaktív, akkor érdemes egy rozsdamentes acél házzal rendelkező modell mellett dönteni.

Figyelni kell a teljesítményre

A lakossági és ipari búvárszivattyúkivitelek között jelentős eltérés mutatkozhat, többnyire a teljesítmény terén. Az emelőmagasság egy olyan jellemző, amit megéri szem előtt tartani. A robosztus felépítés néha komoly emelési magasságot tesz lehetővé, míg máskor ez az érték kisebb, tehát a műszaki paramétereket nem szabad figyelmen kívül hagynia.

Célkeresztben a csőbúvár szivattyúk!

Amennyiben az Ön udvarán, gazdaságában fúrt kút áll rendelkezésre, akkor ez az a búvárszivattyú változat, amibe megéri befektetnie. A kínálatunk nagyon széleskörű, így garantáltan rátalál az igényeit legjobban kielégítő variánsra. Az itt kapható készülékek pedig, többre képesek, mintsem elsőre gondolná. Köpenycső alkalmazásával tartályokból, medencékből is elvégezhető a vízkinyerés. Még hidrofor tartállyal is összekapcsolható a búvárszivattyú, így egy teljes ingatlan vízellátása biztosítható kényelmes módon. A kertben való öntözéssem fog többé problémát jelenteni. Típustól függően tűzoltó- és ipari rendszerekben is használatba vehető.

OFT Alpha 9 4 Colos búvárszivattyú

Ez a rendkívüli búvárszivattyú igen hatékony megoldást jelent mind ipari, mind háztartási használat esetén. Köpenycső alkalmazásával még az ásott kutakban is egyszerűen ellátja a feladatát. A motorteljesítménye 0,75 kW óránként. 55 méter magasságba is képes emelni. 40-100 liter a percenkénti hozama. Beépített kondenzátor és hővédelem garantálja a túlmelegedés megakadályozását. A búvárszivattyú másik nagy előnye a „lebegő" járókerék rendszer, ami kiemelt ellenállást nyújt a folyadékban lévő homok részecskék koptató hatásával szemben.

Vásároljon időben! Részletek »Hozzászólás 0 hozzászólás

Takarékos megoldás az önfelszívó szivattyú alkalmazása

2020. Szeptember 4.

Takarékos megoldás az önfelszívó szivattyú alkalmazása

Az önfelszívó szivattyú népszerűsége egyre csak növekszik. Ezen gazdaságosan működő szerkezet megtérülő befektetésnek számít. Csapjon le rá most!

Nagy teljesítményt produkál az önfelszívó szivattyú

Amikor a megfelelő vízellátás nincs megoldva közművesítés formájában, akkor egy önfelszívó szivattyú és a hozzá csatlakoztatott házi vízmű biztosíthatja a kellő mennyiségű folyadékot. Ilyen formában főként a családi ingatlanok igényeit lehet kielégíteni, de ezen kívül a mezőgazdaságban és iparban is kiaknázhatók a különféle termékek képességei.

Természetesen mindig az igénynek megfelelően érdemes terméktípust választani. A kinyerő elhelyezkedésétől nagyban függ, hogy milyen teljesítményre lesz szükség. Nem mindegy ugyanis, hogy egy felszíni forrás, patak, nagyobb tárolótartály vagy több 10 méter mélyen található talajvíz hasznosítása a cél.

Az önfelszívó szivattyú alkalmazási területei

A teljesítmény és az ár-érték arány egyaránt meghatározó az önfelszívó szivattyú esetében. A háztartások körül, illetve mezőgazdasági és ipari célokra más tulajdonságokkal bíró termékekre lesz szükség. A kiválasztásban örömmel segítünk, amennyiben nem tudja eldönteni, melyik mellett tegye le a voksát.

Háztartási önfelszívó szivattyú

Amikor akadozik a vízellátás az otthonában, esetleg a közművesítés egyáltalán nincs megoldva, akkor érdemes saját kezébe vennie a megoldást. Vidéken gyakran előfordulhatnak ilyen problémák, de egy házi vízmű könnyedén kiszolgálhatja az igényeit.

A Lowara BG, Tellarini, Pentax, Pedrollo, Grundfos önfelszívó szivattyú típusok az elvárásokhoz mérten látják el a feladatukat. Könnyen telepíthetők és jól tűrik még a mostoha körülményeket is,legyen az homokos vagy gázos folyadékközeg.

Mezőgazdaságban és iparban használt önfelszívó szivattyú

Legyen szó üveg- vagy fóliaházak, állattartó telepek, csarnokok, üzemek vízellátásról, minden esetben elengedhetetlen a kiemelt teljesítmény. A Pentax, Pedrollo, GMP termékek kifejezetten nagy terhelésre lettek tervezve. A Pedrollo JSW sorozat képviselői például alkalmasak 58 méter mélyről is felhozni a vizet és 160 liter percenkénti teljesítménnyel továbbítani azt.

Amennyiben ez nem lenne elég, akkor a GMP önfelszívó szivattyú 390 litert tud továbbítani minden percben, így a nagy igénnyel rendelkező területeken tökéletes megoldást jelent. Célirányos kereséssel könnyedén megtalálható az a terméktípus, ami hosszú élettartammal és precíz munkaképességekkel szolgálja ki az elvárásokat.

Mire figyeljünk az önfelszívó szivattyútelepítésénél?

Vannak olyan alapvető feltételek, amiknek teljesülniük kell, továbbá olyan esetek is, amiket érdemes elkerülni. A szárazon futás megelőzése pontosan ide sorolható. Minden bekapcsolás előtt fel kell tölteni a szivattyút, mert különben meghibásodik. A telepítés menete egyszerű, minimális karbantartási igénnyel rendelkeznek a szerkezetek és probléma esetén költséghatékonyan javíthatók.

Az önfelszívó szivattyú a működési elve alapján eléri, hogy nagyobb sebességgel távozzon belőle a folyadék, mint ahogy az belép az indulási oldalon. Ennek eredményeképpen alakul ki a nagy teljesítmény. A folyadék szállítás egyszerűen egy motor és egy forgó lapát segítségéveltörténik, amin az áthaladó víz egy örvényt generál nagyobb mozgási energiát létrehozva.

Az önfelszívó szivattyú és az önellátásRészletek »Hozzászólás 0 hozzászólás