VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyú Kft. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Blog

Bestway medence különböző igényekre

2019. Április 10.

Bestway medence különböző igényekre
A forró nyári melegben, mi sem lehet jobb érzés, mint egy-egy fárasztó nap után a hűs vízben kikapcsolódni

Hétvégenként a családdal, barátokkal csobbanni egyet. Ennek azonban sok minden gátat szabhat, többek között a zsúfolt strandok, uszodák és wellness központok is. Ha szeretné, hogy akkor fürdőzhessenek, rendezhessenek kerti partit a szeretteivel, amikor csak kedvük tartja, akkor érdemes megfontolnia egy Bestway medence telepítését. A kínai cég már nagyon régóta foglalkozik a különböző kialakítású és méretű Bestway medence modellek gyártásával, így nagy tapasztalatuk van a különböző igények kielégítésében.

Számukra első a jó ár-érték arány és a könnyű szerelhetőség, hogy a felhasználók maguk is könnyűszerrel fel tudják állítani, majd szükség esetén vagy a szezon végén szétszedni. A kínálatunkban több termékük is megtalálható, amelyek között puhafalú és fémvázas Bestway medence is szerepel. Az előbbiek az úgymond kezdő szintű termékek, amiket főként gyermekeknek ajánlunk. Ugyanakkor, ha felnőttek is használnák, illetve biztosra szeretne menni, hogy a gyerkőcök a játék hevében nem teszik tönkre a saját strandot, akkor a fémvázas Bestway medence jelenti a tökéletes választást.

Ez megfelelő karbantartás mellett, nagyon hosszú élettartamot garantál, így több évig is élvezhetik a korlátok nélküli úszkálás, pancsolás és nem utolsó sorban a hűsölés előnyeit. Amennyiben a beszerzés mellett dönt, akkor keresse a Bestway medence megóvására szolgáló eszközöket is, és akkor biztosan sok örömet fog okozni az egész családnak, baráti társaságnak bosszúság és mindenféle probléma nélkül!


Részletek » Hozzászólás 0 hozzászólás

A Gebo cső a legjobb választás

2019. Április 10.

A Gebo cső a legjobb választás
A flexibilis csövek nagyon megkönnyítik a víz- és szolárrendszerek telepítését

A segítségükkel hosszabb szakaszok is kiépíthetők mindenféle összekötő elemek és könyökök nélkül, ami nemcsak a munkához szükséges időt csökkenti le jelentősen, hanem a költségeket is. Az inox Gebo cső pedig ezt az előnyt is felül tudja múlni, hiszen amellett, hogy általa rengeteg idomot meg lehet spórolni, még könnyen és gyorsan vágható is, sőt, a megfelelő eszközökkel a helyszínen lehet peremezni és utána azonnal beszerelni.

Tehát, ha olyan hajlékony csövet szeretne alkalmazni akár használati meleg víz, akár hűtővíz vagy a háztartásban szükséges folyadék elvezetésére, ami nem deformálódik, nincs hatással rá a benne áramló víz és a közeg hőmérséklete, és ennek megfelelően nagyon hosszú az élettartama , akkor a Gebo cső lehet a legjobb választás. Kis helyigényének köszönhetően olyan esetekben is kiváló megoldást kínál, amikor kevés a rendelkezésre álló hely és egyéb alternatíva szóba se jöhetne. A Gebo cső nyugodtan hajlítható, mert nem fog deformálódni, és a kézi erő is elég ahhoz, hogy a megfelelő formát vegye fel. Ismerje meg részletesebben is ezt a nagyszerű eszközt a termékleírásainkból, amit egyébként többféle méretben is megtalálhat a kínálatunkban.

Amennyiben kiválasztotta az ideális átmérőjű Gebo cső változatot, akkor kérhet tőlünk gépi peremezést vagy rendelhet mellé peremező satut, esetleg teljes szerelő készletet. Mi minden esetben rövid határidővel, raktárról fogjuk házhoz szállítani, így pár napon belül már személyesen is megtapasztalhatja a nagyszerű és sokoldalú Gebo cső előnyeit!


Részletek » Hozzászólás 0 hozzászólás

Búvárszivattyú különböző célokra

2019. Április 10.

Búvárszivattyú különböző célokra
A szivattyúk óriási szolgálatot tesznek úgy a háztartásban, mint öntözés során vagy az ipar számos területén

De ahhoz, hogy olyan eredményt nyújtsanak, amit elvár ezektől a szerkezetektől, fontos, hogy a megfelelő kivitelt válassza az adott feladat ellátására. Például, ha 7-8 méternél mélyebbről kell felemelni különböző folyadékokat, vagy ha gyorsan kell kinyerni nagy mennyiségeket, akkor célszerű búvárszivattyú mellett dönteni. Sőt, akkor is ez az egyik legjobb alternatíva, ha a felhasználási pont messze van a kinyerés helyétől, hiszen ebben az esetben is elkél a búvárszivattyú által biztosított nagyobb teljesítmény.

Persze vannak egyéb megoldások is, de ha a legegyszerűbbet és egyben leghatékonyabbat keresi, akkor a más néven merülő szivattyúknak is nevezett modelleket érdemes előnyben részesítenie. Webáruházunkban a búvárszivattyú többféle típusa is helyet kapott, így minden esetben és minden célra megtalálhatja a leginkább megfelelőt. Többek között csőbúvár szivattyúk is a kínálatunk részét képezik, amelyeket elsősorban csőkutak esetében használhat, amelyekbe más típusú szerkezetek nem is férnének be.

Ugyanakkor ezek a búvárszivattyú változatok általában alkalmasak arra is, hogy medencékből, különféle tartályokból nyerjék ki a vizet és oszlassák el, csak ekkor köpenycsőre is szükség lesz. Amennyiben többféle módon is szeretné hasznosítani a megvásárolt búvárszivattyú modellt, akkor ezzel a módszerrel igazán sokoldalúvá teheti, de ha nincs szükség arra, hogy kimondottan keskeny helyről szivattyúzza ki a vizet, akkor praktikusabb a hagyományos átemelő szivattyú beszerzése, hiszen nem használná ki az előbbiekben említett változatok speciális formakialakítását.


Részletek » Hozzászólás 0 hozzászólás

Lábszelep a szivattyúk meghibásodása ellen

2019. Április 10.

Lábszelep a szivattyúk meghibásodása ellen
A szivattyúk tökéletes működéséhez sokféle eszközre, kiegészítőre van szükség

Például valamivel meg kell gátolni, hogy a folyadék visszaáramoljon, illetve meg kell előzni a szerkezetek szárazon futását is. Ez utóbbi nagyon fontos ahhoz, hogy a szivattyúk élettartamát meg lehessen hosszabbítani, ugyanis, ha anélkül indulnak be, hogy víz lenne bennük, teljesen tönkre is mehetnek, de még jobb esetben is komoly károk keletkezhetnek. Ez ellen egy lábszelep beépítésével lehet a legjobban védekezni, ami nem engedi, hogy a folyadék visszafolyjon a szívócsövekben. Ugyanakkor nem mindegy, hogy milyen lábszelep kerül a rendszerbe, hiszen többféle kivitelben, anyagban és méretben kapható a szaküzletekben, így a webáruházunkban is.

Nálunk nyelves, rugós és ellensúlyos változatokban is megtalálhatja ezt a hasznos kis alkatrészt, ami rézből, bronzból és rozsdamentes anyagokból is készülhet. A legelterjedtebb a hagyományos, ellensúlyos lábszelep, ami az öblös kialakításának köszönhetően a legnagyobb áteresztő képességgel bír, és hála az egyszerű kialakításnak élettartam terén is ez nyújtja a legtöbbet.

Az EUROPA réz rugós lábszelep az egyik legjobb minőségű termékünk, amelyik ipari és mezőgazdaságban használt, nagy nyomás alatt lévő szivattyúk esetében is alkalmazható köszönhetően az erős réz és rozsdamentes anyagokból lévő ötvözetnek, amiből ez készül. Olyan helyekre, ahol más ilyen jellegű kellék nem fér el, az úgynevezett csőlábszelepeket ajánljuk, amelyek a kialakításukból adódóan a legkisebb átmérővel rendelkező csövekben is helytállnak.

Ha pedig háztartási használatra és/vagy házi vízműhez keres egy megfelelő alternatívát, akkor tekintse meg a szűrőkosaras lábszelep modelleket, amelyek képesek kiszűrni a nagyobb lebegőszennyeződéseket.


Részletek » Hozzászólás 0 hozzászólás

Úszómedence-szivattyú vásárlási tippek

2019. Április 10.

Úszómedence-szivattyú vásárlási tippek

Az úszómedence nagyfokú kényelmi faktorként tartható számon az ingatlanok esetében. Ahhoz azonban, hogy minden tekintetben tökéletesen funkcionáljon a medence, nélkülözhetetlen a megfelelő szivattyú alkalmazása. Ez gondoskodik a víz szűréséről, annak keringetéséről és tisztításáról is. A szivattyú kiválasztás azonban korántsem egyszerű feladat, hiszen számos szempontot célszerű szem előtt tartani.

Valóban szükséges a szivattyú?

Ez a leggyakrabban felmerülő kérdés az érdeklődők körében, és a válasz egyértelműen az, hogy igen. A szivattyú nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a medence vize hatékonyan szűrhető legyen és így a fürdőzés biztonságos közegben történhessen. A törmelék, a por, a homok, a különféle szennyeződések eltávolíthatóak ilyen módon, és a medence alján sem fog összegyűlni a finom, porszerű anyag. A megfelelő szivattyúval a fűtés is megoldható, így akkor is hosszú időn keresztül élvezhetjük a fürdőzést, ha a kinti hőmérséklet ezt nem tenné lehetővé.

Hogyan működik?

A medence-szivattyút nem véletlen tartják úgy számon, mint a medence szívét. A víz keringetése a fő feladata. Ennek érdekében a bemeneti nyíláson keresztül belép a víz a szivattyúba, majd egy szűrőrendszeren tereli keresztül a rendszer. Miután a szűrő felfogja a szennyeződéseket, darabos részeket, a víz kilép a szivattyúból. Ennek speciális esete, amikor hőszivattyú is belép a rendszerbe, ez a kilépés előtti fázisban kap helyet.

Szakmai segítség a méretválasztáshoz

Ugyan a világhálón számos hasznos segítséget találhatunk azzal kapcsolatban, hogy milyen méretű medencéhez mekkora szivattyú az ideális, de laikusként legjobb, ha ehhez szakmai segítséget kérünk. Mindegy, hogy szaküzletben vásárolunk, vagy az online lehetőségekkel élnénk, a megbízható forgalmazó profi hozzáállással és hasznos tanácsokkal áll rendelkezésre.

Márka és árak

A vásárlás során természetesen nem mindegy, hogy mennyibe kerül majd a szivattyú. Fontos tisztában lenni azzal, hogy egy hosszú távú befektetésről van szó, mely a medence kényelmes használatát biztosítja. Éppen ezért megéri akár többet kifizetni a kezdetekkor egy megbízható márkáért, hogy aztán a későbbiekben zökkenőmentes legyen a felhasználás és időtálló minőségben álljon rendelkezésre a választott szivattyú. Közeledik a jó idő, hamarosan a kerti medencét is be lehet üzemelni.Részletek » Hozzászólás 0 hozzászólás