VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Blog

Felfújható masszázsmedence kompromisszumok nélkül

2021. Május 9.

Felfújható masszázsmedence kompromisszumok nélkül

Néhány évvel ezelőtt még nem is gondoltuk volna, hogy egy átlagember is élvezheti a felfújható masszázsmedence nyújtotta luxust. Tény, hogy egy fix vázzal bíró jakuzzi nem olcsó mulatság. Ezzel ellentétben, egy felfújható ára negyed annyiba kerül, mint a hagyományos masszázsmedencék. Nem csoda, hogy hirtelen hatalmas népszerűségre tett szert és egyre szélesebb körben vált elterjedté, hiszen olyan helyen is használható, ahol nem lenne lehetőség beépíteni egy fix jakuzzit.

Nem kínál kevesebbet, inkább annál többet

Mindennel fel van szerelve, amire csak szükségünk lehet. Az élmény ugyanolyan kiváló, csak sokkal gazdaságosabb áron juthatunk hozzá. Modern vízkeringetővel, szűrővel és melegítőrendszerrel van ellátva. Az erős pumpának köszönhetően, élvezhetjük a vízsugarak okozta kellemesen masszírozó érzést. Relaxálásra tökéletes. Ráadásul többedmagunkkal is szentelhetünk némi időt a pihenés ezen fajtájának, mivel 6 személyes változatot is vásárolhatunk.

Elegáns, mégis strapabíró

A vastag falának köszönhetően erős tartással rendelkezik, ezért nem fog ide-oda imbolyogni, amikor ki vagy bemászik valaki a felfújható masszázsmedencébe. Arra viszont figyeljünk, hogy ne használjunk éles, hegyes tárgyakat a közelében, sem benne! Lehetőleg minél távolabb helyezzük el a tűzhelytől, nehogy egy kipattanó parázs elrontsa a pihenést. Hogyha kint a szabadban kívánjuk elhelyezni, akkor mérjük fel a terepet, nehogy valami kiszúrja az alját. Egy előre elkészített homokpad ideális a telepítés szempontjából. Azzal viszont számolnia kell, hogyha a pázsiton helyezi el, annak nyoma marad, mivel tönkreteszi a füvet.

Hol használható a felfújható masszázsmedence?

Gyakorlatilag bárhová magunkkal vihetjük. Leengedett állapotban egyszerű a szállítása. Az összeállítás nem vesz többet igénybe néhány percnél. A beüzemelést követően már élvezhetjük is minden előnyét a felfújható masszázsmedencének. Természetesen áramforrásra is szükség lesz, különben csak egy vízzel teli gumikádat kapunk. Amennyiben a rendelkezésünkre áll egy hordozható generátor, akár a kempingezéshez, sátorozáshoz is magunkkal vihetjük a felfújható masszázsmedencét. Nem mindennapi élmény kint a szabadban, a természet lágy ölén egy nyári éjszakán a jakuzziban borozgatni a szeretteinkkel. Ez például olyan lehetőség, ami egy 1,5 milliós beépített jakuzzi esetében szóba sem kerülhet.

A felfújható masszázsmedence állandó kelléke lehet a kerti pariknak. Bizonyára mindenki örülni fog, ha a finom falatok után ebben lazíthat néhány percet. Ha elromlik az idő vagy amikor beköszönt a hideg, akkor sem kell nélkülözzük, mert elegendő hely esetén, beltérben is használható a felfújható masszázsmedence.

Mennyi áramot fogyaszt a felfújható masszázsmedence?

Ennyi előny után mégiscsak kell legyen valamiféle hátulütője a dolognak, nem? Ebben az esetben ezt is elfelejthetjük. Egy modernfelfújható masszázsmedence fogyasztása elhanyagolható. Nagyjából napi szinten, hosszú órákon keresztül kéne használni, hogy komoly nyomot hagyjon a villanyszámlán. A kényelem és a számos előny mellett, amit biztosít, elhanyagolható a vízpumpa fogyasztása. Már csak azért is, mivel a minőségi változatok nagyszerű energiabesorolást kaptak.

Jakuzzizni jó!

Összehozza a társaságot, összebújhat a párjával, áthívhatja a barátokat egy medencés bulira. Egészséges, segíti a fogyást és első osztályú pihenést biztosítRészletek »Hozzászólás 0 hozzászólás

6 személyes sátor előnyös tulajdonságokkal

2021. Május 3.

6 személyes sátor előnyös tulajdonságokkal

Ha már nem tudunk ellenállni a természet hívó szavának, akkor egy 6 személyes sátor tökéletes menedékül fog szolgálni az erdő közepén. Akadnak olyan keményfejű turisták, akik szerint a sátor felesleges, hiszen csak többletsúlyt jelent. Viszont, ha nem szeretnénk, hogy a hirtelen beköszöntő zord időjárás miatt vacogjon az egész család, akkor állítsunk fel egy minőségi sátrat, amiben kényelmesen elfér mindenki.

6 személyes sátor tágas beltérrel

Ennyi embernek nem kevés helyre van szüksége ahhoz, hogy kényelmesen elférjenek egymás mellett alvás közben. Továbbá, a csomagokról sem szabad megfeledkezni, hiszen azoknak is helyet kell szorítani, elvégre nem tarthatunk mindent a szabad ég alatt. A kialakítása is változhat. Például a 6 személyes sátor felosztható két 3 személyes részre, amit egy nagy előszoba választ el. Ez utóbbi kitűnő helyként szolgál a csomagoknak. De az egy légtérrel rendelkező változatok is nagyon közkedveltek, főként a családok esetében. Egy bizonyos kor alatt, a gyermekek még előszeretettel alszanak a szülők mellett az ilyen alkalmakon.

Mi szerint kategorizálhatóak a sátrak?

Egy gyakorlott turista pontosan tudja, hogy mit kell keressen, amikor úgy dönt, hogy szeretne rendelni. Viszont egy általános vásárlónak nem biztos, hogy ez olyan egyértelmű. A kritériumok kimerülnek annyiban, hogy legyen benne elég hely, esetleg szép legyen a színe. A kellemetlenségek már az összeállításnál kezdődhetnek, ha nem járt utána alaposan, hogy pontosan milyen az igényeinek megfelelő 6 személyes sátor.

Van miből válogatni, ezért minden jel arra mutat, hogy bárki megtalálhatja a tökéletes példányt, amiben úgy érezheti magát, mintha mindig is az anyatermészet ölén nevelkedett volna.

Családi 6 személyes sátor

Ez mindenkinek ismerős lehet. Általában magasabbak a többi típusnál, ezért egy átlagos felnőtt gond nélkül felállhat bennük. Tágas beltérrel rendelkeznek és általában elég ellenálló anyagból készülnek. Viszont ennyi anyagnak bizony van súlya, ezért ezzel mászkálni a hátunkon túra közben nem kellemes. Összehajtva is több helyet foglalnak, ezért gondolni kell a tárolásra is a vásárlás előtt. Általában alumínium és üvegszálas sátorrudak összedugdosásával állítható fel, majd a hagyományos módon, a mellékelt feszítőzsinórokkal kell kifeszíteni. Minél feszesebb, annál kevesebb esélyt hagyunk a beázásra. Ez minden sátor esetében igaz. A több bejárat mindig praktikus, hiszen így oldalról is megközelíthető és nem kell átmászni a bent tartózkodó személyeken.

Turista sátor

Ebben a kategóriában is találkozhatunk 6 személyes sátorral, mivel ez a kategória nagyon széles spektrumon helyezkedik el. Ideális kempingezéshez és a vizes sportok kedvelőinek is. Általában egyszerű konstrukcióval rendelkezik, amitől egyszerűen összerakható és lebontható.

Az expedíciós sátrak

Rendkívül strapabíróak, könnyen összeállíthatóak, ellenállnak a zord időjárásnak, ezért alkalmasak a magashegyi túrázáshoz. Ilyen helyekre már nem jut el jármű, ezért mi kell cipeljük a terhet. A gyártók igyekeznek ennek érdekében minél könnyebb konstrukciót kialakítani.

Vízálló 6 személyes sátor

Bármelyik 6 személyes sátor lehet vízálló, aminek az anyaga poliuretánnal lett kezelve. Vásárláskor vegye figyelembe az anyag vízoszlopának adatait! Ez azt mutatja, hogy meddig vízálló az adott sátor. Például 1300 mm vízoszlop értékkel 1,30 méterig tartja a vízállóságát.Részletek »Hozzászólás 0 hozzászólás

A locsolótömlő kiválasztása célirányosan

2021. Március 14.

A locsolótömlő kiválasztása célirányosan

Bármennyire is csapadékosan indult a 2021-es év, még nem lehet előre tudni, hogy a nyári időszakban milyen gyakran lesz szükség a locsolótömlő alkalmazására. Számos olyan feladat van a lakás és kert körül, amikor szükség lehet a nagyobb mennyiségű víz eljuttatására egyik pontból a másikra. Ezt csakis olyan termékekkel érdemes elvégezni, amik kiválóan ellenállnak a kialakult nyomásnak, valamint a kívülről érkező környezeti és mechanikai terheléseknek. 

Hol és mikor használható a locsolótömlő

Egy kellemes környezetben mindenki sokkal jobban érzi magát, ezért nem ritka, hogy a lakás körül olyan zöldövezet kerül kialakításra, ami frissítő hatással bír az ember szervezetére. A pázsitot, bokrokat, fákat, virágokat ugyanakkor rendszeresen gondozni kell. A megfelelő tápanyagpótlás mellett, az elegendő víz biztosítása is fontos tényező. A nyári időszakban gyakran heti vagy napi rendszerességgel szolgáltatnunk kell valamennyi plusz vízmennyiséget ahhoz, hogy a zöldövezet megfelelő állapotban tudjon maradni. 

De itt még nincs vége a sornak, ha a locsolótömlő alkalmazásáról van szó, ugyanis sok egyéb területen is kiaknázható ennek a terméknek a képessége. A betonfelületek és az autó tisztítása, a medence, illetve az állatok itatójának a feltöltése mind olyan tevékenység, ahol igény merülhet fel a jelenlétére. A minőségi locsolótömlő háztartási, mezőgazdasági és ipari célokra egyaránt alkalmazható. 

Milyen az ideális locsolótömlő

Amikor megtörténik a locsolótömlőbeszerzése, akkor érdemes előre gondolkodni és már alapból egy olyan termékbe fektetni, ami garantáltan hosszú időn keresztül ellátja a feladatát. A kínálatunkban kimondottan olyan típusok szerepelnek, amik ellenállnak a különféle tereptárgyakkal való súrlódásnak, valamint a csavarodás okozta terheléseknek. Ezen kívül a Nap káros ultraviola sugarait szintén remekül viselik és az algásodás sem jelent problémát az esetükben. Ami pedig a költséghatékonyságot illeti, az már teljesen hozzátartozik ezekhez a locsolótömlő kivitelekhez. 

Válaszon célirányosan locsolótömlőt! 

Mielőtt nekilát a rendelésnek, érdemes csokorba szednie a felmerülő igényeit és ezekhez igazítania a típus kiválasztását. Amennyiben az ellenállóság és a felhasználási lehetőségek tekintetében majdhogynem azonosak a locsolótömlők, akkor a pontos méretek azok, amik meghatározóak tudnak lenni. Megéri inkább hosszabbat vennie, mintsem utólag kelljen toldásokkal foglalkoznia. A 25 és 50 méteres kiszerelések általában elegendőek a ház örüli feladatok elvégzésére. 

Locsolótömlők és kiegészítők egy helyen 

Ismerje meg részletesebben a Swinger, Ibotec és TRB FLEX locsolótömlőket! Ezek a márkák már eddig is remekül bizonyítottak, így jó eséllyel megfelelnek az Ön igényeinek is. Amennyiben több mint 50 méter hosszú hálózat kiépítését tervezi, akkor kiváló csatlakozókat tudunk kínálni erre a célra. Locsolófejek között is kedvére válogathat, valamint pompákkal és más öntözéstechnikai kiegészítőkkel ugyanúgy szolgálunk. 

Nincs jobb annál, mint mindent egy helyről beszerezni. Könnyítse meg a saját feladatát és döntsön a megbízhatóság mellett!  Mérje fel a teljes kínálatunkat, támaszkodjon a szakértelmünkre és biztosan nem fog csalódni!Részletek »Hozzászólás 0 hozzászólás

Számos területen alkalmazható a gázolaj szivattyú

2021. Március 10.

Számos területen alkalmazható a gázolaj szivattyú

gázolaj szivattyú egy nagyon fontos kiegészítője tud lenni a vállalkozásának, amennyiben gyakran van szükség az üzemanyag mozgatására, tankolására. Ma már egyáltalán nem ritkák a saját töltőállomások, amik révén kikerülhetők a kereskedelemben lévő kutak jelentős árkülönbségei és viszonylag egyenletes költségek mentén oldható meg egy kisebb-nagyobb géppark üzemeltetése. Természetesen ehhez megfelelő felszereltségre van szükség, amit csak olyan helyről szabad beszerezni, ahol garantáltak a megbízható termékek. 

A gázolaj szivattyú feladatköre 

Nagyon sokféle szivattyú között lehet válogatni, amik eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek. A legtöbb esetben a szállított folyadékok függvényében kerülnek ezek a termékek csoportosításra. Ennek megfelelően egy külön kategóriát kapott a gázolaj szivattyú, ami a megnevezése ellenére azért több területen is alkalmazható az egyedi képességei révén. A fő célja mégis a gázolaj mozgatása, elosztása a kívánt mértékben. 

Mikor jön jól egy gázolaj szivattyú

Amint már említettük, egyre több vállalkozás dönt úgy, hogy saját üzemanyag ellátó rendszert üzemeltet. A hajtóanyagoknak ugyanúgy van nagykereskedelmi áruk, mint a legtöbb terméknek, így érdemes kihasználni a piac ezen szektorát, hogy nagytételben kedvezőbb költségek mellett lehessen beszerezni az üzemanyagokat. Ezeket egyedi körülmények között szükséges tárolni, majd pedig alkalmanként a kívánt mennyiségben kell történjen az elosztás. Ekkor van szükség a gázolaj szivattyú egyedi tulajdonságaira. A mezőgazdaságban, iparban és még számos egyéb helyen alkalmazott kivitelek kiválóan megfelelnek a tengervíz, gázolaj, gombaölő szer mellett, élelmiszeripari termékek, például bor, sör szivattyúzására is. 

Remek választás a gázolaj szivattyú szett 

Amennyiben komplex módon szeretné megoldani a különféle anyagok mozgatását, elosztását, akkor érdemes a gázolaj szivattyú szett mellett döntenie. Ebben az esetben egyben megvásárolhatja az összes fontos kelléket, amilyen maga az önfelszívó pompa, az anyagok továbbítására szolgáló szívó- és nyomócső, valamint a gázolajpisztoly. A rendszer össze- és üzembeállítása ezt követően már nem fog gondot jelenteni. A szakembereink örömmel állnak rendelkezésére, ha netán kérdése merülne fel a témával kapcsolatban. 

A gázolaj szivattyú működése 

gázolaj szivattyú voltaképpen egy önfelszívó, folyadékgyűrűs, bronzból készült elektromos pompa. A motor nem kerül közvetlenül érintkezésbe a folyadékkal és az esetleges veszteségek is elkerülhetők ilyen formában. Rövid időn keresztül még a szívóoldali anyag hiánya mellett is működtethető bármilyen sérülés, meghibásodás kockázata nélkül. Fontos, hogy robbanásveszélyes anyagok szállítására nem alkalmazható, amilyen például a benzin vagy éppen az oldószer.    

További kiegészítők kiváló minőségben 

Ha a gázolaj szivattyú mellett további kiegészítőkre is szüksége lenne, amilyen az átfolyás mérő vagy a szivattyú tömlő, akkor ezeket is megtalálhatja a kínálatunkban. A gázolaj szivattyú szettek pompa nélkül ugyanúgy megrendelhetők, így ha nagyobb teljesítményre van szüksége esetenként, akkor ez sem jelent problémát.Részletek »Hozzászólás 0 hozzászólás

A felfújható jakuzzi gondoskodik a kényeztető időtöltésről

2021. Február 27.

A felfújható jakuzzi gondoskodik a kényeztető időtöltésről

Bármennyire is hideg volt a tél, érezni lehet, hogy lassan vége a didergős hónapoknak és végre elérkezik a felfújható jakuzzi ideje. Ahogy beköszönt a nyári szezon, de valójában már azelőtt is gondoskodhat róla, hogy bármikor kényeztető masszázsban lehessen része a prémiumkategóriás, gombnyomásra összeálló medence jóvoltából. Ha kifejezetten kedveli a fürdőzést, akkor a Bestway termékei között megtalálhatja azt, amire szüksége van. 

Felfújható jakuzzi télen és nyáron 

Már vége annak az időszaknak, amikor csak az udvaron állíthatta fel a saját kis házi strandját. Ugyanis a felfújható jakuzzi a méretéről függően, nagyon könnyedén üzembe helyezhető a lakáson belül is. Természetesen ehhez szükség van egy kellő paraméterekkel rendelkező helyiségre, de amennyiben ez biztosított, akkor semmi akadálya annak, hogy kényeztető masszázsfürdőzés közben figyelhesse az intenzív hóesést. 

Természetesen a nyári hónapok során minden amellett szól, hogy a szabadban történjen meg a felfújható jakuzzi üzembe állítása, ugyanis kifejezetten kellemes a friss levegőn fürdőzni, akár éjjel is. Miközben elmerül a kényeztetésben, hallgathatja az éjszaka csendjét, vagy az ilyenkor aktív állatok kellemes hangját, valamint felfelé tekintve a csillagképeket igyekezhet beazonosítani, és lélekben már a fénylő pontok között lebeghet, ahogyan a teste a vízben. 

A felfújható jakuzzi előnyei 

A víz már önmagában egy nagyon érdekes közeg, ami kellemesen hat az emberi testre, ugyanis rengeteg felesleges súlyt vesz át az izmoktól. A meleg folyadék tovább fokozza ezt az élményt, valamint kitágítja a pórusokat, felgyorsítja a véráramlást. Friss, oxigénben és tápanyagokban gazdag vér jut olyan hajszálerekbe is, amik az idő múlásával már egyre nehezebben átjárhatók. Mindehhez hozzájárul a kényeztető masszázs is, amit a felfújható jakuzzi nyújt a víz buborékoltatásán keresztül. Nem meglepő tehát, hogy valósággal megfiatalodva érzi magát még egy idős személy is, a rendszeres fürdőzések után. 

Felfújható jakuzzi a Bestway kínálatából

Az oldalunkon többféle felfújható jakuzzi között válogathat, amik mind kiváló minőségről tesznek tanúbizonyságot. Ismerkedjen meg egyenként a termékek műszaki adottságaival, valamint vegye figyelembe a méretarányokat! A szállítás általában raktárról történik, így a megrendelést követően gyorsan házhoz érkezik a kívánt termék. A Bestway márka már eddig is bizonyította a hatékonyságát ezen a téren. A főként medence készítésével foglalkozó vállalkozás a felfújható jakuzzi terén is mindig tud nyújtani valami újat.

Lay-Z-Spa Maldives felfújható jakuzzi  

A nagy figyelemmel készült és egyedi kiegészítőkkel felszerelt felfújható jakuzzi 5-7 személy befogadására képes. Teljes szettben, kompakt gépészettel kerül értékesítésre. Elég egyetlen gombnyomás és magától felfújódik. A maximális energiafelhasználása 2060 Watt. Fűtővel, szűrővel, víz alatti LED világítással, energiatakarékos rendszerrel van felszerelve. Egyszerűen kihagyhatatlan élményeket nyújt a család minden tagjának. Ha nem akar strandra járni, hanem az otthonában szeretné a fürdőzés feledhetetlen élményét átélni, akkor erre most itt a lehetőség.Részletek »Hozzászólás 0 hozzászólás