VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Blog

A húsdaráló megválasztása körültekintést igényel

2023. Január 9.

A húsdaráló megválasztása körültekintést igényel

Noha gyakorta nem is gondolnánk, bizony egy húsdaráló a jól felszerelt konyhánk egyik leghasznosabb darabja lehet.

Persze a kényelmi szempontokat szem előtt tartva, már régóta vásárolhatunk előre csomagolt árukat, sőt, a hentesek segítségére is biztosan számíthatunk, ha aprításról van szó. Ám ezzel együtt, néha nagyon jól jön, ha ezt a műveletet az otthonunkban is bármikor el tudjuk végezni. A készen kapható, dobozos termékek zsírtartalma és összetétele nem igazán nyomon követhető, ha pedig a boltban daráltatjuk le a húst, akkor a higiénia miatt lehet jogos az aggodalmunk. Azt se felejtsük el, hogy ez utóbbi esetben csak az ott vásárolt alapanyagot van lehetőségünk feldolgozva kérni, ráadásul ezt a döntést azonnal meg kell hoznunk. Ezzel szemben, ha a háztartásunkban található egy minőségi húsdaráló, akkor azt bármikor csatasorba állíthatjuk. Mielőtt úgy határozunk, hogy beszerzünk egy ilyen készüléket, érdemes nagyon alaposan átgondolni, milyen igényeknek kell majd megfelelnie. Így biztosak lehetünk benne, miszerint maximális elégedettséggel tudjuk majd alkalmazni, méghozzá hosszú éveken keresztül.

Milyen szempontok figyelembevételével történjen a húsdaráló kiválasztása?

Elsősorban azt kell eldöntenünk, pontosan milyen célra és gyakorisággal használjuk majd a legújabb szerzeményünket. Ez ugyanis alapjaiban befolyásolja, melyik modell lesz a legoptimálisabb. Sok esetben kizárólag a főzéshez és a sütéshez szükséges hús előkészítése a feladat, ilyenkor egy masszívabb, ám egyszerű felépítésű darab is tökéletesen megfelelő lehet. Noha gyakorta talán sokkal komfortosabbnak tűnik a késztermék vásárlása, mint a házi előkészítés, mindenképpen tartsuk szem előtt, hogy a frissen darált húsnak egészen más az íze, emellett pedig az arányokat is precízen be tudjuk így állítani. Egy ilyen eszköz tehát még akkor is jó szolgálatot tesz, ha csak havonta 1-2 alkalommal van rá szükségünk. Ugyanakkor, a húsdaráló ennél azért jóval szélesebb körben is alkalmazható. Disznóvágás vagy épp rendszeres háztáji húsfeldolgozás esetén óriási segítséget jelent egy jól megválasztott példány. Ha nagyobb igénybevétellel kell számolnunk, akkor ennek megfelelően érdemes gondolkodnunk vásárláskor. 

Kézi vagy elektromos húsdaráló? Melyikkel járunk jobban?

A legnagyobb dilemmát ilyenkor annak eldöntése okozza, miszerint maradjunk a hagyományos metódusnál vagy inkább ruházzunk be egy árammal működő változatra? Valójában mindkét opciónak megvannak az előnyei, így szerencsés azt megvizsgálni, mely tényezők bírnak nagyobb jelentőséggel a saját szempontunkból. A kézi megoldások jóval kevesebb hibalehetőséget rejtenek magukban, ugyanakkor az egyszerűség ára, hogy használatuk jelentős energiabefektetéssel jár. Nagyobb mennyiségű hús feldolgozása esetében ez pedig roppant fárasztó lehet. Ezzel szemben, az elektromos húsdaráló egy gombnyomással elindítható és a megfelelő adagoláson kívül nem igényel komolyabb beavatkozást. Ráadásul egyes modellek mellé roppant hasznos kiegészítőket is beszerezhetünk, így egyéb feladatok ellátására is használhatjuk a gépet. Ugyanakkor számoljunk azzal, hogy a karbantartás időigényesebb és az összetett felépítésből adódóan, a meghibásodás lehetősége is nagyobb. Emiatt aztán mindenképpen mérlegeljünk és alaposan fontoljuk meg, melyik megoldás a legoptimálisabb!

A kolbásztöltő megválasztásánál ügyeljünk a minőségre!

Amennyiben húsfeldolgozás és házi füstölt áru készítés is szerepel a terveinkben, akkor szinte elengedhetetlen a megfelelő eszközök megvásárlása. Egy kolbásztöltősegítségével rengeteg időt megspórolhatunk és a végeredmény is kifogástalan lesz. A döntésünk meghozatalakor érdemes ugyanúgy eljárnunk, ahogy azt a húsdaráló esetében tennénk. Kisebb mennyiségek feldolgozására a kézi változat tökéletesen elegendő, főképp, ha figyelembe vesszük, hogy ennél a munkafolyamatnál jóval kisebb erőkifejtés szükséges. Ha rendszeresen tervezünk nagyobb adagokat tölteni, akkor mindenképpen fontoljuk meg egy elektromos modell beszerzését! Ezeknek a bekerülési költsége ugyan magasabb, ám a használatuk rendkívül komfortos és hosszútávon emiatt gyakorta igencsak kifizetődő. 

A hurkatöltő esetében a méret és az anyaghasználat a döntő

A legnagyobb fókusz azonban mindenképpen a minőségre kerüljön! A méret és a teljesítmény önmagában még nem elegendő, hiszen egy kevésbé megbízható konstrukció rengeteg bosszúságot okozhat. A hurkatöltő alapvetően egyszerű feladatot lát el, ám ahhoz, hogy azt mindig hiba nélkül tegye, elengedhetetlen, hogy kellőképp masszív és időtálló legyen. Ezért aztán ne az ár legyen az elsődleges szempont, amikor választunk, sokkal inkább a megbízhatóságot tartsuk szem előtt. Ha így járunk el, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a szerzeményünk hosszú évekig kiszolgál majd minket és még intenzívebb használat mellett sem hagy majd cserben soha. 

Szenteljünk nagy figyelmet a részletekre!

Miután az összes kardinális tényezőt átgondoltuk, nagyjából összeáll a kép, mely termékek elégítik ki leginkább az igényeinket. Ám akár egy húsdaráló, akár valamilyen töltelékáru készítésére használatos eszköz beszerzése mellett döntünk, mielőtt még meghoznánk a végső elhatározásunkat, foglalkozzunk az elsőre talán jelentéktelennek tűnő szempontokkal is. Az egyik ilyen a pótalkatrészek kérdése. Noha csábító lehet egy olcsóbb darab megvásárlása, de mielőtt a spórolás jegyében így járnánk el, alaposan tájékozódjunk, hogy a későbbiekben biztosított lesz-e a tartozékok pótlása! Amennyiben nem szeretnénk kockáztatni, akkor szerencsés egy jól ismert gyártó megbízható példánya mellett letenni a voksunkat. Ugyancsak kardinális a megfelelő méret kiválasztása. Ha alábecsüljük a szükséges kapacitást, az menet közben felesleges kényelmetlenségekkel jár, míg a túl nagy eszközök nem igazán alkalmasak kisebb adagok készítésére. Végül pedig arra is ügyeljünk, hogy a kinézett modell rendelkezik-e az elvárásainkhoz illő kiegészítőkkel! A különféle tárcsák, pengék és rostélyok ugyanis nagyban megkönnyítik a munkánkat, így a meglétük alapvető fontosságú. Különösképp igaz ez abban az esetben, ha párhuzamosan többféle feladatra is szeretnénk használni a terméket, így kihasználva az abban rejlő összes potenciált. 

További cikkek a témában:
Néhány szót a hurka- és kolbásztöltőkről
Milyen húsdarálót válasszak?Részletek »Hozzászólás 0 hozzászólás

Medence szivattyúk - a felhőtlen fürdőzés alapja

2022. December 12.

Medence szivattyúk - a felhőtlen fürdőzés alapja

Legtöbbünknek az önfeledt nyári pihenéshez hozzátartozik a fürdőzés és amennyiben van rá lehetőség, akkor a saját otthonunkban a legkényelmesebb, de annak érdekében, hogy mindig kristálytiszta víz fogadjon minket, nagyon körültekintően kell választanunk a medence szivattyúk óriási választékából.

Legyen szó épített megoldásról vagy fémvázas szerkezetről, a víz kezelése szempontjából óriási a különbség egy gyermekpancsoló és a több személyes, 10-20 köbméteres, vagy annál is nagyobb medence között. A felfújható változatok esetében ugyanis nagyon ritkán kell foglalkozni a tisztítással, hiszen reggel feltöltjük, a melegítést rábízzuk a napsugarakra, majd a használatot követően leengedjük és másnap kezdjük az egészet elölről. Szerencsésebb helyzetben akár 2 napig is megfelelő maradhat a víz, ám ezt követően szinte biztosan opálossá válik és algásodni kezd. Pár száz liter mennyiség mellett nem igazán érdemes törődni ezzel a kérdéssel, tudniillik messze a víz cseréje a leggazdaságosabb megoldás. Bár ez a mennyiség is már elég jelentősnek bizonyul, ha naponta kell biztosítani. Mindemellett, a medence szivattyúk ennél jóval nagyobb volumenre lettek tervezve és a beépítésük sem igazán kivitelezhető, bár azért vannak kivételek. A köztes megoldást a vegyszerezés jelentheti, de tekintetbe véve, miszerint elsősorban kisgyermekek pancsolnak, ezt a legtöbben inkább elkerülnénk. Sokkal érdekesebb kérdés, hogy miképp járjunk el egy jóval nagyobb medence esetében? Azok térfogata ugyanis nem igazán teszi gazdaságossá, hogy gyakori vízcserével biztosítsuk a kiváló minőséget. 

Bestway medence - a kényelmes megoldás

Amikor az otthoni fürdőzésről van szó, akkor a legtöbben a technikai kérdéseket mellőzve, a legkomfortosabb megoldást szeretnénk. Természetesen vannak olyanok, akik mélyebben elmerülnének a témában és maguk szeretnék megtervezni az egész felépítményt, sőt, az is megeshet, hogy valakit érdekel a medence szivattyúk világa, ám nem ez az általános. A cél gyakorta inkább az, miszerint a melegebb napokon mindig kifogástalan víz várja a család hűsölésre váró tagjait, ez pedig minél kevesebb időt és energiát igényeljen. A Bestway medence pedig tökéletes válasz erre az igényre. A 2-3 személyes változattól kezdve, egész az 50 köbméternél is nagyobb, szinte már úszásra is alkalmas modellig, gyakorlatilag mindenki megtalálja a kívánalmainak legmegfelelőbb modellt a palettáról. Ráadásul a fémvázas kialakításnak köszönhetően, nemcsak a telepítés roppant egyszerű, de a karbantartás is csak minimális erőfeszítést igényel. A felhasznált anyagok nagy teherbírásúak és a tartószerkezet ellenáll a korróziónak, így aztán biztosan hosszú évekig hű társa lesz a családnak. Ami még talán ennél is fontosabb tényező, az a teljes felszereltség. Annak érdekében, hogy tényleg ne legyen más dolgunk, mint önfeledten élvezni a hűs habokat, nem nekünk kell választani a medence szivattyúk megannyi típusa közül, hanem azt a csomag részeként biztosítják. Az otthoni strandolás pedig ettől válik tökéletesen kényelmessé és igazi élménnyé.

Egy kút szivattyú segítségével rengeteg spórolhatunk

Noha a megfelelő szűrő alkalmazásával és az előírt vegyszerek használatával hosszú ideig megőrizhetjük a víz kiváló minőségét, óhatatlanul is előfordulhat olyan körülmény, ami indokolttá teszi annak cseréjét. Ilyenkor persze egyáltalán nem mindegy, mekkora térfogatról beszélünk, egy nagyobb medence esetén ugyanis ez számottevő költséggel járhat. A spórolás leghatékonyabb módja, ha nem a hálózatról vételezünk, hanem saját kúttal rendelkezünk. Ez sajnos nem mindenhol kivitelezhető, ám ha nagyobb telekkel rendelkezünk és a helyi szabályozások lehetővé teszik, akkor mindenképpen járjunk utána, nálunk alkalmas-e rá a terület. A fürdőzés mellett, ráadásul az öntözés során felhasznált vizet is jóval olcsóbban kapjuk, hiszen a fúrás költségeit leszámítva, csak a kút szivattyú működtetésére lesz szükség, ami elenyésző kiadást jelent. Bár a kivitelezés elsőre talán drágának tűnhet, mindig úgy számoljunk, hogy az ár akár 10-15 feltöltés után megtérülhet, ami kiváló érték. Arról nem is beszélve, miszerint így a környezetet is óvjuk, lévén nem az értékes ivóvizet használjuk el a fürdőzéshez, ekkora mennyiség esetén pedig amúgy is szükséges a vegyszerezés. A saját fúrt kút tehát minden szempontból kézenfekvő megoldás, amivel ha lehetőségeink engedik, érdemes és ajánlott élni.

Medence szivattyú - így válasszuk ki a megfelelő modellt!

Megeshet azonban, hogy utólag kell megoldanunk a víztisztítás kérdését. Akár azért, mert egy használt modell mellett tesszük le a voksunkat, vagy például, mert elsőre nem tartjuk fontosnak a dolgot, csak a későbbiekben döbbenünk rá a gyakori vízcsere kényelmetlenségeire. Így aztán előfordulhat, hogy ránk hárul a döntés és el kell igazodnunk a medence szivattyúk hatalmas választékában. Noha a megfelelő számításokat elvégezve, mi magunk is kikalkulálhatjuk a szükséges teljesítményt, további fejtörést okoz majd a márka és a modell kiválasztása. Ezért aztán kézenfekvő profi szakemberekre bízni a feladatot. Egy tapasztalt szakember ugyanis pontosan tisztában van azzal, hogy a környezettől, a felhasználási szokásainktól és a vízminőségtől függően, pontosan mire van szükségünk. A forgatási teljesítmény mellett, a szűrő típusa sem mindegy, illetve azt is érdemes átgondolni, miszerint nem járunk-e jobban egy teljesen automatizált rendszerrel. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a tökéletes élményhez és a kristálytiszta vízhez elengedhetetlen annak fertőtlenítése és a kémhatás pontos beállítása. A megfelelő érték szinten tartása kardinális kérdés, sem a túlságosan savas, sem a túlzottan lúgos hatás nem megfelelő. A fertőtlenítés klór segítségével oldható meg a legkönnyebben, erre egy folyamatos oldódást biztosító tablettás kiszerelés a legoptimálisabb, de léteznek egyéb módszerek is. Ezeket a tényezőket, valamint az algamentesítést és a medence szivattyúk nagy választékát figyelembe véve, talán az a legbölcsebb, ha a szakértő tanácsai alapján járunk el. Egy teljeskörű, precíz tájékoztatásból pedig mindent megtudhatunk, ami a biztonságos üzemeltetéshez elengedhetetlen. 

További hasznos cikkek a témában:

Gazdaságos pancsolás Bestway medencében
Bestway SUP deszka a nyár egyik slágere
Bestway felfújható jakuzzi, masszásmedence kompromisszumok nélkül
Bestway sátrak a kényelmes túrázáshoz
Bestway matrac mely rendkívűl komfortosRészletek »Hozzászólás 0 hozzászólás

A házi vízmű lehetséges meghibásodásai

2022. December 6.

A házi vízmű lehetséges meghibásodásai

Az egyik legtöbbször előforduló probléma, hogy a házi vízmű nagyon gyakran kapcsol ki- és be

Ennek az az oka, hogy elfogyott a hidrofor tartályból a levegő, mert a pumpaszelep elengedte, vagy gumimembrános hidrofor tartályok esetén a gumimembrán elszakadt. Az alábbi cikkünk ebben nyújt segítséget, hogy milyen gyakran és milyen előfeszítési nyomást állítsunk be, hogy ezt a hibát el tudjuk kerülni:

Hogyan kell beállítani a hidrofor tartály előfeszítési nyomását és gyakran szükséges ellenőrizni?

Továbbá fontos a megfelelő hidrofor tartály kiválasztása is, ebben az alábbi blogcikkünkből kaphat segítséget:

Milyen teljesítményű házi vízművet vásároljak?

A házi vízmű nem kapcsol ki vagy be.

A meghibásodás egyik oka lehet, hogy a gyakori ki- és bekapcsolások miatt a hidrofor nyomáskapcsoló meghibásodott, de olyan is előfordulhat, hogy a nyomáskapcsoló mechanikája már elkopott, digitális nyomáskapcsoló esetén előfordulhat az elektronika meghibásodása. Az alábbi cikkben segítséget kapunk a nyomáskapcsoló beállításához:

Hidrofor nyomáskapcsoló beállítása

A szivattyún túl hangos lesz

Valószínűleg a csapágyak hibásodtak meg, ami lehet a természetes elhasználódásból, kopásból származó hiba, de az is lehet, hogy víz jutott a csapágyakhoz. Ez lehet attól is, hogy túl párás környezetben üzemel a házi vízmű, de lehet, hogy a szivattyú felől, a tengelytömítés meghibásodása, kopása miatt került víz a csapágyakhoz, és ezáltal akár a motorba is. Mivel a házi vízművek többnyire csak IP44-es védettséggel vannak ellátva, ezért fontos a megfelelő környezetben történő üzemeltetés, hogy a szivattyú hosszú ideig problémamentesen üzemeljen.

A házi vízmű egyáltalán nem indul el, pedig áram alatt van

Ez a hiba lehet egy megszorulás miatt is, például, ha hosszabb ideig nem működött. De sajnos utalhat a szivattyú hidraulika meghibásodására is, ami lehet természetes elhasználódás, de lehet mechanikai szennyeződés (pl. homok) okozta hiba is, illetve a villanymotor is meghibásodhatott. A mechanikai szennyeződés ellen részben vízszűrővel védekezhetünk, az alábbi cikkünk ebben nyújt segítséget:

Vízszűrő házi vízműhöz vagy szivattyúhoz

Ezen kívül természetesen még számos meghibásodás lehetséges a házi vízművel, olykor egyszerű és meglepő okok miatt. Például találkoztunk olyan esettel, amikor a házi vízművet egy nyaralóban leszerelték és szakszerűen eltárolták, mivel a téli időszakban nem tartózkodtak ott, majd a tavaszi felszerelést követően a szivattyú igaz elindult, de nem szívta fel a vizet, akármit is próbált meg a tulajdonos. Elhozták a szivattyú szervizünkbe és a szivattyút szétbontva egy egeret találtunk a szivattyúba (természetesen nem élőt már), és ez akadályozta meg, hogy a házi vízmű működni tudjon.Részletek »Hozzászólás 0 hozzászólás

Néhány szót a hurka- és kolbásztöltőkről

2022. December 4.

Néhány szót a hurka- és kolbásztöltőkről

Egy disznóvágás elengedhetetlen kelléke, egy kolbásztöltő, hurkatöltő, hiszen nélküle nem készülhetne el a jó minőségű és finom kolbász vagy a hurka, fontos, hogy a kiválasztásánál pár olyan dologra figyeljünk, ami a végén jó minőségű terméket fog eredményezni, illetve megkönnyíti a munkánkat.

Milyen hurkatöltőt, kolbásztöltőt válasszak?

Előszőr is kerüljük el a nagyáruházas termékeket, vagy a nagyon kedvező áron kínált kolbásztöltőt, hurkatöltőt, mert csak ablakon kidobott pénz lesz, nem is beszélve a rengeteg bosszúságról, amikor ott állunk megfürödve egy rossz minőségű termékkel és használnunk kellene.

A szivattyuwebaruhaz.hu, az olasz TreSpade-Facem gyártó hurka- és kolbásztöltőit forgalmazza már több éve. Ezek között megtalálhatóak a kézi és elektromos működésű típusok is. Kézi működés esetén választhatjuk az a fekvő kolbász vagy hurkatöltőt vagy az álló kivitelt is. Elektromos működtetés esetén csak álló kivitel létezik de azt egy lábpedállal tudjuk vezérelni, de ez elektromos kivitelt inkább üzemi körülmény közé ajánljuk, háztartási használatra bőven elegendőek a kézi működtetésű típusok is.

És akkor néhány fontos dolog:

A hurkatöltő kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy stabil, minőségi anyagokból készült típust válasszunk és az anyagok megfelelően méretezettek legyenek, hogy elviseljék a fellépő erőhatásokat. A kolbásztöltőnél fontos, hogy kétsebességes átétele legyen, mivel így amikor töltünk, akkor a töltőkart átrakva kis erőkifejtéssel tudunk dolgozni, amikor pedig kiürült a hurkatöltő, akkor a másik pozícióba átrakva a töltőkart, gyorsan tudjuk visszahúzni a töltő dugattyút. Szempont még, hogy egyszerűen kivehető legyen a töltő henger, hogy könnyedén meg tudjuk tölteni a hurkával vagy kolbásszal. A dugattyúnak és a fogaslécnek is erősnek kell lennie, hogy pl. hideg töltelék esetén ne tudjon eldeformálódni. A kolbásztöltő dugattyúnak rendelkeznie kell levegőkiengedő szeleppel, hogy a kolbászba vagy hurkába ne kerüljön levegő, illetve szilikon tömítéssel is legyen ellátva, hogy maradéktalanul ki tudjuk tölteni a behelyezett kolbászt vagy hurkát, ne pedig hátrafelé a töltődugattyú mögött jöjjön ki a töltelék. Legyen többfajta méretű töltőcső a berendezéshez, amit a feladatt függvényében tudunk cserélni, attól függően, hogy kobászt, hurkát, májas vagy véreshurkát kívánunk tölteni. A töltő csövek legyenek megfelelő hosszúságúak, hogy fogadni tudják a hosszú beleket is.

Igaz, hogy a fenti szempontoknak inkább a magasabb árú kolbász vagy hurkatöltők felelnek meg, de valószínűleg több évig szeretnénk használni, így bőven megéri ezt a felárat kifizetni egy minőségi termékért. Továbbá fontos még, hogy egy esetleges meghibásodás esetén tudjunk hová fordulni javítás vagy alkatrészbeszerzés ügyében. A szivattyúwebáruhazában található hurkatöltőkhöz és kolbász töltőkhöz elérhetőek alkatrészek, sőt a fontosabb alkatrészek raktárkészleten is megtalálhatóak.

Amennyiben segítsége van szüksége a hurkatöltő, kolbásztöltő kiválasztása kapcsán, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, felkészült kollégáink szívesen segítenek a választásban, illetve mivel az álló- és fekvő hurkatöltők, kolbásztöltők raktárkészleten vannak, a megrendelést követően rövid időn belül már szállítjuk is a kiválasztott típust!

További kapcsolódó cikkek a témában:

Milyen paradicsompasszírozót válasszak?
Milyen  húsdarálót válasszak?
Közeleg a tél, egyre közelebb a disznóvágási szezon
Részletek »Hozzászólás 0 hozzászólás

Milyen paradicsompasszírozót válasszak?

2022. November 26.

Milyen paradicsompasszírozót válasszak?

Az első döntés az, hogy kézi paradicsompasszírozót vagy elektromos paradicsompasszírozót vásároljunk. Amennyiben csak évi 2-3 alkalommal szeretnénk használni és csak pár kg paradicsom passzírozásáról beszélünk, akkor megfelelő a kézi paradicsompasszírozó, bár ilyenkor is érdemes elgondolkodni az elektromos paradicsompasszírozó vásárlásán, mert sokkal kényelmesebb és könnyebb vele a munkavégzés, illetve a motorhoz (típustól és gyártótól függően) beszerezhetünk további fejeket, amikkel más feladatra is tudjuk használni a gépi paradicsompasszírozót, például húsdaráló fejet. Viszont ha évi több alkalommal is alkalmazzuk a paradicsompasszírozót és esetenként nagy mennyiségű paradicsomot passzírozunk vele, akkor egyértelműen a gépi paradicsompasszírozó a nyerő választás a kézii működtetésű változatával szemben.

Azt javasoljuk, hogy kerüljük a nagyáruházas paradicsompasszírozó gépeket, mert ezeknek az árai igaz sokkal kedvezőbbek, de sajnos tapasztalataink alapján a minőségük megkérdőjelezhető és valószínűleg sokkal több bosszúságot fognak okozni, mint örömet, ezt már nem egy esetben tapasztaltuk. Cégünk az olasz TreSpade cég (Facem) paradicsompasszírozó gépeit forgalmazza már több éve és a minőségük kiváló, a tartozékok és alkatrészek utánpótlása biztosított.

Milyen elektromos paradicsompasszírozók választhatóak?

Sok gyártó több típusa is beszerezhető az üzletekben különféle változatban (pl. inox burkolattal ellátott), többféle teljesítménnyel. Cégünk az olasz Facem cég kézi és elektromos paradicsompasszírozóit forgalmazza. Ezek öntöttvas házzal és csigahengerrel, rozsdamentes szűrőhálóval és típustól függően rozsdamentes vagy műanyag gyűjtőtálcával rendelkeznek. Teljesítményük 100, 200 és 300 kg/óra. Az öntöttvas alkatrészek hátránya, hogy azokat sajnos mosogatógépben nem tisztíthatjuk, de a rozsdamentes alkatrészeket igen.

Amennyiben segítsége van szüksége a paradicsompasszírozó választás kapcsán kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, felkészült kollégáink szívesen segítenek a választásban, illetve mivel a kézi és elektromos paradicsompasszírozók és tartozékok raktárkészleten vannak, egy webáruházas megrendelést követően rövid időn belül már szállítjuk is a kiválasztott húsdarálót.

További cikkek a témában:

Milyen húsdarálót válasszak?

Részletek »Hozzászólás 0 hozzászólás