VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Villanymotor ventilátor burkolat

Ahol munkavégzés vagy bármilyen tevékenység folyik, ott a balesetek kockázata mindig fennáll. Ez fokozottan igaz a különböző villanymotorok és ventilátorok használatára. Ahhoz, hogy a balesetek kockázatát minél jobban tudjuk csökkenteni, elengedhetetlen, hogy az elektromos eszközök burkolattal legyenek ellátva, melyek nemcsak a fizikai felszíni sérüléseket tudják megakadályozni, hanem az elektromos áram elleni érintésvédelmet is biztosítani tudják. Ritkábban, de az is előfordulhat, hogy a védőburkolattól mentes villanymotorra vagy ventilátorlapátra rátekeredik egy madzag, huzal, vagy egyéb, az eszköz működését akadályozó anyag, ami a működés megakasztásával akár a motor leégését is okozhatja. Mindenképpen érdemes jó minőségű, sérülésmentes burkolattal ellátni a villanymotorokat és ventilátorokat, hiszen ez az olcsó tartozék akár életet is menthet. Az ipari használatnál a munkavédelmi előírások fokozottan felhívják a figyelmet a megfelelő minőségű burkolat alkalmazására. A balesetmentesebb működés érdekében érdemes kábelszorítót vagy villanymotor kapocslécet is alkalmazni.
Saviplast villanymotor ventilátor burkolat CV sorozat

Saviplast villanymotor ventilátor burkolat CV sorozat

A villanymotor hasznos társa a hétköznapoknak, de ha sokáig akarjuk élvezni hatékony segítségét, akkor a karbantartására is gondot kell fordítanunk. Ennek része, hogy egyes alkatrészeit rendszeresen ellenőrizzük, és a nagyobb károsodásokat megelőzendő, idejében cseréljük. Aprócska alkatrész a villanymotor ventilátor burkolat, de ha kopott, sérült, már nem tudja megfelelően betölteni funkcióját, ami nem más, mint a ventilátor védelme. És hogy ez miért fontos? Mert a ventilátor segít megakadályozni a motor túlmelegedését. A villanymotor ventilátor burkolat akadályozza meg, hogy szennyeződés vagy esetleg kemény tárgyak kerüljenek a ventilátor lapátok közé, és egyben a megfelelő levegőáramlásról is gondoskodik. Ha sérülés vagy eltömődés miatt bármelyik funkcióját nem tudja teljesíteni, cserélni kell. Apró, olcsó villanymotor alkatrészek a ventilátor lapát, a ventilátor burkolat, a hőkioldó, a kapocsléc, vagy a kábelszorító, de ha nem figyelünk oda, hogy időben cseréljük őket, bizony elég költséges problémákat okozhatnak.
Vegyes villanymotor burkolat (EVIG)

Villanymotor alkatrészek, villanymotor burkolatok nagy választékban!

A villanymotorok, akár a csatában a harcosok, keményen dolgoznak a közös cél érdekében. De mint minden katona, a villanymotor is sebezhető! Akár a túlmelegedésre gondolunk, akár a meghibásodásra, a villanymotorok kemények, de megfelelő működtetés és védelem nélkül csupán halandó katonák… A villanymotor burkolat a spártai harcosok pajzsához hasonló ellenállással védi a villanymotor “testi épségét”, sőt! A villanymotor burkolat nem csak a kívülről érkező ütéseknek áll elleni, hanem a túlmelegedés ellen is véd, akár a háromszázak pajzsa a tűző napsütésben! Képzeljük csak el, mi lett volna a spártai harcosokkal a világhírű védőállás, a “phalanx” nélkül! A villanymotor burkolat alkalmazásával a villanymotor garantáltan minden csatát könnyedén megnyer, hiszen a védelmet a villanymotor burkolat, a teljesítményt pedig a villanymotor nyújtja! Már csak egy jó hadvezérre van szükség, aki felismeri ezt a túlerőt jelentő párosítást! Ha Leonidasz serege szivattyú segítségével olthatta volna a szomját, talán még ma is élne...

Óvja villanymotorját, tekintse meg villanymotor burkolat kínálatunkat!

Pentax villanymotor ventilátor burkolat

Pentax villanymotor ventilátor burkolat

Néha mindenki úgy érzi, hogy jó lenne, ha megvédené valaki. Egy erős, kemény pajzs, mely átölel, mégis elbujtat, eltakar a kegyetlen világ rosszakarói elől. Jól esne, ha lenne körülöttünk egy burkolat, melyen senki sem tudna áthatolni, így senki sem tudna bántani bennünket. Így vannak ezzel a villanymotor ventilátorok is, ezért szükségük van egy burkolatra. A villanymotor ventilátor lapát egy nagyon hasznos alkatrész, hiszen nélküle nem működne a villanymotor, tehát a szivattyú sem. Azonban a villanymotor ventilátor sajnos veszélyes is. Hiszen gyorsan forog, így rengeteg balesetveszélyt rejt magában. A villanymotor ventilátor burkolat megvéd bennünket a balesetektől, és ezáltal a villanymotor ventilátornak is hosszabb, kiegyensúlyozottabb életet, nyugodtabb működést biztosít. A villanymotor ventilátor burkolatnak pedig ugyanúgy szüksége van a villanymotor ventilátor lapátra, a villanymotorra, sőt, magára a szivattyúra is, hiszen neki is fontos, hogy legyen kit megvédenie, és ne érezze magát egyedül. Hiszen csak az alkatrészek harmonikus összedolgozása teheti tökéletessé a szivattyúnk működését, és minden apró pici alkatrész ugyanolyan fontos, akár kicsi, akár nagy is legyen.