VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Egyéb villanymotor kapocsléc

A villanymotor kapocsléc egy nagyon olcsó alkatrész, és nem lehetséges nélküle a villanymotor bekötése. A villanymotor nem játék: ne kockáztassa tehát sem a szivattyúja, sem a családja testi épségét egy villanymotor kapocsléc kicserélésének halogatásával!

Akár egyfázisú, akár háromfázisú villanymotort szeretne bekötni, a villanymotor kapocslécre mindenképpen szüksége lesz. Fontos, hogy csakis szakember végezze a villanymotor bekötését, így a villanymotor kapocsléc megfelelő elhelyezését is, hiszen a nem szakszerű üzembe helyezés miatt szörnyű balesetek is történhetnek! Nem érdemes kockáztatni, hiszen egy szivattyúval, azon belül pedig egy jó minőségű kapocsléccel felszerelt villanymotorral jó esetben, ha nem is egész életre, de hosszú évtizedekre tervezünk! Ha pedig meghibásodott egy alkatrész, nem szabad halogatni a kicseréltetését! Ilyen apróbb, olcsóbb kiegészítőkből, mint a villanymotor kapocsléc, érdemes lehet akár tartalék darabokat is beszerezni, hogy minél hamarabb lehessen cserélni.

Gondoskodjon villanymotorjáról és családjáról: vásároljon minőségi villanymotor kapocslécet a szivattyú webáruházból!