VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

SAB 182 Műanyag KB menetes könyök

 termék/oldal

SAB 182 Műanyag KB menetes könyök

A műanyag KB menetes könyök nevezetű idom különlegessége éppen abban rejlik, hogy sok más alkatrésszel, kiegészítővel és műszaki cikkel ellentétben, a neve éppen azt jelenti, amire elsőre is gondolnánk, vagyis, amire logikusan következtetnénk belőle. A műanyag KB menetes könyök ugyanis ténylegesen úgy néz ki, mintha egy behajlított emberi könyök lenne, ezért bizonyára innen is kapta az elnevezését. Ha tehát a műanyag idom bemenete és kimenete közötti részt egy-egy egyenes vonallal összekötnénk, akkor egy „L” betűt, vagy másképpen, egy derékszögű háromszög két átfogóját kapnánk meg. Sok esetben pedig ilyen alakú illesztésre van szükség, ilyenkor pedig nagyon hasznos lehet egy ilyen műanyag KB menetes könyök. Amennyiben mégsem „L” alakú illesztésre, hanem inkább másfajtára lenne szükségünk, akkor a műanyag KB menetes könyök mellett számos más cső, csap, csavar, idom, dugó, kupak, tömlővég, kapcsoló, szelep, szerelvény, bilincs, valamint egyéb apró alkatrész és kiegészítő közül választhatunk. Természetesen a rengeteg szivattyú, tartály, illetve egyéb ipari vagy háztartási berendezés, hajtás-, szűrés- és vezérléstechnikai eszköz mellett.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"
280 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"
330 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1"
390 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:5/4"
790 Ft (áfával)
db
Részletek