VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Rendkívül komfortos a felfújható matrac

Nyitólap   »   Blog   »   Rendkívül komfortos a felfújható matrac
2020. Október 5.

Rendkívül komfortos a felfújható matrac

Legyen szó kirándulásról, vagy a lakáson belül néhány új ágy beszerzéséről, nem elvetendő lehetőséget kínál a felfújható matrac. Ez a termékkivitel egy egyszerűen zseniális tervezés eredménye. Vége a régi típusú, kézi pumpás, sok időt igénybe vevő módszerek alkalmazásának, hiszen itt van az innovatív beépített technológia, amit érdemes kihasználni.

Felfújható matrac otthonra

Sokan vannak, akik nem tudnak akármilyen ágyon feküdni. Tény, hogy a betétek minősége mindent meghatároz, így a kényelmes pihenést is. Ha szeretne egy életképes alternatívát a kemény fekvőfelületekkel szemben, akkor a felfújható matrackimondottan idetartozik. Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért pont ilyen termékbe fektessen, a megszokott bútor helyett? Főként azért, mert egyszerűen mozgatható, bármikor összecsomagolható és akárhová magával viheti a kedvencét. A vendégszobába szintén ideális megoldás, hiszen így nem kell feleslegesen helyet foglalni, főleg akkor, ha amúgy is ritkán érkeznek látogatók.

A felfújható matrac gondoskodik a kényelmes alvásról

A régebbi kivitelek sok bosszúságot okoztak, hiszen azok könnyen kilukadtak, és gyorsan leeresztettek. A felfújás szintén hosszas folyamat volt, ami elvette az ember kedvét a használattól. A beépített pumpával rendelkező felfújható matrac már egy teljesen az új generáció tagja. A speciális szerkezetek előnyeit nemcsak abban élvezheti ki, hogy pár perc alattkésszé varázsolják a pihenőhelyet. Ezek éjszaka is képesek fenntartani a kívánt keménységet. Voltaképpen egy folyamatos lég befúvás megy végbe, ahogyan az ugrálóváraknál is történik.

Bestway Tritech Airbed Twin felfújható matrac

A bordázott, vízálló és pelyhesített felső kialakítással rendelkező vinil felfújható matrac szinte felülmúlhatatlan a kempingezés során. A sátorban könnyedén elhelyezhető és a beépített pumpa percek alatt felfújja, illetve leereszti. 46 centiméter magas és 191 cm hosszú. Beépített párna is található rajta. Garantált a kényelmes éjszakai alvás és a délutáni pihenés a jóvoltából.

Bestway AlwayzAire Fortech Airbed Queen felfújható matrac, ágy

Az 51 centiméter magas, 203 cm hosszú, valamint 152 cm széles felfújható matrac voltaképpen egy összecsomagolható francia ágynak felel meg. A tartós szövetnek hála, rendkívül ellenálló az idővel és a külső hatásokkal szemben. Beépített USB csatlakozóval is rendelkezik ez a kialakítás, így hálózati csatlakozás jelenlétében még a mobiltelefon is tölthető rajta keresztül. 350 kilogramm teherbírással rendelkezik, így nem lesz egyszerű túlterhelni. Az egyedi Y alakú szerkezet rendkívüli stabilitást és merevséget biztosít a felfújható matracnak. A kényelem fokozásáért 3 féle keménységi fok állítható be, igényre szabottan. 

Bestway AlwayzAire Fortech Airbed Queen utazó ágy

Ha kirándulásról és szabadtéri heverészésről van szó, akkor ez az a felfújható matrac, amibe megéri befektetni. Az akkumulátoros pompa egyetlen töltéssel 7 éjszakán keresztül képes ellátni a feladatát. Rendkívül stabil tekercsgerenda konstrukció mentén készült. Az alvófelület pedig nagyon kényelmes és pelyhesített, ami megakadályozza a lepedő lecsúszását. Látható tehát, hogy a felfújható matrac minden típusa előnyös használatot nyújt. Találja meg az Önnek leginkább ideális formát a kínálatunkban!



Megosztás másokkal: