VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Szennyvízátemelő tartály szivattyúval, Szennyvíz átemelő akna

Problémát okoz a szennyvíz átemelése? Nem megoldható gravitációsan a szennyvíz elvezetése? Szennyvíz átemelő aknáinkkal, tartályainkkal ez a gond egyszerűen és hatékonyan elhárítható! A Lowara szennyvízátemelő aknák egyaránt használhatóak lakások, társasházak, műhelyek, ipari létesítményekben keletkező szennyvíz átemelésére. A szennyvízátemelő tartályok egyfázisú és háromfázisú változatban egy- és kétszivattyús (ikerszivattyús) kivitelben is elérhetőek. A vezérlésről a szivattyúra épített úszókapcsoló vagy változattól függően külső úszókapcsoló gondoskodik. A VL házi szennyvízátemelő aknáink háztartási használatra készültek. A szennyvízátemelő aknák elérhetőek nagy átömlésű (Vortex járókerék) szennyvízszivattyúval és darálós (darabolós) szennyvízszivattyúval is.
Lowara MIDIBOX (DOMO) szennyvízátemelő akna, tartály

Lowara Midibox Domo szennyvízátemelő akna, tartály (230V)

Köszönjük, hogy látogatásával megtisztelte webáruházunkat! Bármilyen kellemetlen is, bizony elkerülhetetlen, hogy a „folyó ügyekkel” is foglalkozzunk, főleg, ha az ügyek nem folynak maguktól. A gravitáció egy csodálatos erő, azonban sajnos nem mindig tud a segítségünkre lenni, ilyenkor kell a Lowara Midibox Domo szennyvízátemelő aknát és tartályt (230V) alkalmazni. Webáruházunk széles választékkal rendelkezik a szennyvízátemelő aknákból, tartályokból, ezek közül a Lowara Midibox Domo csupán az egyik, az első lehetőség. A Lowara Midibox Domo szennyvízátemelő akna és tartály alkategóriában négy darab termék közül tudja kiválasztani az Önnek, és helyzetének legmegfelelőbb terméket. Fontos, hogy bármelyikre is esik a választása, minden esetben ingyen szállítással és 12 hónap garanciával szeretnénk megjutalmazni a döntését. A Lowara Midibox Domo szennyvízátemelő akna, tartály (230V) termékcsoport esetén szükség van arra, hogy előre megrendelje a terméket, amit 1-3 hét után áll módunkban kiszállítani Önnek, kérjük, ezt feltétlenül kalkulálja bele a vásárlás, vagy inkább az építkezés folyamatába, hogy ne érje kellemetlen meglepetés!
Lowara SINGLEBOX PLUS FP szennyvízátemelő tartály 230V

Lowara Singlebox Plus FP egyszivattyús szennyvízátemelő tartály (230V)

Ebben a kategóriában a Lowara Singlebox Plus FP egyszivattyús szennyvízátemelő tartály típusai találhatóak meg. A szennyvízátemelő tartály feladata a szennyvíz átemelése alacsonyabb helyekről magasabb helyekre, olyankor, amikor a gravitációt nem tudjuk kihasználni, például, ha a víznek egy hegyháton kell áthaladnia, vagy ha a közcsatorna magasabban van a családi házunk, garázsunk, irodánk szintjénél. A Lowara Singlebox Plus FP egyszivattyús szennyvízátemelő tartály alkalmas mind háztartási, mind ipari használatra, illetve tiszta, és enyhén szennyezett víz elvezetésére. Webáruházunk hatalmas választékából könnyedén kiválaszthatja az Önnek és az igényeinek leginkább megfelelő típust, hiszen a Lowara Singlebox Plus FP szennyvízátemelő tartályból jelenleg 16 db áll az Ön rendelkezésére webshopunk jóvoltából. Bármelyik termékünket is választja a Lowara Singlebox Plus FP egyszivattyús szennyvízátemelő tartály (230V) kategóriából, kérjük, számoljon azzal, hogy előre szükséges megrendelni, majd pedig 1-3 hét után áll módunkban kiszállítani Önnek a kiválasztott szennyvízátemelő tartályt. Jó hír viszont, hogy az alkategória mindegyik termékére 12 hónap garanciát adunk, és a szállítási költséget is teljes mértékben átvállaljuk Öntől.
Lowara SINGLEBOX PLUS FP szennyvízátemelő tartály 400V

Lowara Singlebox Plus FP egyszivattyús szennyvízátemelő tartály (400 V)

Kellemetlen meglepetés érte? Elcsúszott a kalkuláció, nem segít a gravitáció? Ne aggódjon ezen tovább, szennyvízátemelő tartályaink segítségével, áruházunk megoldja a problémáját! Bármelyiket is választja, hátradőlhet kényelmesen, a Lowara Singlebox Plus FP egyszivattyús szennyvízátemelő tartály (400 V) kiemeli Önt szorult helyzetéből. A Lowara Singlebox Plus FP egyszivattyús szennyvízátemelő tartály (400 V) ipari és háztartási használatra egyaránt alkalmazható, kis méretű szennyvízátemelő berendezés. Összeállításunk a tartályt és a szivattyút egyaránt tartalmazza. A Lowara Singlebox Plus FP egyszivattyús szennyvízátemelő tartály (400 V) megfelelő a tiszta és az enyhén szennyezett víz átemelésére, vagy az esővíz elvezetésére. Olyankor szükséges a Lowara Singlebox Plus FP egyszivattyús szennyvízátemelő tartály (400 V) igénybevétele, amikor a gravitációs erő segítsége nem elégséges a szennyvíz elvezetésére a közcsatornába. Rendelje meg bátran, hiszen 12 hónap garanciával és ingyenes szállítással kedveskedünk Önnek!
Lowara SINGLEBOX PLUS SL/BV szennyvízátemelő tartály 230V

Lowara Singlebox Plus SL egyszivattyús szennyvízátemelő tartály (230 V)

Szükség lehet arra, hogy a magasabban fekvő közcsatornához, vízelvezetési rendszerhez történő megfelelő csatlakozás érdekében, egy összekötő elemet építsünk be azért, hogy el tudjuk vezetni a szennyvizet. Ilyen összekötő szerepet tölthet be a Lowara Singlebox Plus SL egyszivattyús szennyvízátemelő tartály (230 V) is, melyből webáruházunk hihetetlen választékkal rendelkezik. Ha egy Lowara Singlebox Plus SL egyszivattyús szennyvízátemelő tartályra vágyik, itt minden bizonnyal megtalálja a megfelelőt, csupán azt kell kiválasztania, mekkora teljesítményre, emelőmagasságra van szüksége, illetve hogy mennyi folyadékot szükséges, és milyen gyorsan elszállítani, azaz, hogy mennyien és milyen gyakorisággal használják azokat a bizonyos helyiségeket. Webáruházunk a Lowara Singlebox Plus SL szennyvízátemelő tartályra minden kedves vásárlójának 12 hónap garanciát ad, továbbá a szállítási költséget is mi fizetjük Ön helyett! Kérjük, a megrendelésnél vegye számításba, hogy a Lowara Singlebox Plus SL egyszivattyús szennyvízátemelő tartály (230 V) esetén 1-3 hetet vesz igénybe, mire ki tudjuk szállítani Önnek a terméket!
Lowara SINGLEBOX PLUS SL/BV szennyvízátemelő tartály 400V

Lowara Singlebox Plus SL Szennyvízátemelő Tartály 400V

A szennyvíz nem megfelelő elvezetése bizony rendkívül kínos pillanatokat tud szerezni a családi házak, garázsok, alagsori helyiségek tulajdonosainak. Ne kerüljön kínos helyzetbe, engedje, hogy áruházunk elintézze Ön helyett, hogy minden a lehető legjobb helyre kerüljön. Ne felejtse, a Lowara Singlebox Plus SL Szennyvízátemelő Tartály (400V) megvásárlása esetén a szállítási költséggel sem kell foglalkoznia! Ráadásul, mint minden szennyvízátemelő berendezésünkre, a Lowara Singlebox Plus SL Szennyvízátemelő Tartályra is 12 hónap garanciát vállalunk! A termékleírást érdemes alaposan áttanulmányozni a kiegészítő termékek vásárlása előtt, hiszen a Lowara Singlebox Plus SL Szennyvízátemelő Tartályhoz cégünk rengeteg fontos és hasznos kiegészítőt biztosít, ezek benne vannak már az eredeti árban. A Lowara Singlebox Plus SL Szennyvízátemelő Tartály (400V) megvásárlása esetén továbbá arra is szeretnénk felhívni kedves figyelmét, hogy a vezérlőszekrényt és úszókapcsolót a vételár nem foglalja magában! Lowara Singlebox Plus SL Szennyvízátemelő Tartály: Egy nagy dolog, amit nálunk kis dolog elintézni!
VL házi szennyvízátemelő tartály, akna

VL házi szennyvízátemelő tartály (akna) komplett szivattyúval

A VL házi szennyvízátemelő tartály (komplett szivattyúval) egy nagyon gazdaságos, összetett megoldást kínál a szennyvíz átemelésére háztartások esetén, amennyiben egyszerre egy lakás vagy családi ház szennyvíz elvezetési gondjait kívánjuk megoldani. A VL házi szennyvízátemelő tartály komplett megoldást kínál: nem kell külön bajlódnia a szivattyú, az úszókapcsoló beszerzésével, hiszen ez a berendezés már tartalmazza mindezeket egyben. Valamint az ár része még egy golyós csap is! Ne hagyja ki, ez a megoldás minden bizonnyal az Ön igényeire van szabva, ha háztartási mennyiségben kell elvezetnie a szennyvizet, azaz ha a családi háza, vagy szuterén lakása alacsonyabban helyezkedik el, mint a közmű csatorna. A VL házi szennyvízátemelő tartályt és szivattyút tartalmazó komplett berendezés megvásárlása, megrendelése esetén a szállítási időn sem kell aggódnia, hiszen cégünk akár 1-3 munkanapon belül is az Ön rendelkezésére tudja bocsájtani ezt a nagyszerű eszközt! Természetesen, mint mindegyik szennyvízátemelő tartályunkra, a VL házi szennyvízátemelő tartályra is 12 hónap garancia van érvényben, így Önnek nincs mitől tartania!
VL házi szennyvízátemelő tartály, akna magasító

Környezettudatos vásárlóként költséghatékony megoldást keres? Tudta, hogy a VL házi szennyvízátemelő tartályhoz tervezett akna magasítót is megvásárolhatja webáruházunkban?

Gyakori probléma a közművek vezetésénél, hogy a szintkülönbségek miatt nem köthető rá gravitációs vezetéssel a házi bekötés a fővezetékre. Számos családi ház tulajdonosának életét keserítette meg ez a probléma, mígnem termékpalettánkra került a VL házi szennyvízátemelő tartály. Maradt azonban még egy apró szépséghiba, mert mi van akkor, ha a tartályt vagy aknát olyan mélyre kell lesüllyeszteni a kertben, hogy a gyártási magassága nem éri el a talajszintet, így az aknatérbe való lejutás, a tartály tisztítása nem megoldott? Erre szolgál az akna magasító. Természetesen hagyományos építési módszerrel is magasítható az akna fala, de miért vesződne kőműves kereséssel, hulladék elszállítással, ha gyorsan, idegeket kímélően, költséghatékonyan és környezet kímélően is megoldható előre gyártott akna magasító beépítésével a szennyvízakna magasítása? Ehhez csupán néhány kattintás kell, és belépve webáruházunkba, kiválaszthatja a megfelelő méretű akna magasítót, melyből szükség esetén több elemet is tehet egymásra, így biztosítva a terepszint elérését. Látogasson el hozzánk és válasszon!
VL házi szennyvízátemelő tartály vészszintjelző

VL házi szennyvízátemelő tartály vészszintjelző

A szennyvízátemelő akna vagy tartály nagyon sok háztartást segített már hozzá ahhoz, hogy megfelelő minőségű, civilizált életet élhessenek a modern szennyvízelvezetés közreműködésével. A szennyvízátemelő tartály működése talán kissé bonyolultnak tűnhet, ami viszont érthető akkor, ha belegondolunk, hogy valójában a feladat, amit ellát, szintén rendkívül komplikált. A szennyvízátemelő tartályhoz így több fontos kiegészítő alkatrész is szükséges lehet. A szennyvízátemelő tartály vészszintjelző abban segít, hogy ha a szivattyú működése leáll, ennek következtében pedig a tartályban lévő szennyvíz szintje megemelkedik, arról a jelzésével értesít bennünket. A szennyvízátemelő tartály vészszintjelzővel így komoly károkat előzhetünk meg. A vészszintjelző egy különálló úszókapcsoló segítségével tud bennünket informálni a tartály vízszintjének állapotáról. A szennyvízátemelő tartály vészszintjelző úszókapcsolóját mindig a szivattyú úszókapcsoló kikapcsolási pontja fölé kell beszerelni.

A házi szennyvízátemelő akna vagy tartály fontos tartozéka lehet még a vészszintjelző mellett a szennyvíz akna magasító is: ne feledkezzünk meg róluk!