VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

FERRO Tartozékok osztó gyűjtő

 termék/oldal

FERRO tartozékok osztó gyűjtő modellek széles választéka

Az osztó gyűjtő rendkívül fontos szerepet játszik a hűtő- és a felületfűtő rendszerekben. A FERRO tartozékok osztó gyűjtő modelljei magas minőséget képviselnek, ezért a fűtő- és hűtőcsöveket, illetve az azokból felépülő hűtőköröket mindig megfelelő mennyiségű és hőmérsékletű vízzel képesek ellátni. Az ilyen rendszerek elsődleges célja az egyenletes hőelosztás megteremtése, ami nem valósulhatna meg a FERRO tartozékok osztó gyűjtő változatai nélkül. Természetesen egy ilyen rendszer kiépítése nem kevés szakértelmet kíván, ezért házilag nem érdemes hozzálátni, mert nem várt akadályokba ütközhetünk a kiépítésekor. Egy szakember viszont pontosan tudja, hogy a szükséges darabok honnan szerezhetőek be. A webáruházban megtalálható FERRO 1” excenter szett osztó gyűjtőhöz a beépítés megkönnyítésére szolgál. Ezzel az apró tartozékkal pontosan beállíthatóak a csatlakozások távolsága. A GM keverőegységek beépítése is egyszerűbbé válik ezáltal. Az elvárt hőérzet a helyiség minden pontján kialakítható, amennyiben a FERRO tartozékok osztó gyűjtő termékei mellett döntünk. Ezekkel hűtő- és fűtőkörönként szabályozni lehet az átfolyó víz mennyiségét. Minden bizonnyal szükség is lesz rá, amennyiben egy tetőteret szeretnénk felépíteni, de a fürdőszoba felújítása során is megtörténhet, hogy elengedhetetlenné válik az ilyen típusú alkatrészek beszerzése és beszerelése.

Padló- és falfűtéshez mindenképp ajánlott a FERRO tartozékok osztó gyűjtő termékek használata, ha egy jól működő rendszer kialakítása a cél.

Szállítási határidő:Raktárról
Csatlakozás:1"
6 500 Ft (áfával)
db
Részletek