VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Medence hőszivattyú

 termék/oldal

Takarékos hatékonyság a medence hőszivattyú képében

Gyakran elég körülményesnek számít a medence vizének a felmelegítése, viszont a medence hőszivattyú jelenleg a legmodernebb megoldásnak számít ezen a téren. Nemcsak a hatékonysága miatt számít lenyűgöző berendezésnek a medence hőszivattyú, hanem azért is, mert minimális villanyáramra van szüksége a hatékony üzemelés érdekében. A technológiájából fakadóan, képes 1 egység bevitt energiával 4 egység fűtési energiát továbbítani. Ebből pedig logikusan következtethetünk arra, hogy ez egy remek befektetésnek számít, ha fontos a költséghatékonyság a medence melegítő berendezések terén. Felmerülhet a kérdés, hogy mennyire bonyolult a medence hőszivattyú bekötése? Ez akár házilag is kivitelezhető, amennyiben tisztában vagyunk azzal, hogy mi fán terem az adott medence keringető rendszer. A helyzetét tekintve, a szűrőberendezés után és a befúvók elé kerül felszerelésre egy bypass ág kialakítása révén. Amennyiben lehetséges érdemes a terület napos részére telepíteni, mert ezzel növelhető a hatékonysága. Ennek ellenére, nincs feltétlenül szükség napsütésre a melegítéshez, mégis lényegesen kevesebb áramot fogyaszt, mint a fűtőpatronok. Nem bocsát ki káros anyagokat használat közben. Zajmentes környezetben minimális szinten hallható, amikor működik. Ha esetleg ez zavaróvá válik, akkor ez a zajszint is elfedhető hangelnyelő paravánok segítségével. A medence hőszivattyú teljes szigetelésére nincs lehetőség. A hosszú élettartamát az igényes kialakításának és az időjárásnak ellenálló burkolatának köszönheti.

Hőszivattyúval gazdaságos a medence fűtése!

Szállítási határidő:Raktárról
180 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
275 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
340 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
375 000 Ft (áfával)
Részletek