VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Alkategóriák

Töltők (kolbásztöltő, hurkatöltő)

A kolbász, a hurka és a szalámi több szempontból is különleges ételek, ezért egy kolbásztöltőre, hurkatöltőre minden nagyobb magyar háztartásnak szüksége van. Szinte mindenki szereti tehát a kolbászt, a hurkát és a szalámit, melyeknek elkészítéséhez a kolbásztöltő-hurkatöltő kiválóan alkalmas. Hiszen nem csak nagyon finomak, de e mellett a tradicionális magyar konyhaművészet alappillérei, melyeket ki tudja hány emberöltő óta halmozódó tapasztalattal és szakértelemmel készítettek, illetve készítenek még ma is a magyar családok. Ráadásul, megfelelő alapanyagokból készítve egészségesek is, illetve könnyen, és sokáig eltarthatóak, akár szárítással vagy füstöléssel is, így hűtést sem feltétlenül igényelnek. Ezen felül olcsón előállíthatók, és csökkentik a hulladéktermelést. Egy kolbásztöltő - hurkatöltővel tehát több szempontból is jól járunk. A kolbásztöltő, hurkatöltő termékek alapvetően háromféle kivitelezésben kerülnek forgalomba. Az acél kivitelből nem csak hagyományos, de álló elrendezésben is lehetséges a kolbásztöltő-hurkatöltőhöz hozzájutni. A kolbásztöltő-hurkatöltő ezen kívül a rozsdamentes, illetve elektromos kivitelben is kitűnő ételeket készít.
Kézi töltők (kolbásztöltő, hurkatöltő) acél kivitel

Kézi töltők (kolbásztöltő, hurkatöltő) acél kivitel

Miért, mikor és kiknek lehet szüksége arra, hogy egy olyan kolbásztöltő-hurkatöltő gépet vásároljon, mellyel, kellő óvatosság mellett, akár a kézi meghajtás is lehetséges? A kolbásztöltő-hurkatöltő gép beszerzése egy nagyszerű lehetőség lehet egy nagyobb háztartásnak, háztáji gazdaságnak, faluközösségnek, vagy esetleg akár egy étteremnek, étkezdének például arra, hogy a disznóölés során az állat minden részét hasznosíthassa. Ezzel nem csak rengeteg pénzt spórolunk, de védjük a környezetünket is. Hiszen, ebben a formában csökkentjük a hulladékképződést, illetve kevesebb állat elejtésére lesz szükség, hiszen a kolbász és a hurka segítségével, több húsos ételhez jutnak a húsfogyasztó vendégeink, mint ha csak a színhúst adnánk el. Így valamilyen szinten egy állatbarát, nemes cselekedetet is végrehajtunk, még akkor is, ha húst fogyasztunk, illetve húsos ételeket készítünk a fogyasztóink számára. Ha az acél kivitelben szeretnénk a kolbásztöltő-hurkatöltő berendezéshez hozzájutni, akkor a hagyományos fekvő, illetve az álló elrendezés közül választhatunk.
Kézi töltők (kolbásztöltő, hurkatöltő) rozsdamentes kivitel

Kézi töltők (kolbásztöltő, hurkatöltő) rozsdamentes kivitel

A hagyományos magyar konyha elképzelhetetlen hurka és kolbász nélkül. Ezért egy olyan étteremnek vagy étkezdének, mely tradicionális magyar ételeket szeretne forgalmazni, valamint minden nagyobb háztáji gazdaságnak is szüksége van egy kolbásztöltő-hurkatöltő berendezésre. A kolbász és a hurka olyan ételek, melyek elfogyasztása mindig egy jóleső nosztalgiával, kellemes érzéssel fog járni az átlagos – de főleg a vidéki – magyarok számára. Kolbász és hurka nélkül elképzelhetetlen éppen ezért egy fesztivál, egy karácsonyi vásár, de egy átlagos tóparti büféből sem hiányozhat, hiszen nem csak a magyarok, de a turisták is szeretik. Ráadásul könnyen és gyorsan friss étel varázsolható belőle, mely viszonylag olcsón eladható, mégis finom és laktató, tehát számíthatunk majd az elégedett és visszatérő vásárlókra is. Hiszen, ha a kolbász-hurkatöltő berendezés segítségével, az általunk gondosan megválogatott, jó minőségű alapanyagokból készítjük a hurkánkat vagy a kolbászunkat, akkor sem mi, sem a vendégeink nem fognak csalódni.
Kézi töltők (kolbásztöltő, hurkatöltő) acél, álló kivitel

Kézi töltők (kolbásztöltő, hurkatöltő) acél, álló kivitel

Egyre inkább reneszánszukat élik az otthon készített élelmiszerek, mintha visszatérnénk a régi időkbe, amikor a háztartásokban maguknak állították elő nemcsak a kenyeret, sajtot, túrót, hanem a különböző, változatos ízvilágú húskészítményeket is. Régen egy magára adó háztartás mindenképpen rendelkezett kolbásztöltő, hurkatöltő eszközzel. Mivel a legidőtállóbb eszközök közé tartoznak a kolbász, szalámi, hurka elkészítésére alkalmas eszközök, ezért érdemes befektetni egy ilyen kiválóan hasznosítható kolbásztöltő, hurkatöltő berendezésbe és saját kezűleg készíthető el a sok-sok finomság. Az álló kivitelű töltők jól alkalmazhatóak kisebb konyhákban is, hiszen a formájukból adódóan sokkal kisebb a helyigényük, mint a fekvő társaiknak. A kézi hajtású kolbásztöltő, hurkatöltő berendezések mellett természetesen léteznek elektromos töltők is. Napjainkban már a daráló, paradicsompasszírozó, dagasztó, aszaló/szárító készülékek is segítik a háztartás hatékony működtetését és az élelmiszerek házi készítését.