VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

A jó minőségű villanymotor kapocsház, kötődoboz elengedhetetlen a biztonságos működéshez, vásároljon most széles választékunkból!

Nem túlzás azt állítani, hogy a megfelelő állapotú villanymotor kapocsház, kötődoboz életet menthet, ezért nagyon fontos, hogy körültekintően válassza ki ezt az elemet szivattyú rendszerének motorjához. A műanyagból készült villanymotor kapocsház, kötődoboz feladata, hogy megvédje a bekötési csatlakozásokat mind a fizikai behatásoktól, mind pedig attól, hogy víz érje az elektromos áram használata közben a motort és nem utolsó sorban ezáltal megóvja az áramütéstől a működtető személyt is. Akár ipari, akár háztartási használatú szivattyú rendszerekről és azok villanymotor eleméről beszélünk, a tökéletes, hibátlan működéshez, és a teljes biztonságban történő alkalmazáshoz tehát az olyan kiegészítő elemek is kiemelt fontosságúak, mint a villanymotor ventilátorának védőburkolata, a kábelszorítók, vagy a kapocsház, kötődoboz.

Válassza ki az önnek legmegfelelőbbet Pentax termékcsaládunkból még ma!

Pentax villanymotor kapocsház, kötődoboz 230V

Villanymotor kapocsház: nálunk ilyet is talál!

Bizonyára nem túlzás azt állítani, hogy a villanymotor az a mai ember számára, mint a kerék volt annak idején az ősemberek számára. Szinte elengedhetetlen része az életünknek, és nagymértékben megkönnyíti a mindennapjainkat, legyen szó közlekedésről, szállításról, vagy akár szivattyúzásról. A villanymotor azonban egy veszélyes eszköz, főleg, ha vizes közegben kerül használatba. Ekkor jönnek a képbe olyan kiegészítők, mint amilyen a villanymotor kapocsház, kötődoboz is. A villanymotor kapocsház, kötődoboz nem más, mint egy kisméretű, kiváló minőségű, tartós műanyagból (ritkábban fémből) készült dobozka, mely a motor bekötéséhez szükséges kábelek találkozását rejti magában. Hiába ilyen kicsi, a szerepe annál nagyobb, hiszen a villanymotor kapocsház, kötődoboz egyrészt megóvja a motorhoz tartozó érzékeny bekötéseket mindenfajta fizikai behatástól, másrészt védelmet biztosít a motor működtetőjének is, hogy semmiképpen ne kaphasson áramütést a gép használata során.

Fordítson kellő figyelmet a biztonságra, vásároljon webáruházunkban villanymotor kapocsházat!

Pentax villanymotor kapocsház, kötődoboz 400V

A klasszikus 230 voltos kapocsházak mellett webáruházunk 400 voltos kapocsházak (kötődoboz) széles választékával is várja önt, hogy a nagyobb teljesítménnyel működő gépek bekötése se jelenthessen gondot!

Kicsi a bors, de erős!” - mondhatnánk az alábbi kapocsházakra, amelyek kis méretük ellenére belül erősek, akár a csípős fűszer. Ez esetben a “bors” egy tenyér méretű dobozka, ami kicsi ugyan, de belseje akár a bors héjába rejtőző erő - 400 voltos kábelrengeteget utasít katonásan a helyére! A tömszelencével, tömítéssel, vagy anélkül kapható dobozkák ugyanis egy egyszerű “rendszerető” dobozkának álcázva teszik dolgukat, valójában azonban a kötődobozokba óriási (és életveszélyes) feszültségek mennek be és ki, ezért a dobozkák egyfajta pajzsként szolgálnak a nagy teljesítményű gépek, például szivattyúk használatakor. A 400 volttal működő gépek biztonságos bekötését jelentő kapocsházak most kedvező áron kaphatók raktárról, rövid szállítási határidővel!

Kössünk életbiztosítást másképp! Válasszon kötődoboz kínálatunkból!

Egyéb villanymotor kapocsház

Négy ponton rögzíthető villanymotor kapocsházra van szüksége? Nálunk raktárról vásárolhatja meg, így rövid időn belül hozzájuthat ehhez a tartozékhoz.

A villanymotor kapocsházat ipari és háztartási berendezések esetén is használhatja. Fröccsöntött műanyag kivitelezésének köszönhetően tartós, így hosszú ideig jó szolgálatot tehet az elektromos berendezések mellett. A kapocsházban található az elektromos hálózati vezetékek összekötése és a hálózati földelés bekötésére szolgáló kivezetés is. Így a vezetékek összekapcsolt, blankolt, szigetelés nélküli részei védve vannak, ennek köszönhetően sokkal kisebb a balesetveszély esélye. A négypontos rögzítés lényege, hogy a vezetékek rögzítése jó legyen. Ha a csavarokat kioldjuk, akkor a kapocsház kilencven fokban elfordíthatóvá válik, így könnyen kezelhető. A bekötési munkálatokhoz a villanymotor kapocsházon kívül szüksége lesz villanymotor kapocslécre, hőkioldóra és kábelszorítóra is. Nézzen szét webáruházunkban, és vásárolja meg nálunk ezeket a tartozékokat!