VL SZIVATTYÚJAVÍTÓ BT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyújavító Bt. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Alkategóriák

Grundfos szivattyúk széles választéka

A Grundfos a világ egyik vezető szivattyúgyártó vállalata. Típusainak hatalmas választéka szinte bármilyen szivattyúzási feladatra kínál megoldást. Választékunkban többnyire háztartási alkalmazásra talál megfelelő típusokat (önfelszívó szivattyú, házi vízmű), de kínálunk megoldást fűtési keringető szivattyú (Alpha, Magna) alkalmazása során is. A használati meleg víz keringető szivattyúk igen jó szolgálatot tesznek lakások, háztartások meleg víz szállítására a tározó és csap között. Kondenzációs kazán vagy klíma használata során keletkezett kondenzvíz elszállítására a Conilift kondenzátum szivattyúkat ajánljuk. Szennyvíz átemelése tartályból vagy alagsorból? A Grundfos szennyvíz szivattyúkkal és WC mögé építhető szennyvízátemelő telepekkel ez könnyen megoldható! Szennyezett víz szállítására (pl. munkagödörből) az Unilift sorozatot ajánljuk, melyek úszókapcsolós vagy úszókapcsoló nélküli változatban is elérhetőek. Vezérlés és szabályozás? Ez sem jelent feladatot a Grundfos frekvenciaváltókkal és a Grundfos PM2 nyomásvezérlővel.
Grundfos Fűtési keringető szivattyú (nedvestengelyű)

Grundfos Fűtési keringető szivattyú (nedves tengelyű)

A Grundfos által gyártott termékek, többek között a szivattyúk könnyebbé teszik a családi házakban élők életét. A XXI. századi ember számára elsődleges fontosságú a megbízható vízellátás, fűtés, szennyvízelvezetés. A Grundfos által gyártott szivattyúk palettája igen széles körű, többek között jó választás lehet a Grundfos fűtési keringető szivattyú is. A keringető szivattyúk gyártásában 1959 óta kimagasló eredményeket ért el a cég. Napjainkra olyan magas színvonalú berendezéseket gyártanak, melyek energiahatékonysága csaknem páratlan. A nedves tengelyű fűtési keringető szivattyúval a fűtéshálózat előremenő és visszatérő ágában is gyorsan és hatékonyan lehet a vizet a rendszeren keresztülhajtani. A hatékony vízáramlásnak köszönhetően a fűtőberendezés jobban szabályozható. Természetesen az igények függvényében a fűtési keringető szivattyú mellett számos más típusú keringető szivattyú vagy önfelszívó szivattyú áll az igényes háztulajdonosok rendelkezésére. A különböző szivattyúkat nagyszerűen kiegészítik a Grundfos termékpalettáján lévő csőszivattyúk, illetve áramláskapcsoló és frekvenciaváltó tartozékok.
Grundfos Használati melegvíz keringető szivattyú

Grundfos Használati meleg víz keringető szivattyú

Miért fontos egy használati meleg víz keringető szivattyú? Bizonyára sokan emlékeznek azokra az időkre, amikor még egy viszonylag kicsi bojlerből kellett a meleg vizet beosztania az egész családnak. Ilyenkor elég gyakran előállhatott az a helyzet, hogyha akár csak egyetlen hölgy családtagunk is hajat mert mosni, ha elmosogattunk egy nagyobb adag edényt, bátorkodtunk felsúrolni a fürdőszobát és a konyhát is, esetleg felmostunk meleg vízzel, akkor bizony az esti tisztálkodáshoz már nem maradt elég meleg víz. Ilyenkor joggal voltunk dühösek, hiszen senkinek sem kellemes a jéghideg vízzel történő zuhanyozás. Kihagyni pedig kellemetlen, hiszen lehet, hogy még aznap este mentünk volna szórakozni. A meleg víz keringető szivattyú használatával el lehet felejteni ezeket a kellemetlen élményeket, hiszen bármikor is lenne rá szükségünk, biztosan lesz otthon elegendő meleg víz. A Grundfos márka biztosan nem hagy cserben minket, hiszen nemcsak a használati meleg víz keringető szivattyúkban verhetetlen, hanem az önfelszívó szivattyúktól kezdve a csőszivattyúkon át a szennyvíz átemelő berendezésekig mindent tud, amit a szivattyúzásról tudni kell!
Grundfos SQ 3 col csőszivattyúk

Grundfos SQ sorozatú 3 col csőszivattyúk

Kevés kellemesebb dolog lehet annál, mint egy hangulatos nyári reggelen kiülni a teraszunkra, és gyönyörködni a gazdagon öntözött, zöldellő kertünkben: élvezni a virágaink illatát, belekóstolni a frissen szedett, harmatos gyümölcsünkbe, zöldségünkbe, vagy csak pihenni egy kicsit a pompás szőlőlugas enyhet adó árnyékában. Nem véletlenül kezd mostanában egyre népszerűbb lenni a vidéki életforma. Nagyon sokan költöznek ismét családi házba, sokszor azért, hogy akár háztáji gazdaságot is tartsanak, melynek elengedhetetlen kelléke egy ásott vagy fúrt kút. A fúrt kút tökéletes kihasználásához pedig egy kútszivattyúra van szükség, melyből csakis a legjobb minőségűt, például a Grundfos csőszivattyúkat érdemes választani. Hiszen sokszor a föld alá vagy a pincébe, garázsba kerülnek ezek, ahonnan nagyon nehéz lesz előszedni, ha javítani kell, ráadásul mindenünket el is áztathat probléma esetén. A Grundfos csőszivattyúk garantálják a kiváló minőséget és elégedettséget, így bátran ajánlhatóak kezdő háztartások esetén is. A Grundfos csőszivattyúk mellett rengeteg más szivattyú típust is választhatunk, felsorolni sem lehetne itt valamennyit. Velünk biztosan nem lesz gond többé a kertje öntözése!
Grundfos házi vízmű

Grundfos házi vízmű

A Grundfos házi vízművel biztosíthatjuk házunk vízellátását és kertünk öntözését. A készülék a ház vízfogyasztási pontjaiban folyamatosan tudja biztosítani a vizet, melyet a hálózati ivóvízből, gyűjtőtartályból, kútból vagy akár egy ciszternából pumpál az igényeknek megfelelően. A Grundfos házi vízmű egy szivattyúból, hidrofor tartályból és egy nyomáskapcsolóból álló komplett rendszer. Így akár „mindent egyben” készülékként is definiálhatjuk, hiszen nincs szükség külön légüstre, nyomáskapcsolóra, szerelvényekre. Csak csatlakoztatni kell a szívó- és nyomócsöveket, fel kell tölteni vízzel, áram alá helyezni és már működőképes is a készülék. A Grundfos házi vízmű motorja az innovatív megoldásoknak köszönhetően rendelkezik vízhűtéssel, beépített szárazon futás és túlterhelés elleni védelemmel. A készülék rugalmasan mozgatható csatlakozó csonkokkal és kézzel oldható leürítő csavarral is fel van szerelve. A kiváló minőségű Grundfos termékek között háztartásunk számára találunk még keringtető, cső- és szennyvíz átemelő szivattyút, de akár frekvenciaváltót és áramláskapcsolót is.