VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Grundfos szivattyú

 termék/oldal

A Grundfos a világ egyik vezető szivattyúgyártó vállalata. Széleskörű Grundfos szivattyú kínálatunkban csupa olyan kiváló minőségű terméket találsz, ami a háztartás minden területén megállja a helyét. A széleskörű felhasználás mellett az energiahatékony működés és a könnyű karbantartás jellemzi Grundfos szivattyúinkat. Tekintsd meg kínálatunkat, és válaszd ki az igényeidnek megfelelő Grundfos szivattyút!

Grundfos szivattyú típusok

A készletünkön megtalálható különböző Grundfos szivattyú típusok széleskörű felhasználást tesznek lehetővé. A minőségi alapanyagból készült szivattyúk megbízhatóan és hatékonyan végzik el a rájuk bízott feladatokat.

Grundfos önfelszívó szivattyú

A Grundfos önfelszívó szivattyúk a szállítani kívánt folyadék felszíne felett helyezkednek el. Száraz helyre telepítsük őket, mert ha víz kerül a szerkezetbe, hamar tönkremennek. Egy önfelszívó szivattyú ideális választás egy kerti öntözőrendszer kialakításához. Arra azonban figyeljünk, hogy ezek a típusok nem képesek 7-9 méternél mélyebbről felszívni a vizet, ezért csak olyan kúthoz használjuk, aminek a mélysége nem nagyobb ennél.

Grundfos csőszivattyú

Ha 9 méternél mélyebb kúttal rendelkezünk, önfelszívó szivattyú helyett válasszuk a Grundfos csőszivattyút. A csőszivattyút a vízbe merítve telepítik, és onnan, a felszín alól tolja ki a szállítandó folyadékot. A Grundfos csőszivattyú működése meglehetősen csendes, így egyáltalán nem zavaró a mindennapos működtetés közben sem. Kiváló minősége miatt a karbantartás sem okoz problémát.

Grundfos házi vízmű

Gondolkodtál már azon, hogy a kertedben lévő kútról biztosítod a vezetékes vizet az egész háztartásod számára? Ehhez nincs is másra szükség, mint egy Grundfos házi vízműre. A Grundfos házi vízmű rendkívül megbízható. Állandó nyomáson szállítja a vizet a ház különböző felhasználási pontjaira (pl. fürdőszoba, wc, konyha), így nem kell aggódnod az esetleges víznyomás változások miatt.

Grundfos szennyvíz szivattyú

A Grundfos szennyvíz szivattyúit úgy tervezték meg, hogy képes legyen a durvább, szilárd szennyeződéseket tartalmazó folyadék elszállítására. Míg egy kerti öntöző szivattyú valószínűleg egy-két alkalom után tönkremenne ilyen helyzetben, a Grundfos szennyvíz szivattyú robusztus kialakítása és minőségi anyaga ellenáll a kopásoknak és a szemcsék folyamatos súrlódásának. A vízbe merítve gyorsan megszabadít bennünket a pincében összegyűlt szennyvíztől.

Grundfos keringető szivattyú

Egy korszerű fűtési rendszernek elengedhetetlen kelléke a keringető szivattyú. A Grundfos keringető szivattyú egyenletesen oszlatja el a forró vizet a fűtési rendszerben, így az egész ház azonos tempóban melegszik fel. A keringető szivattyúk jelentősen növelik a fűtési rendszer hatékonyságát, miközben csökkentik a költségeket.

Mennyiért kapható Grundfos szivattyú?

A széleskörű választéknak köszönhetően egyre többen engedhetik meg maguknak, hogy Grundfos szivattyút vásároljanak. Egy otthoni felhasználásra szánt Grundfos szivattyú már azoknak sem elérhetetlen, akik nem tudnak, vagy nem akarnak egy kisebb vagyont rászánni. A kiváló minőségű anyagoknak és a gyártás során használt csúcs technológiának köszönhetően az olcsóbb szivattyúk is megbízhatóan működnek.

Az sem fog csalódni, aki prémium kategóriás szivattyúra vágyik. A drágább Grundfos szivattyúk olyan minőséget képviselnek, amiről sokan álmodni sem mernek. A megbízható, kiemelkedő teljesítmény, az ellenálló alapanyag, az energiahatékony működés, a könnyű karbantartás és a hosszú élettartam csupa olyan előny, ami miatt megéri beruházni egy Grundfos szivattyúra.

Mi alapján válasszunk Grundfos szivattyút?

Amikor szivattyút választunk, több szempontot is figyelembe kell venni. Mivel a szivattyú beszerzése egy hosszú távú befektetés, érdemes időt szánni az alapos tervezésre. Ha elkapkodjuk a döntést, később többszörösen is ráfizethetünk.

Egy Grundfos szivattyú vásárlása előtt határozzuk meg, hogy mire szeretnénk használni. Ez azért nagyon lényeges, hiszen egyes szivattyúk csak adott feladatok elvégzésére alkalmasak. Igaz, hogy egy merülő, vagy egy önfelszívó szivattyút használhatunk öntözésre és házi vízellátásra is, viszont szennyvíz szállításra már kevésbé. A hatékony működés feltétele tehát a megfelelő típus kiválasztása.

Miután eldöntöttük, hogy mire szeretnénk használni a Grundfos szivattyúnkat, mérjük fel, hogy mekkora teljesítményre lesz hozzá szükség. Ha nem elég nagy a szivattyú teljesítménye, nem lesz képes megbirkózni a rábízott feladattal. Ugyanakkor, a túl nagy teljesítmény sem előnyös, hiszen feleslegesen költöttünk rá többet, ha úgysem tudjuk kihasználni.

A végső döntés előtt ellenőrizzük a szivattyú szívómélységét, és emelőmagasságát, vagyis azt, hogy milyen mélyről milyen messzire képes elszállítani a vizet. Az árat sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hiszen senki nem szeretne feleslegesen többet költeni a szükségesnél. Mindazonáltal, ne a szivattyú minőségén spóroljunk! Ha egy silányabb minőségű darabot választunk, pár hónap múlva fizethetjük a javítást.

Miért pont Grundfos szivattyú?

A Grundfos egy dán cég, amely 1945 óta van jelen a szivattyúk piacán. A vállalat nyitott a fejlődésre, így nem csoda, hogy termékeik gyártása során a legújabb technológiákat alkalmazzák. A céljuk olyan szivattyúk előállítása, amik magas minőségükkel, hatékony és megbízható működésükkel és hosszú élettartamukkal jelentősen megkönnyítik a tulajdonosuk életét.

A Grundfos szivattyú meglehetősen csendes üzemelés közben, így kiválóan alkalmas otthoni használatra. Mivel könnyű telepíteni, egyre többen döntenek a Grundfos szivattyú mellett. Az energiatakarékos működéssel pedig nem csak a pénztárcánkat, hanem a környezetet is kímélhetjük vele.