VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Paradicsompasszírozó fej

 termék/oldal

Paradicsompasszírozó fej

Egy paradicsompasszírozó fej elengedhetetlen kelléke minden olyan háztartásnak, vagy vállalkozásnak, ahol professzionális szinten foglalkoznak akár hagyományos magyar, akár más, például mediterrán ételek készítésével. Egy jó minőségű, házi készítésű alapanyagokból összeállított ketchup, paradicsomlé, illetve paradicsomszósz nélkül ugyanis sokszor nehéz helyzetben lennénk. Sietni kell a feldolgozással, mert a paradicsom nagyon hamar megérik, és hamar meg is rothad. Ha biztosak szeretnénk lenni abban, hogy gördülékenyen tudunk majd haladni akár a paradicsom eltevésével, akár a friss paradicsomból passzírozással kinyert egyéb termékek készítésével, érdemes beszereznünk egy tartalék paradicsompasszírozó fejet. Ha van otthon egy extra paradicsompasszírozó fej, biztosan nem lesznek fennakadások a betakarítási munkálatokkal, így sem a családi gazdaságunk, sem a vállalkozásunk nem lesz emiatt veszteséges. Amennyiben pedig a kiegészítő szettet is megrendeljük az elektromos húsdarálóhoz – amely a paradicsom passzírozására is alkalmas –, még több élelmiszer feldolgozása tud majd zökkenőmentesen lezajlani.
Szállítási határidő:Raktárról
Garancia:12 hó
Méret:8-as húsdarálóhoz
Kapacitás:kb. 100 kg/óra
23 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Garancia:12 hó
Méret:12-es, 22-es húsdarálóhoz
Kapacitás:kb. 200 kg/óra
46 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Garancia:12 hó
Méret:22 INOX, 32-es húsdarálóhoz
Kapacitás:kb. 200 kg/óra
45 800 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
25 000 Ft (áfával)
db
Részletek