VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Paradicsompasszírozó fej

 termék/oldal

Paradicsompasszírozó fej

Egy paradicsompasszírozó fej elengedhetetlen kelléke minden olyan háztartásnak, vagy vállalkozásnak, ahol professzionális szinten foglalkoznak akár hagyományos magyar, akár más, például mediterrán ételek készítésével. Egy jó minőségű, házi készítésű alapanyagokból összeállított ketchup, paradicsomlé, illetve paradicsomszósz nélkül ugyanis sokszor nehéz helyzetben lennénk. Sietni kell a feldolgozással, mert a paradicsom nagyon hamar megérik, és hamar meg is rothad. Ha biztosak szeretnénk lenni abban, hogy gördülékenyen tudunk majd haladni akár a paradicsom eltevésével, akár a friss paradicsomból passzírozással kinyert egyéb termékek készítésével, érdemes beszereznünk egy tartalék paradicsompasszírozó fejet. Ha van otthon egy extra paradicsompasszírozó fej, biztosan nem lesznek fennakadások a betakarítási munkálatokkal, így sem a családi gazdaságunk, sem a vállalkozásunk nem lesz emiatt veszteséges. Amennyiben pedig a kiegészítő szettet is megrendeljük az elektromos húsdarálóhoz – amely a paradicsom passzírozására is alkalmas –, még több élelmiszer feldolgozása tud majd zökkenőmentesen lezajlani.
Szállítási határidő:Raktárról
Garancia:12 hó
Méret:8-as húsdarálóhoz
Kapacitás:kb. 100 kg/óra
19 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Garancia:12 hó
Méret:12-es, 22-es húsdarálóhoz
Kapacitás:kb. 200 kg/óra
38 300 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Garancia:12 hó
Méret:22 INOX, 32-es húsdarálóhoz
Kapacitás:kb. 200 kg/óra
38 100 Ft (áfával)
db
Részletek