VL SZIVATTYÚJAVÍTÓ BT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyújavító Bt. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Alkategóriák

Szivattyú nyomáskapcsoló, frekvenciaváló azonnal

Amennyiben már megvan a feladatnak és elvárásaiknak megfelelő szivattyú (pl. önfelszívó szivattyú) és hidrofor tartály, még mindig hiányzik egy fontos alkatrész, hogy a szivattyúnk igazi vízellátó berendezésként (házi vízmű) funkcionáljon. Ez az alkatrész a nyomáskapcsoló. A nyomáskapcsoló feladata, hogy a szivattyút automatikusan ki- és bekapcsolja a beállított értékeknek megfelelően. Nyomáskapcsolóból többféle változat is rendelkezésünkre áll, hogy mindig a legjobb terméket alkalmazunk a felmerülő feladat megoldására. Kínálatunkban a hagyományos nyomáskapcsoló és, digitális nyomáskapcsoló is megtalálható (vízre, levegőre egyaránt alkalmazhatóak). Utóbbiakban a szárazon futás elleni védelem is megtalálható. Hagyományos nyomáskapcsolók mellé is kínálunk szárazon futás elleni védelmet (mechanikus és digitális változatban). Termékeink között a jól ismert áramláskapcsolók (főként öntözőrendszerekhez ajánljuk) is megtalálhatóak. Egyéb szivattyúvezérlési feladatokhoz az úszókapcsolókat (hagyományos úszó és függőleges működésű úszókapcsoló) és szintvezérlő termékeinket választhatja a feladatnak megfelelően. Amennyiben az energiahatékonyság és a precíz, pontos vezérlés a cél akkor a frekvenciaváltó a legjobb megoldás, hiszen ez a berendezés a szivattyúmotor fordulatának szabályozásával tudja befolyásolni a szivattyú teljesítményét, ezáltal a szivattyú mindig csak annyi energiát használ amire nekünk éppen szükségünk van.
áramláskapcsoló, áramlásszabályzó (press control)

Első osztályú áramláskapcsolók – kiváló teljesítmény és megbízhatóság!

Az áramlásszabályzók elsődleges célja, hogy az elektromos szivattyúk elindítását és leállítását automatizálják. Az általunk forgalmazott áramláskapcsoló és áramlásszabályzó készülékek mind el vannak látva szárazon futás elleni védelemmel, mely megakadályozza, hogy szivattyúnk víz nélkül működni tudjon. Ezzel nagyban hozzájárulnak a szivattyúnk maximális élettartamának megőrzéséhez. Áramláskapcsoló készülékeinket rendkívül könnyen, egyszerűen és biztonságosan fel tudjuk szerelni a kívánt helyre, hiszen az elektromos csatlakozások nagyon praktikusan vannak elhelyezve. Fontos azonban az áramláskapcsolót elkülönítenünk a nyomáskapcsolótól, hiszen az áramláskapcsoló segítségével csak az indítási nyomás beállítása lehetséges, a kikapcsolási nyomásé nem. Az minden esetben annyi lesz, mint amennyi a szivattyú végső nyomása. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a DGflow, Italtecnica, Lowara, VL és Pedrollo gyártók legkiválóbb termékei, mindenki egyedi igényére szabva.

Áramláskapcsoló szárazon futás elleni védelemmel? – Válasszon DGflow, Italtecnica, Lowara, VL és Pedrollo termékeink közül!

nyomáskapcsoló

Nyomáskapcsolók az Italtecnikától – Első osztályú minőség, széles kínálat!

Működési elvét tekintve a nyomáskapcsoló a szivattyúnk használatakor keletkező nyomást tudja szabályozni. Segítségével szivattyúnk indítási és kikapcsolási nyomását is be tudjuk állítani az általunk kívánt szintre. Ezt az által érjük el, hogy a nyomáskapcsoló automatikusan vezérli a készülék üzemeltetését a beállított maximum és minimum értékek között. Nyomáskapcsolóinkat háztartási és ipari felhasználás területre is ajánljuk. Széles termékválasztékunk biztosítja, hogy mindenki megtalálja a rendszerébe illő tökéletes terméket. Az általunk forgalmazott termékek között megtalálhatóak az Italtechnica által gyártott legkülönfélébb készülékek, mid kiváló minőségben. Nyomáskapacsolóinkhoz ajánljuk VL gyártmányú mágneskapcsolónkat is, illetve egyéb szivattyú vezérléstechnikai termékeinket.

Automatikus szivattyú üzemeltetés? – Válasszon kedvére az Italtecnica nyomáskapcsolók széles termékkínálatából!

nyomáskapcsoló (digitális)

Digitális nyomáskapcsoló – Nagy pontosság és pontos kijelzés!

Digitális nyomáskapcsolóinkat háztartási és ipari felhasználási területre is egyaránt ajánljuk. Tökéletes megoldást nyújtanak számunkra házi vízműveknél, vízellátóknál, nyomásfokozó szivattyúknál, automata öntöző rendszerek szivattyúinál (hidrofor tartállyal). Amennyiben most alakítjuk ki szivattyú vezérléstechnikánkat érdemes digitális nyomáskapcsolót választanunk, mert teljes mértékben kivált egy hagyományos nyomáskapcsolót, egy nyomás alapú, szárazon futás elleni védelmet illetve egy áramláskapcsolót. A nyomási határokat meglehetősen széles értékhatárok között tudjuk állítani, mely lehet akár 0,5 és 10 bar között is. Emellett az indítási és kikapcsolási nyomásértékek is állíthatóak 0,1 baronként. Ellentétben egy hagyományos nyomáskapcsolóval, a digitális készülékek nedves és párás helyen is használhatóak. Rendkívül nagy pontosságú és felbontású készülékek. Áruházunkban a VL-WPC és az EVAK DPC sorozat kiváló minőségű termékeit is forgalmazzuk.

Pontos kijelzés és állíthatóság? – A digitális nyomáskapcsolóinkat önnek ajánljuk!

Úszókapcsoló

Úszókapcsolók – A leghatékonyabb folyadékszint szabályozók!

Úszókapcsolót abban az estben érdemes beszereznünk, ha a vizet zárt tartályból, ciszternából, szennyvíz tartályból vagy ásott kútból nyerjük egy szivattyú segítségével. Az úszókapcsolók feladata, hogy vezéreljék a szivattyú működését illetve ásottkút szivattyúk esetén védjék a szivattyút a szárazon futás ellen. Segítségükkel csak egy szükséges, beállított vízmennyiség nyerhető ki a vízforrásból valamint bekötés szerint a szivattyú ürítheti vagy töltheti is a tartályunkat. Az úszókapcsolók számos felhasználási területen alkalmazhatóak, olyan egyedi helyzetekben is, mint például szennyvíz, olajos vagy sűrű víz, nagy átmérőjű szilárd szennyeződéseket, törmelékeket tartalmazó folyadék, és kémiailag savas vagy lúgos (maximum 10%-ot meghaladó oldat). Mivel az úszóház ütésálló polipropilén anyagból készül, így alkalmas élelmiszerrel történő és környezeti hőmérsékleten való érintkezésre egyaránt. Kis helyen történő működéshez a függőleges úszókapcsolókat ajánljuk.  Áruházunk kínálatában az szókapcsolókat PVC és gumikábellel is forgalmazzuk, valamint igény esetén kínálunk melléjük ellensúlyt is.

Úszókapcsoló PVC vagy gumikábellel? – Az ITALTECNICA és TP termékek a legjobb választást jelentik önnek