VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Felfújható masszázsmedence kompromisszumok nélkül

Nyitólap   »   Blog   »   Felfújható masszázsmedence kompromisszumok nélkül
2021. Május 9.

Felfújható masszázsmedence kompromisszumok nélkül

Néhány évvel ezelőtt még nem is gondoltuk volna, hogy egy átlagember is élvezheti a felfújható masszázsmedence nyújtotta luxust. Tény, hogy egy fix vázzal bíró jakuzzi nem olcsó mulatság. Ezzel ellentétben, egy felfújható ára negyed annyiba kerül, mint a hagyományos masszázsmedencék. Nem csoda, hogy hirtelen hatalmas népszerűségre tett szert és egyre szélesebb körben vált elterjedté, hiszen olyan helyen is használható, ahol nem lenne lehetőség beépíteni egy fix jakuzzit.

Nem kínál kevesebbet, inkább annál többet

Mindennel fel van szerelve, amire csak szükségünk lehet. Az élmény ugyanolyan kiváló, csak sokkal gazdaságosabb áron juthatunk hozzá. Modern vízkeringetővel, szűrővel és melegítőrendszerrel van ellátva. Az erős pumpának köszönhetően, élvezhetjük a vízsugarak okozta kellemesen masszírozó érzést. Relaxálásra tökéletes. Ráadásul többedmagunkkal is szentelhetünk némi időt a pihenés ezen fajtájának, mivel 6 személyes változatot is vásárolhatunk.

Elegáns, mégis strapabíró

A vastag falának köszönhetően erős tartással rendelkezik, ezért nem fog ide-oda imbolyogni, amikor ki vagy bemászik valaki a felfújható masszázsmedencébe. Arra viszont figyeljünk, hogy ne használjunk éles, hegyes tárgyakat a közelében, sem benne! Lehetőleg minél távolabb helyezzük el a tűzhelytől, nehogy egy kipattanó parázs elrontsa a pihenést. Hogyha kint a szabadban kívánjuk elhelyezni, akkor mérjük fel a terepet, nehogy valami kiszúrja az alját. Egy előre elkészített homokpad ideális a telepítés szempontjából. Azzal viszont számolnia kell, hogyha a pázsiton helyezi el, annak nyoma marad, mivel tönkreteszi a füvet.

Hol használható a felfújható masszázsmedence?

Gyakorlatilag bárhová magunkkal vihetjük. Leengedett állapotban egyszerű a szállítása. Az összeállítás nem vesz többet igénybe néhány percnél. A beüzemelést követően már élvezhetjük is minden előnyét a felfújható masszázsmedencének. Természetesen áramforrásra is szükség lesz, különben csak egy vízzel teli gumikádat kapunk. Amennyiben a rendelkezésünkre áll egy hordozható generátor, akár a kempingezéshez, sátorozáshoz is magunkkal vihetjük a felfújható masszázsmedencét. Nem mindennapi élmény kint a szabadban, a természet lágy ölén egy nyári éjszakán a jakuzziban borozgatni a szeretteinkkel. Ez például olyan lehetőség, ami egy 1,5 milliós beépített jakuzzi esetében szóba sem kerülhet.

A felfújható masszázsmedence állandó kelléke lehet a kerti pariknak. Bizonyára mindenki örülni fog, ha a finom falatok után ebben lazíthat néhány percet. Ha elromlik az idő vagy amikor beköszönt a hideg, akkor sem kell nélkülözzük, mert elegendő hely esetén, beltérben is használható a felfújható masszázsmedence.

Mennyi áramot fogyaszt a felfújható masszázsmedence?

Ennyi előny után mégiscsak kell legyen valamiféle hátulütője a dolognak, nem? Ebben az esetben ezt is elfelejthetjük. Egy modernfelfújható masszázsmedence fogyasztása elhanyagolható. Nagyjából napi szinten, hosszú órákon keresztül kéne használni, hogy komoly nyomot hagyjon a villanyszámlán. A kényelem és a számos előny mellett, amit biztosít, elhanyagolható a vízpumpa fogyasztása. Már csak azért is, mivel a minőségi változatok nagyszerű energiabesorolást kaptak.

Jakuzzizni jó!

Összehozza a társaságot, összebújhat a párjával, áthívhatja a barátokat egy medencés bulira. Egészséges, segíti a fogyást és első osztályú pihenést biztosít



Megosztás másokkal: