VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Shott tószivattyú SHP sorozat

 termék/oldal

Shott tószivattyú SHP sorozat

De szép is lenne egy kerti tó! Csak úgy kiülni a kertbe, és egy kis pihenésként hallgatni a vízcsobogást, a kis halak ficánkolását? Romantikusan andalogni a tó partján a szerelmünkkel, becézgetni egymást, miközben elúsznak mellettünk a világ gondjai? Nagy baráti összejöveteleket, világmegváltó beszélgetéseket tartani a tóparton, miközben nem kell a határidős csekkek miatt aggódni? Ugye, milyen szép álom? Nos, a Shott tószivattyú segítségével nem kell, hogy ez csupán az álmunk maradjon! Ez a tószivattyú könnyebbé teszi a tó-tulajdonosok mindennapjait, így akár a Shott, akár az Easy Pump tószivattyúra esik a választás, boldogan élvezheti a Riviérát a saját kertjében vagy telkén! Szükséges még hozzá tószűrő, legyen az akár az UV lámpás, szivacsos változat a Cyclon sorozatból, vagy a biogolyós változat a POWERBEAD sorozatból, így biztosan semmi sem kavarja majd fel körülöttünk az állóvizet! Ha a korábban vásárolt kerti tóhoz van szükség további védelemre, akkor egy Shott UV lámpa, vagy egy kerti tó vegyszer is megoldás lehet.
Szállítási határidő:Raktárról
21 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
22 000 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
26 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
27 000 Ft (áfával)
db
Részletek