VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Shott tószivattyú SHP sorozat

 termék/oldal

Shott tószivattyú SHP sorozat

De szép is lenne egy kerti tó! Csak úgy kiülni a kertbe, és egy kis pihenésként hallgatni a vízcsobogást, a kis halak ficánkolását? Romantikusan andalogni a tó partján a szerelmünkkel, becézgetni egymást, miközben elúsznak mellettünk a világ gondjai? Nagy baráti összejöveteleket, világmegváltó beszélgetéseket tartani a tóparton, miközben nem kell a határidős csekkek miatt aggódni? Ugye, milyen szép álom? Nos, a Shott tószivattyú segítségével nem kell, hogy ez csupán az álmunk maradjon! Ez a tószivattyú könnyebbé teszi a tó-tulajdonosok mindennapjait, így akár a Shott, akár az Easy Pump tószivattyúra esik a választás, boldogan élvezheti a Riviérát a saját kertjében vagy telkén! Szükséges még hozzá tószűrő, legyen az akár az UV lámpás, szivacsos változat a Cyclon sorozatból, vagy a biogolyós változat a POWERBEAD sorozatból, így biztosan semmi sem kavarja majd fel körülöttünk az állóvizet! Ha a korábban vásárolt kerti tóhoz van szükség további védelemre, akkor egy Shott UV lámpa, vagy egy kerti tó vegyszer is megoldás lehet.
Szállítási határidő: Raktárról
21 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
22 000 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
26 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
27 000 Ft (áfával)
db
Részletek