VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Élelmiszeripari berendezések

Élelmiszeripari gép kínálatunk ugyan nem kapcsolódik semmilyen módon a szivattyútechnikához, de ezzel egy olyan piaci szegmenset tudunk lefedni, melyre nagy az igény. A gépeket háztartási és üzemi használatra is alkalmazhatjuk Elektromos darálóink igen jó szolgálatot tehetnek ha kemény sajt vagy pl. prézli készítéséről van. Dagasztógépünk igen nagyban megkönnyíti a különféle tészták dagasztását. Szeletelőgépünk mindig pontosan dolgozik legyen szó akár kenyér vagy hús, felvágott szeleteléséről. Paradicsompasszírozóink közül választhat kézi vagy gépi működésű kivitelt is. A gépi kivitelhez húsdaráló fej is kapcsolható. Töltőink nagy hatékonysággal dolgoznak legyen szó akár kolbász vagy hurka töltéséről, ráadásul elérhetőek akár teljesen rozsdamentes változatban is. Húsdarálóink használatával a különféle húsok mindig megfelelő méretűre darálhatók a tárcsák széles méretválasztékának köszönhetően (pl. Tris tárcsa disznósajt készítéséhez). Aszaló/szárító gépéinkkel ízletes és zamatos aszalt gyümölcsök készíthetőek. Vákuum csomagoló gépéinkkel az elkészült finomságokat tudja egyszerűen becsomagolni. Egyetemes konyhagépünk számos olyan funkcióval van ellátva ami a mindennapi konyhai munkát jelentősen megkönnyíti (pl. zöldségszeletelő).
Paradicsompasszírozó

Kézi paradicsompasszírozó és gépi paradicsompasszírozó

Az otthon, saját kezűleg passzírozott paradicsom még akkor is egészségesebb és finomabb, mint a boltokban kapható, tartósítószerrel gazdagon dúsított társai, ha magát a paradicsomot nem mi termesztettük. Paradicsompasszírozóval a feldolgozás pedig nemcsak, hogy egyszerű és kényelmes, de a folyamat egyúttal azt is lehetővé teszi, hogy a gyümölcs valóban frissen legyen feldolgozva, továbbá, hogy nagyon magas százalékban megőrizhesse vitamin és tápanyagtartalmát. Érthető tehát, hogy a paradicsompasszírozó miért az egyik leggyakrabban használt készülék az otthoni tartósításban. Talán szokatlan, de mindenképpen meglepő egy ilyen oldalon a Bibliai helyzettel foglalkozni, mégis, játsszunk el a gondolattal, mi lett volna, ha? Mennyivel másképp alakult volna, ha Ádámnak és Évának lett volna paradicsompasszírozója? Akkor is az alma lett volna a "befutó"? Nem biztos. Természetesen, ez csak tréfa, mint ahogy az is, hogy ez esetben, amíg Éva egy kézi, addig Ádám egy gépi (elektromos) paradicsompasszírozót használt volna.

Milyen paradicsompasszírozót válasszak?
Húsdaráló

Húsdaráló készletről, gyors szállítással

Sokan az idősebb generáció tagjai közül, esetleg a nagyon szerencsés falusiak, ismerik azt a felejthetetlen jó hangulatot, amely a disznóvágás után keletkezik. A nagy társaság együtt nevetgél, és élvezi a hamisíthatatlan pörkölt, a friss toroskáposzta, az összetéveszthetetlen paprikás kolbász és a véres hurka mennyei ízét. Ezek az igazi, nosztalgikus ízek sokakat a boldog békeidőkre, nagyszüleink idejére emlékeztethetnek, amire jólesően, megnyugvással tekintünk vissza. A jól megérdemelt eredményei ezek egy szorgalmas munkának, mely a felmenőink idejében bizony még vérrel és verítékkel járt. Azok a régi kézi húsdarálók, szegények, hogy „digicseltek” vele! Nem véletlen, hogy nem is mernénk ma már belefogni egykönnyen egy disznóölésbe. Pedig olyan nagyszerű eszközök vannak a segítségünkre, melyekről ők nem is álmodhattak. A régi idők asszonyai bizony elhűlnének azon, ha megtudnák, hogy ma már milyen profi elektromos húsdaráló végzi helyettünk a munka nehezét. Bár sajnos, nekik már nem tudunk eldicsekedni vele, de a magunk és a családunk miatt érdemes megvenni egy elektromos húsdarálót, hogy elkészíthessük vele ezeket a mennyei ételeket, és egy csipetnyit talán boldogabbak is lehessünk!

Milyen húsdarálót válasszak?
töltők (kolbásztöltő, hurkatöltő)

Töltők (kolbásztöltő, hurkatöltő)

A kolbász, a hurka és a szalámi több szempontból is különleges ételek, ezért egy kolbásztöltőre, hurkatöltőre minden nagyobb magyar háztartásnak szüksége van. Szinte mindenki szereti tehát a kolbászt, a hurkát és a szalámit, melyeknek elkészítéséhez a kolbásztöltő-hurkatöltő kiválóan alkalmas. Hiszen nem csak nagyon finomak, de e mellett a tradicionális magyar konyhaművészet alappillérei, melyeket ki tudja hány emberöltő óta halmozódó tapasztalattal és szakértelemmel készítettek, illetve készítenek még ma is a magyar családok. Ráadásul, megfelelő alapanyagokból készítve egészségesek is, illetve könnyen, és sokáig eltarthatóak, akár szárítással vagy füstöléssel is, így hűtést sem feltétlenül igényelnek. Ezen felül olcsón előállíthatók, és csökkentik a hulladéktermelést. Egy kolbásztöltő - hurkatöltővel tehát több szempontból is jól járunk. A kolbásztöltő, hurkatöltő termékek alapvetően háromféle kivitelezésben kerülnek forgalomba. Az acél kivitelből nem csak hagyományos, de álló elrendezésben is lehetséges a kolbásztöltő-hurkatöltőhöz hozzájutni. A kolbásztöltő-hurkatöltő ezen kívül a rozsdamentes, illetve elektromos kivitelben is kitűnő ételeket készít.

Milyen hurkatöltőt, kolbásztöltőt válasszak?
kiegészítők, tartozékok, alkatrészek

Kiegészítők, tartozékok, alkatrészek

Minden élelmiszeripari géphez tartoznak különféle kiegészítők, tartozékok. A darálók, töltők, dagasztók, szeletelők, tésztakészítő gépek tökéletes működését, folyamatos rendelkezésre állását hivatottak ezek elősegíteni. A kiegészítők, tartozékok jó szolgálatot tehetnek, ha a gyakori használat miatt esetleg elhasználódtak volna a készülékünk régi darabjai. A kiegészítők és tartozékok hasznos tulajdonsága az is, hogy bármikor beszerezhetőek, és nem szükséges a karbantartásuk: csak arra érdemes ügyelnünk, hogy tiszta, száraz és fagymentes helyen tároljuk őket. Amennyiben tehát a lehetőségeink ezt megengedik, érdemes tartanunk tartalékban néhány darabot legalább a legfontosabb kiegészítőkből és tartozékokból. Így nem kell aggódnunk amiatt a nagy hajtásban, amikor egyszerre sok munkát kell elvégeznünk a professzionális élelmiszeripari gépeink valamelyikével, hogy elakad a munkafolyamat gördülékenysége, mert cserére lenne szükség, de nincsen mire cserélni. Akár a húsdaráló fej, tárcsa, rostély, vagy kés, akár a paradicsompasszírozó fej, vagy a töltő cső az, amire szükségünk lenne, nagy segítség, ha van belőle tartalék.
aszaló/szárító készülék

Facem aszaló/szárító készülék

Az egészséges életmód jegyében sokan az aszalt gyümölcsök, zöldségek fogyasztásában látják a megoldást. A boltban megvásárolható aszalt termékek általában magas áron szerezhetőek be. Ezzel szemben, ha valaki otthon készíti el az aszalt, szárított élelmiszereket, akkor csupán az alapanyagot kell megvásárolnia. Természetesen nem szabad levegőn kell nekifogni a szárításnak, hanem erre a célra már minőségi aszaló, szárító készülékek állnak rendelkezésre. Ez egy hosszútávon megtérülő, jó befektetés. Az aszaló, szárító készülék működési elve a meleg levegő felfelé áramlási elvén alapszik. A készülék alján meleg levegő termelődik, mely elkezd felfelé áramlani, ahogy egyre fentebb halad, úgy szárítja ki a tálcákon lévő élelmiszereket. A készülék nemcsak zöldségek, gyümölcsök aszalására alkalmas, akár kenyeret vagy kekszet is lehet vele készíteni. Az aszaló, szárító készülékbe kerülő alapanyagokat tésztakészítővel, különböző darálókkal, dagasztó, szeletelő, passzírozó gépekkel lehet előkészíteni.
Egyetemes konyhai gépek

Egyetemes konyhai gépek

Sokszor nehéz igazán elbűvölni valakit, hiszen nem mindenki szereti a látszólag felesleges ajándékokat. Egy nagybetűs háziasszony, aki a konyhában érzi jól magát, nem is feltétlenül tudna kihasználni egy gyémántot vagy egy briliánst. Ezzel a konyhai géppel viszont egészen biztosan lenyűgözhetjük őt. Olyan lesz, mintha egy tündöklő ékszert vettünk volna, csak nem a nyakába, hanem a konyhájába. Egyszerűen elképesztő a tudása: egy egyetemes konyhai gép, mely legalább négy különböző háztartási gépet helyettesít. Egyetlen alapgép, négy különböző fejjel és funkcióval, így rendkívül kis helyen is elfér. A gyönyörű, rozsdamentes acél alapgéphez tartozik egy rostlazító fej, egy zöldségszeletelő és lágysajt reszelő fej, egy keménysajt reszelő fej és egy húsdaráló fej. Természetesen számtalan más élelmiszeripari gépet is forgalmazunk, de ezekre eme csodagép után már nemigen lesz szükségünk. Ez a gép akkor is segítségünkre lesz, ha egy éttermet nyitnánk, vagy csak nekünk kell főzni egy ismerősünk lakodalmára, hiszen hihetetlenül gyorsan és pontosan dolgozik, így ipari szinten is megállja a helyét. Ha tehát szeretünk sütni-főzni, és jókat enni, ez a konyhai gép biztosan a konyhánk és a szívünk-lelkünk legszebb ékköve lesz!