VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Szivattyú kábeltoldás

Szolgáltatásunk keretében a csőszivattyúk szükséges kábeltoldásának elvégzésére nyújtunk megoldást. A kábeltoldás elkészítéséhez évtizedek óta a 3M termékeit alkalmazzuk, melyek a legmagasabb minőséget képviselik ezen a területen. Szakmai tapasztalatunknak köszönhetően az általunk elvégzett kábeltoldások megbízhatósága 100%-os! Legyen szó akár új szivattyú kábeltoldásáról vagy hosszabbításáról, sérült kábel cseréjéről (általunk nem forgalmazott, más gyártók szivattyúinak a kábeltoldását is elkészítjük) válassza bizalommal cégünket. A kábeltoldás elkészítéséhez szükséges és megfelelő minőségű szivattyú kábeleket is tudjuk biztosítani.