VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Szivattyú kábeltoldás

Szolgáltatásunk keretében a csőszivattyúk szükséges kábeltoldásának elvégzésére nyújtunk megoldást. A kábeltoldás elkészítéséhez évtizedek óta a 3M termékeit alkalmazzuk, melyek a legmagasabb minőséget képviselik ezen a területen. Szakmai tapasztalatunknak köszönhetően az általunk elvégzett kábeltoldások megbízhatósága 100%-os! Legyen szó akár új szivattyú kábeltoldásáról vagy hosszabbításáról, sérült kábel cseréjéről (általunk nem forgalmazott, más gyártók szivattyúinak a kábeltoldását is elkészítjük) válassza bizalommal cégünket. A kábeltoldás elkészítéséhez szükséges és megfelelő minőségű szivattyú kábeleket is tudjuk biztosítani.