VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Medence sátor

 termék/oldal
Raktárról
Akció
Bestway: Bestway Medence sátor 600×600×295cm, FFF134
1
Szállítási határidő:Raktárról
120 000 Ft (áfával)
90 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Raktárról
Akció
Bestway: Bestway Lay-Z SPA Medence sátor, 60305
1
Szállítási határidő:Raktárról
120 000 Ft (áfával)
100 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
38 000 Ft (áfával)
db
Részletek

Ma már egyre többen engedhetik meg maguknak, hogy egy forró nyári napon a saját medencéjükben hűsőljenek. Azonban, ha szeretnénk továbblépni, és igazi luxus élménnyé tenni a medencézést, akkor elengedhetetlen egy medence sátor beszerzése. Egy odaillő medence sátorral valóságos oázist varázsolhatunk a kertünkbe, ezzel megteremtve a tökéletes kikapcsolódás helyszínét! Nálunk széles választékban kapható jó ár/érték arányú medence sátor, ezért érdemes körülnézni.

Mire jó egy medence sátor?

Sokan nem gondolnak a részletekre, hanem egyből fejest ugranak a medence projektbe. Pedig, ha alaposan átgondoljuk, a jó szórakozáshoz nem elég csak a medence. A medence vizét tisztán is kell tartani. Erre nem csak esztétikai okok miatt, de egészségügyi szempontból is szükség van. A víz tisztántartásának legegyszerűbb módja pedig, ha megakadályozzuk, hogy szennyeződések jussanak bele.

Erre sokan használnak medence takaró fóliát, de lássuk be, igencsak macerás minden használat előtt eltávolítani, majd nap végén újra felhelyezni a takarót. Ennél sokkal praktikusabb megoldás a medence sátor. A medence sátor felállítása nem ördöngösség, két ember maximum fél óra alatt képes összerakni. Ezután felállítjuk a kívánt helyre (természetesen a medence fölé), és több dolgunk nincs is vele.

A medence fölött elhelyezett sátor azonban nem csak a vízbe hulló szennyeződésektől véd. A sátor falán háló található, ami biztosítja a szellőzést a sátor belsejében, miközben távol tartja a szúnyogokat és más rovarokat. Mindannyian ismerhetjük azt a kellemetlen érzést, amikor az esti órákban vérszívók hada támad a medencére. Nos, a medence sátor ezt könnyedén megakadályozza.

Persze nem csak a rovarok ellen hatásos. A sátornak köszönhetően az időjárás sem befolyásolja, hogy mikor fürödhetünk. A medence sátor külső rétege vízlepergető, így akár eső közben is nyugodtan pancsolhatunk. A sátor megóv a forrón tűző nap sugaraitól és a hűvös széltől is. Egyszóval, a medence sátor lehetővé teszi, hogy napszaktól és időjárástól függetlenül bármikor élvezhessük a medencénk nyújtotta örömöket.

Medence sátor méretek

A medence sátor méretét egyértelműen befolyásolja a medence mérete. Erre oda kell figyelni, ha már a meglévő medencét szeretnénk kiegészíteni, de akkor is, ha új medence vásárlásán gondolkodunk. A medence sátrat általában felszín feletti medencékhez használják, ezért kellő nagyságú belmagassággal rendelkeznek. Vagyis, egy felnőtt ember képes felállni benne, és beszállni a medencébe.

Több méretben is kapható medence sátor, a standard méretű sátrak maximum 3,66 méter átmérőjű medencével működnek. Természetesen, találunk ennél nagyobb sátrakat is, amiket nagyobb medencék esetén érdemes választani. A kis medence nem zárja ki a nagy sátrat, hiszen, ha a sátorban marad hely a medence mellett, nyugodtan elhelyezhetünk egy ksiebb asztalt, vagy székekeket, amelyekre a dolgainkat helyezzük. A holmik tárolására azonban a sátor falára helyezett sebek is lehetőséget nyújtanak.

Azért is érdemes elgondolkodni egy, a medencénél nagyobb medence sátron, mivel a medence sátor kerti pavilonként is használható. Funkciója ugyanaz, vagyis kényelmes helyet biztosít az udvaron, ahol erős napsütésben, de akár heves esőzésben is nyugodtan kikapcsolódhatunk.

Szintén gyakori eset, amikor medence sátorból alakítják ki a lakókocsi előterét. A medence sátor könnyű szerkezete, illetve egyszerű össze- és szétszerelhetősége igen mobilissá teszi, így bármikor magunkkal vihetjük egy hosszabb nyaralásra is. Ilyenkor természetesen mással kell lefedni az otthoni medencét, ha nem akarjuk, hogy távollétünk alatt bepiszkolódjon a vize.

A legjobb medence sátor márkák

Ha medence és medence kiegészítők márkáiról esik szó, jó eséllyel mindenkinek a Bestway jut először eszébe. Nem meglepő, a Bestway ugyanis megengedhető áron kínál megbízható és jó minőségű termékeket. Így, ha medence sátor vásárlásán gondolkodunk, érdemes szétnézni a Bestway sátrak között. A medence sátor egyelőre még luxus termék, ezért nem épp a legolcsóbb, de a Bestway igyekszik ezt is mindenki számára elérhetővé tenni.

Az olcsóbb ár pedig nem megy a minőség rovására. Ezért azok is maximálisan kiélvezhetik a medence sátor előnyeit, akik szűkebb keretből gazdálkodnak. Márpedig a medence sátorról kár lenne lemondani. A korábban felsorolt előnyökhöz hozzátehetjük még, hogy a sátornak köszönhetően hamarabb melegszik fel a medence vize. Ez pedig rendkívül hasznos, főleg ha kisgyerekek várják türelmetlenül, hogy mikor csobbanhatnak.

Miért rendelj tőlünk medence sátrat?

Reméljük sikerült bemutatni, hogy miért éri meg medence sátrat vásárolni. Ha pedig a sátor beszerzése mellett döntesz, érdemes tőlünk venni, mi ugyanis garanciát vállalunk minden termékünkre. Ha pedig kérdés merül fel benned, bizalommal keresheted kollégáinkat, akik készséggel segítenek.

A medence sátor vásárlása ellen szólnak azok az internetes posztok, amelyek házi készítésű medence sátrakat mutatnak be. Az otthoni elkészítéssel az a baj, hogy rendkívül alaposan meg kell tervezni, különben életveszélyes. Nem mellesleg sokkal több munkával jár, és drágább is, mint az általunk kínált termékek.