VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Fűtési keringető szivattyú (ipari)

Fűtési keringető szivattyút mind ipari, mind háztartási felhasználás tekintetésben alkalmazhatunk. Legnagyobb előnye, hogy rendkívül energiatakarékos és környezetkímélő megoldást nyújt számunkra. Teljes élettartalmuk alatt karbantartás nélkül is maximális hatékonysággal üzemeltethetőek. Nagyon alacsony zajszinttel működnek, mely többek között az egyedi, beépített csapágyaknak köszönhető. Nincs tengelytömítésük és hűtőventilátoruk sem mely mindezt szintén lehetővé tudja tenni. Ipari keringető szivattyúink magas hatásfokkal, jól átgondolt kezelőszervekkel és kommunikációval állnak rendelkezésünkre. Ezen magas hatásfokot az ECM motornak és hidraulikának köszönhetjük, mely üzemeltetési költségeinket is alacsony szinten tartja. A keringető szivattyúkba épített védelmi rendszer megakadályozza, hogy az szárazon, víz nélkül tudjon üzemelni így használata biztonságos. Készülékeink egyszerűen beállíthatóak és üzemeltethetőek, akár számítógépről, tabletről vagy okostelefonról is elérhetőek. Kínálatunkban a LOWARA termékcsalád FC, ECOCIRC XL valamint FCE4 sorozat keringető szivattyúi is megtalálhatóak.

Lowara FCE4 fűtési keringető szivattyú (1440f/p)

Ha fix fordulatú, de frekvenciaváltóval felszerelt, száraz tengelyű, ipari minőségű fűtési szivattyút keres, akkor az ön számára jó választás lehet a fűtési keringető szivattyú, melyet a raktárunkból azonnal és ráadásul ingyen tudjuk önnek szállítani.

A fűtési keringető szivattyú könnyen beépíthető és beüzemelhető a fűtési rendszerekbe. Mivel ezeken a berendezéseknek magas a hőtűrő képessége, ezért szinte minden fűtési rendszerhez hozzákapcsolható, akár kazánszivattyúként is alkalmazható, sőt radiátor és padlófűtésre kapcsolható funkcióval is el van látva. Nagy teljesítményéből adódóan elsősorban ipari üzemekben, valamint társasházakban és irodaházakban javasolt az alkalmazása.

Felkeltettük az érdeklődését? Érdemes megnézni a teljes keringető szivattyú kínálatunkat is.

Amennyiben nem a fűtéséhez keres szivattyút, akkor jó szolgálatot tehet a kertjében az ásott kút szivattyú, a szerszámgép (kenőlé, emulzió, hűtővíz, hűtőfolyadék) szivattyú is.

Tekintse meg áruházunk fűtési keringető szivattyú választékát, ha tanácsra van szüksége, munkatársaink segítenek önnek a jó döntés meghozatalában.