VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Egyetemes konyhai gépek

 termék/oldal

Egyetemes konyhai gépek

Sokszor nehéz igazán elbűvölni valakit, hiszen nem mindenki szereti a látszólag felesleges ajándékokat. Egy nagybetűs háziasszony, aki a konyhában érzi jól magát, nem is feltétlenül tudna kihasználni egy gyémántot vagy egy briliánst. Ezzel a konyhai géppel viszont egészen biztosan lenyűgözhetjük őt. Olyan lesz, mintha egy tündöklő ékszert vettünk volna, csak nem a nyakába, hanem a konyhájába. Egyszerűen elképesztő a tudása: egy egyetemes konyhai gép, mely legalább négy különböző háztartási gépet helyettesít. Egyetlen alapgép, négy különböző fejjel és funkcióval, így rendkívül kis helyen is elfér. A gyönyörű, rozsdamentes acél alapgéphez tartozik egy rostlazító fej, egy zöldségszeletelő és lágysajt reszelő fej, egy keménysajt reszelő fej és egy húsdaráló fej. Természetesen számtalan más élelmiszeripari gépet is forgalmazunk, de ezekre eme csodagép után már nemigen lesz szükségünk. Ez a gép akkor is segítségünkre lesz, ha egy éttermet nyitnánk, vagy csak nekünk kell főzni egy ismerősünk lakodalmára, hiszen hihetetlenül gyorsan és pontosan dolgozik, így ipari szinten is megállja a helyét. Ha tehát szeretünk sütni-főzni, és jókat enni, ez a konyhai gép biztosan a konyhánk és a szívünk-lelkünk legszebb ékköve lesz!
Szállítási határidő:Raktárról
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.75 kW
Ingyen szállítjuk
487 400 Ft (áfával)
db
Részletek