VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Egyetemes konyhai gépek

 termék/oldal

Egyetemes konyhai gépek

Sokszor nehéz igazán elbűvölni valakit, hiszen nem mindenki szereti a látszólag felesleges ajándékokat. Egy nagybetűs háziasszony, aki a konyhában érzi jól magát, nem is feltétlenül tudna kihasználni egy gyémántot vagy egy briliánst. Ezzel a konyhai géppel viszont egészen biztosan lenyűgözhetjük őt. Olyan lesz, mintha egy tündöklő ékszert vettünk volna, csak nem a nyakába, hanem a konyhájába. Egyszerűen elképesztő a tudása: egy egyetemes konyhai gép, mely legalább négy különböző háztartási gépet helyettesít. Egyetlen alapgép, négy különböző fejjel és funkcióval, így rendkívül kis helyen is elfér. A gyönyörű, rozsdamentes acél alapgéphez tartozik egy rostlazító fej, egy zöldségszeletelő és lágysajt reszelő fej, egy keménysajt reszelő fej és egy húsdaráló fej. Természetesen számtalan más élelmiszeripari gépet is forgalmazunk, de ezekre eme csodagép után már nemigen lesz szükségünk. Ez a gép akkor is segítségünkre lesz, ha egy éttermet nyitnánk, vagy csak nekünk kell főzni egy ismerősünk lakodalmára, hiszen hihetetlenül gyorsan és pontosan dolgozik, így ipari szinten is megállja a helyét. Ha tehát szeretünk sütni-főzni, és jókat enni, ez a konyhai gép biztosan a konyhánk és a szívünk-lelkünk legszebb ékköve lesz!
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.75 kW
487 400 Ft (áfával)
Részletek