VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Traktor hajtású szivattyú

Áruházunk kínálatában háztartási és ipari felhasználási területre is megtalálhatóak a legkiválóbb, professzionális szivattyúk, elérhető áron. Ezek között szerepelnek mindennemű szállítandó közeg továbbítására, forgatására és átemelésére is alkalmas termékek. Legyen szó tiszta vízről, szennyezett vagy szennyvízről, nálunk biztosan mindenki megtalálja a megfelelő szivattyút. Akár medencetechnikáról, akár öntözéstechnikáról van szó, mind az otthoni, mind az ipari, többek között a mezőgazdasági igényeket is ki tudjuk szolgálni. A mezőgazdasági öntözéstechnika azért is különösen fontos, mert nagy területek víz igényét kell időben ellátnunk, különben a termények kiszáradása okán hatalmas kár érhet bennünket. A szántóföldeken a megfelelő vízellátást jóval bonyolultabb megoldanunk, mint otthon a kertünkben. Ezért, ehhez speciális megoldásokra lehet szükségünk, mint például a traktor hajtású szivattyúk. Az általunk erre a célra forgalmazott GMP termékek között megtalálhatóak az önfelszívós, centrifugál és membrán szivattyúk is. Minden szivattyúnkra 12 hónap garanciát biztosítunk, melyek alkalmasak mezőgazdasági szórófejekhez, vízágyúkhoz, önjáró öntöződobokhoz és szívócső légtelenítésre.
GMP traktor hajtású önfelszívó szivattyú

GMP traktor hajtású önfelszívó szivattyú

Amennyiben mezőgazdasági öntözéshez keres ipari felhasználásra alkalmas, 9 méter szívómélységgel rendelkező, 12 hónap garanciával vásárolható, raktárról azonnal szállítható berendezést, akkor az ön számára a megfelelő választás a traktor hajtású önfelszívó szivattyú. Ez az önfelszívó típusú készülék a nevét onnan kapta, hogy a traktorhoz hasonlóan ebben is kardántengellyel ellátott, gyorsító áttétellel rendelkező szivattyúmotor található. A kardántengely funkciója, hogy az erőátvitel egymással közvetlenül össze nem kapcsolt elemeit összekösse a motor optimális működése érdekében. Nagy teljesítményének köszönhetően akár vízágyúkhoz is kiválóan használható. A traktor hajtású önfelszívó szivattyú mellett számos ipari és háztartási célra használható, a célirányos tevékenységnek megfelelő készüléket lehet alkalmazni, ez lehet funkcionáló csőbúvár szivattyú, önfelszívó szivattyú, vagy akár mélyszívófejes szivattyú is.

Amennyiben traktor hajtású önfelszívó szivattyú vásárlására adja a fejét, abban az esetben több készülék közül válogathat nálunk, nézzen szét és vásároljon!

GMP traktor hajtású centrifugál szivattyú

GMP traktor hajtású centrifugál szivattyú

A GMP traktor hajtású centrifugál szivattyút nem a szépségéért szeretjük, hanem inkább ügyességéért és teherbírásáért, így Önnek is bátran ajánljuk beszerzésre! Nevéből adódóan biztosan nem lepődik meg, hogy ez a szivattyú típus a traktorokkal is jó viszonyt ápol, hozzájuk kapcsolva is működtethető. A centrifugál szivattyú működési elvét nem nehéz elképzelni, ha mosógépünk centrifuga funkcióját felidézzük, pontosan így örvénylik a víz vagy a szennyvíz is ezekben a robusztus készülékekben, miközben a szívó hatás segíti a folyamatos vízáramlást, azaz magát a szivattyúzást. Hihetetlen, de ez a forgó mozgásra épülő megoldás már a 17. század óta segíti az emberiséget a legkülönbözőbb szerkezetekben. A traktor hajtású centrifugál szivattyúk és a nálunk szintén beszerezhető közeli rokonaik, az önfelszívó szivattyúk, annyira masszív kialakításúak, hogy nagy mezőgazdasági területek öntözésére kiválóan alkalmasak, de akár a hígtrágya egyenletes szétszórása is megoldható a segítségükkel. Mindenképpen annak jó választás, aki nagy mennyiségű víz, folyadék szállítására, átemelésére keres hosszú távú, minőségi megoldást.

Nálunk a traktor hajtású centrifugál szivattyúk egy év garanciával, gyors kiszállítással, máris rendelhetők!