VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Grundfos SQE sorozatú 3 col csőszivattyúk

A csúcsminőségű Grundfos 3 colos csőszivattyú több, mint egy egyszerű szivattyú. Hiszen számtalan olyan extra tulajdonsággal rendelkezik, mellyel egy átlagos, hagyományos szivattyú nem. Lássuk, mik ezek a tulajdonságok, melyek különlegessé teszik a Grundfos 3 colos csőszivattyút: - Maga a Grundfos márka: annyira csúcskategóriás, hogy szinte már szabványt teremt a háztartások vízellátásában. - Szárazon futás elleni védelem: ez alapvetően a motorvédelem feladata lenne, tehát külön kellene még egy drága gépet ezért megvásárolnunk, de a Grundfos 3 colos csőszivattyúkban ez beépített tulajdonság! - Áramingadozások elleni védelem, illetve - túlterhelés elleni védelem: ezek szintén a motorvédelem feladatai lennének. Nem véletlen tehát, hogy a Grundfos SQE sorozatú 3 colos csőszivattyúi a világ legnépszerűbb kútszivattyú családjába tartoznak. Abban az esetben, ha más típusú szivattyúzási feladatra is szükség lenne - akár keringtető, önfelszívó, vagy szennyvíz átemelő szivattyúról legyen szó -, a Grundfos márkában biztosan nem fogunk csalódni!
Grundfos SQE-1 sorozatú 3 col csőszivattyúk

Grundfos SQE1 sorozatú 3 col csőszivattyúk

Egy 3 colos csőszivattyúra gyakran lehet szükség, hiszen számtalan szivattyúzási feladathoz lehet praktikus. Például az otthonunk, kertünk, háztáji gazdaságunk öntözésének a megoldására. Esetleg kisebb lakóközösségek vízellátásához, tartályok töltésére illetve ürítésére, avagy különböző környezeti károk enyhítésére. Ha pedig egy 3 colos csőszivattyúra van szükségünk, akkor csakis a legjobbal szabad beérnünk. Hiszen a 3 colos csőszivattyú egy olyan beruházás, mely nem kerül sokba, mégis nagy problémákat okozhat, ha alacsony minőségűt választunk belőle. A Grundfos cég már nagyon hosszú ideje bizonyította, hogy csakis tartós, megbízható, magas minőségű alkatrészeket gyárt. Így a szivattyúzásban élen járó cégek és áruházak előszeretettel forgalmazzák szinte kizárólagosan a Grundfos termékeket. Nem véletlen tehát az sem, hogy a csúcsminőségű Grundfos termékekből nem csak 3 colos – többfokozatú – csőszivattyúkat, hanem számtalan más szivattyút is ajánlunk. Ilyenek például a szennyezett víz szivattyúk, a szennyvíz átemelő szivattyúk, a kondenzátum átemelő szivattyúk, vagy a WC mögé építhető szennyvíz átemelő berendezések.
Grundfos SQE-2 sorozatú 3 col csőszivattyúk

Grundfos SQE2 sorozatú 3 col csőszivattyúk

Csőposta, csőtészta, csőszivattyú. E három szavunk mindegyikében van valami, ami közös és ez nem más, mint a cső. A cső egy sokoldalú találmány, amit általában folyadékok, vagy légnemű anyagok szállítására alkalmaznak. A cső azonban csak egy “folyosója” az anyagoknak, melyek A pontból B pontba történő szállítását valaminek meg kell indítania. Erre valók többek között a szivattyúk, ezen belül is a 3 col csőszivattyúk. A szivattyúkra leginkább akkor van szükség, ha a mozgatni kívánt anyagot a gravitációval ellentétes irányba szeretnénk szállítani. Ilyen az ivóvizünk, amihez kertes házakban nem a városból érkezik a víz kiépített csőhálózaton keresztül, hanem saját kútból kell a föld fölé emelni a vizet például a 3 col csőszivattyúk segítségével. Az ilyen mennyiségű víztömeg szállításához nagy teljesítményű motorra van szükség és az sem mindegy, hogy a víz milyen magasságban emelkedik fel. A 3 col csőszivattyúk egy földbe fúrt lyukon keresztül biztosítják a víz felszínre hozatalát, amit aztán a házban kiépített egyéni csőhálózat szállít a vizes helyiségekbe.
Grundfos SQE-3 sorozatú 3 col csőszivattyúk

Grundfos SQE3 sorozatú 3 col csőszivattyúk

A Grundfos SQE 3 colos csőszivattyúk olyan búvárszivattyúk, amelyek speciális kialakítása lehetővé teszi a 3 colos csövekbe való beszerelésüket. A cég saját fejlesztésű egyfázisú motorjaival vannak felszerelve, kiváló megoldást jelentenek háztartási és könnyebb ipari felhasználásra, úgymint kiskertek öntözésére, házi vízellátás biztosítására vagy nyomásfokozásra, kisebb vízművek ellátására vagy akár tartálytöltésre. A Grundfos SQE csőszivattyúk a legegyszerűbben telepíthető és működtethető könnyű szivattyúk, fejlett elektronikai megoldásokkal és extra védelemmel, folyamatos és szakaszos működtetési lehetőséggel. A szivattyú élettartamának maximalizálásáról lágy indítás, valamint beépített szárazon futás, túlterhelés, túlmelegedés, túlfeszültség és alacsony feszültség elleni védelem gondoskodik. Kifejezetten híg, tiszta, nem agresszív folyadékok szállítására lett kialakítva, az eltérő kapacitású (SQE-1, SQE-2, SQE-3, SQE-5, SQE-7, azaz 1, 2, 3, 5, 7 m3/h) csőszivattyúk között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt.
Grundfos SQE-5 sorozatú 3 col csőszivattyúk

Grundfos SQE5 sorozatú 3 col csőszivattyú

A 3 col csőszivattyúk nagy teljesítményű szivattyúk, amelyek akár több tíz méterről is képesek a vizet felszivattyúzni a földből. A csőszivattyúnak ezen típusából többféle sorozatszámú csőszivattyú létezik, amely az általa megemelt folyadék percenkénti literében, valamint az emelési magasságban is eltérnek egymástól. A 3 col csőszivattyúk között van olyan, ami nagyon nagy mennyiségű folyadékot képes magasba emelni és olyan is van, amit kevésbé a nagy magasságra, mind inkább a minél nagyobb mennyiségű folyadék szállítására specializáltan gyártanak. Amikor egy szívószálat "működésbe hozunk”, akkor gyakorlatilag ugyanaz történik, mint amikor bekapcsolunk egy csőszivattyút. Amíg azonban egy szívószálnak csak a színét és vastagságát választhatjuk meg, addig a csőszivattyúnak a teljesítménye, és a rajta átfolyó anyagmennyiség is választható, ami percenkénti literben van meghatározva. Vagyis míg a szívószállal egy pohár folyadékot kell a szánkba szippantani, addig a 3 col csőszivattyúknak a házi kútból kell a vizet a ház vízrendszerébe juttatni, ami egy fürdőkád esetében akár száz liter is lehet.
Grundfos SQE-7 sorozatú 3 col csőszivattyúk

Grundfos SQE7 sorozatú 3 col csőszivattyú

A 3 colos csőszivattyú egy nagyszerű újdonság a szivattyúzás világában, mely forradalmasítja mindazt, amit eddig a házi vízellátásról csak el tudtunk képzelni. A csúcskategória képviselőjének számító Grundfos márkát büszkén forgalmazza minden olyan cég, mely nagy tapasztalattal és profizmussal rendelkezik a szivattyúzásban. Ráadásul a Grundfos 3 colos csőszivattyúk még biztonságosabbak, mint a hagyományos csőszivattyúk, hiszen olyan extra tulajdonságokat is hozzájuk építettek, mely egyébként egy külön gépezet, a motorvédelem feladata lett volna. Így a Grundfos 3 colos csőszivattyúi rendelkeznek többek között a nagyon fontos szárazon futás elleni védelemmel, túlterhelés, illetve túlmelegedés elleni védelemmel, valamint az áramingadozások elleni védelemmel. Ez a 3 colos csőszivattyú egy fázisú, állandó-mágneses motorral, illetve cserélhető kábelcsatlakozással is rendelkezik továbbá. Bármilyen szivattyút is válasszunk a Grundfos termékek közül, biztosak lehetünk benne, hogy egy igazán modern, mégis tartós és megbízható rendszerrel lesz dolgunk, így mi is részesei lehetünk a házi vízellátás korszerűsítésének.