VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Darálós, darabolós szennyvíz szivattyú

A megfelelő szennyvíz szivattyú kiválasztása kellő utánajárást kíván meg tőlünk. A legfontosabb annak eldöntése, hogy milyen célra szeretnénk azt használni, mert az segíthet annak meghatározásában is, hogy felszíni szivattyút vagy merülő szivattyút érdemes-e választanunk.

Tiszta vízzel, szennyezett vagy szennyvízzel fogjuk-e azt majd üzemeltetni. Ha merülő vagy búvárszivattyút választunk, akkor fontos, hogy teljesen ellepje azokat a szivattyúzandó folyadék, mert száraz üzemeltetés mellett elromlanak. A szennyvíz szivattyú elektromos alkatrészei egy tökéletesen vízhatlan házba kerülnek, így azok védve vannak annak üzemelése közben. Fontos viszont, hogy a maximális bemerítési mélységnél lejjebb ne helyezzük el szivattyúnkat, mert akkor a nyomás miatt a tömítések nem állnak ellent a víznek.

Szennyvízzel való üzemeltetésnél a szennyvíz tartalmazhat olyan darabos elemeket (amik csak szuszpendált szennyeződések lehetnek nem szilárd), melyeket a szivattyúnk nem tud felszívni, ezért léteznek úgynevezett darálós szennyvíz szivattyúk is.

Ezek egy daraboló szerkezettel vannak ellátva, így összeaprítva bánnak el a nagyobb szuszpendált szennyeződésekkel. A daraboló szerkezet mögött helyezkedik el egy szállító járókerék, ami így már továbbítani tudja az daraboktól mentesített szennyvizet. Darálós búvár szennyvíz szivattyúink termékkínálatában megtalálhatóak a PENTAX DTR és DTRT, ELPUMPS BT, UMBRA PV, HYDROPOMPE FTR, LOWARA DOMO GRI és a ZENIT GRS kiváló minőségű készülékei.

Az öntöttvas járókerék és a rozsdamentes acél tengely gondoskodnak arról, hogy a szivattyú állja a mostohább körülményeket. A szállított folyadék hőmérséklete nem lehet több 30-40 foknál. A háztartásban keletkező szennyvizen kívül víztelenítésre is használható. Ha tehát egy nagy eső után beázik a pince, akkor is bevethető.

Ha nem tartalmaz a szennyvíz nagyobb szemcseméretű szennyződést, akkor a szennyvíz átemelő szivattyú is jó megoldás lehet.

Darálós szennyvízszivattyú ipari

Darálós (darabolókéses) szennyvízátemelő szivattyú többlakásos társasházak, üzemek részére, nagy emelési magassággal. Érdemes megnézni a teljes darálós szennyvíz szivattyú kínálatunkat is!

Darálós szennyvízszivattyú lakossági

Darálós (darabolókéses) szennyvíz átemelő szivattyúk háztartások, akár 2-3 lakásos (típustól függően) társasházak részére. A szennyvízszivattyúk kiviteltől függően úszókapcsolóval is el vannak látva. A szivattyúk nagyobb emelőmagasság vagy nyomott szennyvízhálózat esetén alkalmazhatóak.

Elpumps BT darálós szennyezvíz szivattyú

A nálunk beszerezhető darálós szennyvíz szivattyúk időt állóak

Így garantáltan hosszabb távon lehet ezekre az eszközökre számítani, teljes körűen kiszolgálják az igényeket.

Ez a speciális géptípus, akárcsak a Hydropompe FTR, a Pentax DTR, vagy az Umbra PV típusú darálós szennyvíz szivattyú is, alkalmasak emésztőgödrök, szennyvízaknák időnkénti, vagy akár folyamatos ürítésére is. Ha egy nagy esőzéskor ellepi a víz a pincét, vagy egy építkezésnél az alapnak kiásott gödröt, a darálós szennyvíz szivattyú a tökéletes megoldás, hogy a helyszínt mielőbb vízteleníteni lehessen. Az Elpumps BT darálós szennyvíz szivattyúk minden eleme fel van vértezve a víz és az egyéb környezeti elemek, például a savas közeg korrodáló hatása ellen. Választás előtt érdemes felmérni, hogy milyen hatékonyságú szivattyúra lesz szükség az adott feladat megoldására. Jó tudni, hogy minden olyan szükséges kiegészítő is megtalálható nálunk, melyek elengedhetetlenek a szivattyúk hatékony és biztonságos működtetéséhez.

Rendelje meg most ezt a kiváló terméket és kiegészítőit webáruházunkban! És persze érdemes megnézni a teljes szennyvíz szivattyú, és az Elpumps szivattyú kínálatunkat is.

Hydropompe FTR darálós szennyvíz szivattyú

Amennyiben darálós szennyvíz szivattyúra van szüksége, akkor áruházunkban több típusból, és egy- vagy háromfázisú változatokból is válogathat, melyekre rendeltetésszerű használat esetén tizenkét hónap garanciát vállalunk.

A darálós szennyvíz szivattyú alkalmas emésztőgödrök és aknák, WC-k folyamatos vagy időszakos ürítésére, vagy pedig úgynevezett nyomott szennyvíz rendszerekben automatikus üzemeltetésre is. Természetesen emellett még pincék, gödrök vízmentesítésére is jól használható. A darálós szennyvíz szivattyúk általában kialakításuk szempontjából függőleges tengelyűek, összeépített vagyis monoblokk kivitelűek. Ezek a készülékek általában egy vágókéssel és egy járókerékkel vannak felszerelve, amelyek a szennyvizet könnyebben kezelhető állagúvá teszik. A daráló szennyvíz szivattyú mellett jó szolgálatot tehet a csőbúvár szivattyú, az ásott kút szivattyú, valamint a házi vízellátó rendszer a ház körül.

Ha kerti ciszternával rendelkezik és szeretné ideálisan megoldani a szennyvízszivattyúzást, akkor válasszon a nálunk megtalálható szennyvíz szivattyúk közül, nem fogja megbánni!

Pentax DTR darálós szennyvízszivattyú (230V)

Merjen nagyravágyó lenni: csúcsminőségű darálós szennyvízszivattyúk nagy választékban a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatából!

A darálós szennyvízszivattyú minden olyan épületben hasznos, ahol illemhely is működik. Ma pedig nagyon sok különleges, mondhatni extrém kialakítású területet is egyre többen kénytelenek életterüknek, esetleg munkájuk színhelyéül választani. A darálós szennyvízszivattyú segít abban is, hogy olyan, speciális területeken is megoldható legyen a szennyvíz szállítása illetve átemelése, amelyekkel sajnos egy átlagos szivattyú nem képes megbirkózni. Így a darálós vagy darabolós szennyvízszivattyút - de nevezhetjük vágókéses szennyvízszivattyúnak is - bátran ajánljuk akkor is, ha nagyobb magasságra, illetve nagyobb távolságra szükséges továbbítani a szennyvizet. A strapabíró, nagy teljesítményű darálós szennyvízszivattyúk ráadásul nem csak háztartási, hanem ipari vagy kommunális használatra is alkalmasak, illetve a hosszú szálas anyagok aprítása is megoldható a segítségükkel.

Amennyiben nagyratörő vágyai vannak a szennyvízelvezetéssel kapcsolatban, a darálós szennyvízszivattyú lesz az ön tökéletes választása! További szennyvíz szivattyúk itt.

Pentax DTRT darabolós szennyvízszivattyú (400V)

Darálós szennyvízszivattyúink a legmerészebb álmait is valóra váltják: nálunk pedig garanciával, rövid kiszállítási határidővel elérhetőek!

A nagyvárosok belvárosi lakásai például sokak számára elérhetetlen álomnak bizonyulnak. Bár a háborúk után ezeket a – mai, nagyvárosi szemmel nézve – hatalmas polgári otthonokat több részre osztották, így megfizethetőbbek lettek, a nagy belmagasságok miatt azonban nehézkes bennük a saját fürdőszobák, illetve, leginkább mellékhelyiségek kialakítása. Az viszont érthető, hogy sokan vonakodnak beköltözni azokba a lakásokba, ahol csak a folyosón, vagy esetleg csak a földszinten található, természetesen közös használatú mellékhelyiség. A darálós szennyvízszivattyúk segítségével azonban ilyen típusú épületek helyiségeiben is lehetséges vízöblítéses illemhelyet kialakítani. Az ipari darálós szennyvízszivattyúnak tehát mindenki örül, hiszen az ingatlanbefektetőknek és ingatlanra vágyóknak is fantasztikus lehetőségeket nyitnak meg.

Vásároljon ön is szennyvízszivattyút, és alakítsa ki a segítségével álmai luxuslakását a belváros szívében!

Lowara DOMO GRI darálós szennyvízszivattyú

Nem csak kávégépből van darálós, nálunk szennyvízszivattyúból is vásárolhat ilyen típust, kedvező áron és egy év garanciával!

A Lowara DOMO GRI darálós szennyvízszivattyú, akárcsak a termékcsalád többi tagja, a szennyvízszivattyúk egy felsőbb kasztjába tartozik, amelyeknél a szivattyúzás funkciót egy nagyon hasznos extra tulajdonság egészíti ki. Ha hallott már olyan esetről, amikor a felkészületlen szomszéd szivattyúja eltömődött, vagy túl gyorsan elkopott, elhasználódott, akkor elképzelheti, mekkora előnyt jelent a Lowara darabolós szennyvízszivattyúban ennek a kis eszköznek a jelenléte. A daráló a szennyvizekbe kerülő, nagyobb szilárd darabokat olyan pici elemekre aprítja, hogy azok már ne okozhassanak semmilyen fennakadást, sérülést vagy dugulást a szivattyú rendszerében. A nagyméretű szilárd darabok a duguláson túl, nagyban megnehezítik a szivattyúzás menetét is, csökkentve annak hatékonyságát. Ott, ahol nagyobb, komplex rendszerekre van szükség, mert különösen magasra, vagy nagy távolságba történik a szennyvíz átemelése, elszállítása, mindenképpen a Lowara vágókéses szennyvízszivattyút, vagy a nálunk kapható egyéb márkák, mint például az Elpumps, a Hydropompe, a Pentax, vagy az Umbra darálós szivattyúit ajánljuk.

Rendeljen most, és mi ingyen kiszállítjuk!

Zenit GRS darálós szennyvízszivattyú

Az úszókapcsolóval felszerelt, merülő szivattyúk családjába tartozó Zenit darálós szennyvízszivattyút 1 év garanciával, ingyen szállítjuk önnek, ha ezt a készüléket választja.

A Zenit darálós szennyvízszivattyú szennyezett, rostos vagy szálas, úgynevezett szuszpendál anyagokat tartalmazó szennyvíz és a szűretlen háztartási szennyvíz szivattyúzására is alkalmas. A Zenit darálós szennyvízszivattyú vágókéssel és járókerékkel van felszerelve, ennek köszönhetően az emelési magassága optimálisnak tekinthető, ha viszonylag nagy magasságba kell a folyadékot eljuttatni. A készülék merülési mélysége maximálisan 5 méter lehet. Nagy teljesítményéből adódóan ipari és háztartási felhasználásra egyaránt alkalmas. A szennyvízszivattyúk családjából a Zenit darálós szennyvízszivattyú mellett választhat szennyezettvíz átemelő búvárszivattyút, felszíni és búvár kivitelű szennyvízszivattyút is.

Tekintse meg webáruházunkban a Zenit darálós szennyvízszivattyút, ha tanácsra van szüksége, kérdezze munkatársainkat, és tanácsuk alapján bátran vásároljon!

Pedrollo TRITUS darabolós szennyvíz szivattyú

Mindennel megbirkózik a PEDROLLO TRITUS darabolós szennyvíz szivattyú

A szennyvíz szivattyúzásához nem használhatunk akármilyen modellt. Az egyszerű felszíni centrifugál szivattyú hamar tönkremenne a szilárd szennyeződéseket tartalmazó szennyvíz miatt. Ilyen esetekre sokkal előnyösebb, ha a PEDROLLO TRITUS darabolós szennyvíz szivattyú mellett döntünk, ami remek teljesítménnyel és kitűnő paraméterekkel rendelkezik, ezért ipari és háztartási felhasználásra egyaránt alkalmas. A robosztus kivitel elég szembetűnő, a vastag öntöttvas háznak köszönhetően. Látszik, hogy a gyártó kimondottan a zord körülményekhez tervezte a PEDROLLO TRITUS darabolós szennyvíz szivattyút, amit a rozsdamentes acélból készült vágókések tesznek hatékonnyá, mivel felaprítják a közegben jelenlévő szuszpendált anyagokat és rostokat. A motor kiemelkedő teljesítménye lehetővé teszi a nagyobb magasságokba és távolságokra történő szennyvízszállítást, egészen 5 méteres merülési mélységig. Különösen előnyös a használata az olyan közegben, amiben nagyobb szennyeződések találhatóak. Így elkerülhető, hogy ezek dugulást okozzanak, mivel a PEDROLLO TRITUS darabolós szennyvíz szivattyú maradéktalanul felaprít mindent, amit beszippant. A beömlő nyíláson a szennyvíz bejut, majd a darálókések kezelésbe veszik a szennyeződéseket. Az egyfázisú típusok úszókapcsolókkal is fel vannak szerelve. Ez az eszköz a szivattyú automatizálására és védelmére szolgál. Érzékeli a vízszintet és ennek köszönhetően megvédi a PEDROLLO TRITUS darabolós szennyvíz szivattyút a szárazonfutástól, ami így teljesen védve működhet.

Pedrollo Tritus darálós szivtatyúk a gondtalan szennyvíz szállításért!

Érdemes böngészni a teljes Pedrollo szivattyú kínálatunkat is.