VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Mofém fagycsap BB

 termék/oldal

Mofém fagycsap BB

Ebben az alkategóriában a Mofém fagycsap, illetve az ezen termékünkhöz tartozó kiegészítő termékeket, a Mofém T-kulcsot, valamint a Mofém T-kulcshoz tartozó szárat találhatja meg Tisztelt Vásárlónk. A Mofém márkát nem véletlenül ismeri mindenki, még a nagyszüleink is, hiszen hosszú generációk óta tekinthető a minőség, megbízhatóság és tartósság szimbólumának, ha csapról, csaptelepről, vagy az ezekhez tartozó kiegészítők vásárlásáról van szó. Nagyon fontos dolog, hogy még időben beszerezzünk egy kiváló minőségű fagycsapot, hiszen a téli fagyok közeledtével bizony iszonyatos anyagi kárt, bosszúságot tud okozni egy összefagyott vízvezeték. Előrelátó, gondos emberek, vagy éppen azok, akik esetleg pórul jártak egy hosszú, hideg tél során, szezonon kívül, akciós áron juthatnak hozzá e csúcsminőségű termékhez a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatából. Ne habozzon, gondolkozzon, ezen termékünk és kiegészítőinek megvásárlása esetén biztosan rengeteg kellemetlenségtől kímélheti meg magát, családját és akár a szomszédjait is, nincs mit veszítenie, csak meg kell vennie!
Szállítási határidő:Raktárról
Csatlakozás:3/4" BB
Anyaga:Réz
7 500 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Anyaga:Acél
1 800 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Anyaga:Acél
1 800 Ft (áfával)
db
Részletek