VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Mofém fagycsap BB

 termék/oldal

Mofém fagycsap BB

Ebben az alkategóriában a Mofém fagycsap, illetve az ezen termékünkhöz tartozó kiegészítő termékeket, a Mofém T-kulcsot, valamint a Mofém T-kulcshoz tartozó szárat találhatja meg Tisztelt Vásárlónk. A Mofém márkát nem véletlenül ismeri mindenki, még a nagyszüleink is, hiszen hosszú generációk óta tekinthető a minőség, megbízhatóság és tartósság szimbólumának, ha csapról, csaptelepről, vagy az ezekhez tartozó kiegészítők vásárlásáról van szó. Nagyon fontos dolog, hogy még időben beszerezzünk egy kiváló minőségű fagycsapot, hiszen a téli fagyok közeledtével bizony iszonyatos anyagi kárt, bosszúságot tud okozni egy összefagyott vízvezeték. Előrelátó, gondos emberek, vagy éppen azok, akik esetleg pórul jártak egy hosszú, hideg tél során, szezonon kívül, akciós áron juthatnak hozzá e csúcsminőségű termékhez a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatából. Ne habozzon, gondolkozzon, ezen termékünk és kiegészítőinek megvásárlása esetén biztosan rengeteg kellemetlenségtől kímélheti meg magát, családját és akár a szomszédjait is, nincs mit veszítenie, csak meg kell vennie!
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:3/4" BB
Anyaga:Réz
5 700 Ft (áfával)
db
Részletek
Raktárról
Akció
Mofém golyóscsap: Mofém fagycsap T-kulcs
1
Szállítási határidő: Raktárról
Anyaga:Acél
1 300 Ft (áfával)
1 300 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Anyaga:Acél
1 300 Ft (áfával)
db
Részletek