VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Keréknyomásmérő óra

 termék/oldal

Ha keréknyomásmérő órára van szüksége, akkor nálunk azonnal megvásárolhatja, hiszen raktárkészletünkben rendelkezésre áll.

A keréknyomásmérő óra mentheti meg a helyzetet, ha felmerül a gyanú, hogy nem elégséges a nyomás a gumiban és éppen nem egy benzinkútnál állunk az autóval. Számos külső felszerelési cikket fuvarozhatunk magunkkal az autónkban és ha szerencsénk van, sokáig nincs is szükségünk közülük azokra, például a keréknyomásmérő órára, amelyeket a vészhelyzetek kezelésére vásároltunk. Viszont, ha ilyen helyzet adódik, örülhetünk, hogy kéznél a megoldás. Természetesen, ha nem a kerék nyomását szeretné megmérni, hanem például vízvezeték nyomását szeretné vizsgálni, akkor viszont válogathat a nyomásmérő órák (feszmérő órák) közül. De mérhet nyomásmérő órával, vákuummérő órával is, de ezek egyike sem lesz alkalmas a keréknyomás mérésére. Viszont, ha kizárólag keréknyomásmérő órára van szüksége, akkor nálunk jó helyen van.

Kérje munkatársaink segítségét, készséggel fognak rendelkezésére állni.

Szállítási határidő: Raktárról
Méret:50mm/2"
Anyaga:Fém/Inox
Nyomástartomány:0-4 bar
2 500 Ft (áfával)
db
Részletek