VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Keréknyomásmérő óra

 termék/oldal

Ha keréknyomásmérő órára van szüksége, akkor nálunk azonnal megvásárolhatja, hiszen raktárkészletünkben rendelkezésre áll.

A keréknyomásmérő óra mentheti meg a helyzetet, ha felmerül a gyanú, hogy nem elégséges a nyomás a gumiban és éppen nem egy benzinkútnál állunk az autóval. Számos külső felszerelési cikket fuvarozhatunk magunkkal az autónkban és ha szerencsénk van, sokáig nincs is szükségünk közülük azokra, például a keréknyomásmérő órára, amelyeket a vészhelyzetek kezelésére vásároltunk. Viszont, ha ilyen helyzet adódik, örülhetünk, hogy kéznél a megoldás. Természetesen, ha nem a kerék nyomását szeretné megmérni, hanem például vízvezeték nyomását szeretné vizsgálni, akkor viszont válogathat a nyomásmérő órák (feszmérő órák) közül. De mérhet nyomásmérő órával, vákuummérő órával is, de ezek egyike sem lesz alkalmas a keréknyomás mérésére. Viszont, ha kizárólag keréknyomásmérő órára van szüksége, akkor nálunk jó helyen van.

Kérje munkatársaink segítségét, készséggel fognak rendelkezésére állni.

Szállítási határidő:Raktárról
Méret:50mm/2"
Anyaga:Fém/Inox
Nyomástartomány:0-4 bar
2 500 Ft (áfával)
db
Részletek