VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

SAB Hidráns szórófejhez

 termék/oldal

Hidráns szórófejhez

Ha hidráns szórófejre van szükség, nálunk három méretben is hozzájuthat, mégpedig az ismert SAB márkából. De mi is az a hidráns? Egy öntözőberendezésekkel foglalkozó szakembernek ez nem ismeretlen, de egy laikus számára nagyon is idegenül hangzik ez a megnevezés. A hidráns, magyarul a vízvezetékre szerelt olyan cső, amelyre tömlőt lehet csatlakoztatni. A SAB hidráns szórófejhez, olyan függőleges cső, ami felszín alatti öntözővezetékekre szerelhető a szórófejek bekötéséhez. Az öntözéstechnika világa magával tudja ragadni a „kis-kertészeket” is, vagyis azokat, akik hobbiból kertészkednek, mert már könnyedén összeállítható olyan öntözőrendszer - akár szakember nélkül is -, ami kielégíti egy kisebb kert vagy udvar széppé tételének igényeit. Az interneten található videókból autodidakta módon öntözéstechnikai „szakemberekké” válhatunk, csak nagyon oda kell figyelnünk a megfelelő alkatrészek és öntözőrendszer elemek kiválasztásakor, ezek egyike például a hidráns szórófejhez.

Tervezzük meg, válasszuk ki, rendeljük meg, rakjuk össze az öntözőrendszerünket és locsolhatunk is. Öntözhetjük a gyepet, zöldséges kertet vagy a virágokat.

Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"×1/2"
90 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"×1/2"
100 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"×3/4"
110 Ft (áfával)
db
Részletek