VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

SAB Hidráns szórófejhez

 termék/oldal

Hidráns szórófejhez

Ha hidráns szórófejre van szükség, nálunk három méretben is hozzájuthat, mégpedig az ismert SAB márkából. De mi is az a hidráns? Egy öntözőberendezésekkel foglalkozó szakembernek ez nem ismeretlen, de egy laikus számára nagyon is idegenül hangzik ez a megnevezés. A hidráns, magyarul a vízvezetékre szerelt olyan cső, amelyre tömlőt lehet csatlakoztatni. A SAB hidráns szórófejhez, olyan függőleges cső, ami felszín alatti öntözővezetékekre szerelhető a szórófejek bekötéséhez. Az öntözéstechnika világa magával tudja ragadni a „kis-kertészeket” is, vagyis azokat, akik hobbiból kertészkednek, mert már könnyedén összeállítható olyan öntözőrendszer - akár szakember nélkül is -, ami kielégíti egy kisebb kert vagy udvar széppé tételének igényeit. Az interneten található videókból autodidakta módon öntözéstechnikai „szakemberekké” válhatunk, csak nagyon oda kell figyelnünk a megfelelő alkatrészek és öntözőrendszer elemek kiválasztásakor, ezek egyike például a hidráns szórófejhez.

Tervezzük meg, válasszuk ki, rendeljük meg, rakjuk össze az öntözőrendszerünket és locsolhatunk is. Öntözhetjük a gyepet, zöldséges kertet vagy a virágokat.

Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"×1/2"
90 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"×1/2"
100 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"×3/4"
110 Ft (áfával)
db
Részletek