VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Fűtési és szolár tágulási tartály azonnal, raktárkészletről

A tágulási tartályok között megkülönböztetünk nyitott vagy zárt rendszerűt. A nyitott rendszerű tágulási tartályok a mai modern fűtési rendszerekben egyre ritkábban fordulnak elő, ezért szerepük elhanyagolható. A zárt, gumimembrános tágulási tartályokkal ellenben azonban már más a helyzet! A korszerű fűtési rendszerekben általában 1,2-1,5 bar nyomás uralkodik. De ez a nyomás növekszik (tágul a víz) ahogy a fűtőegység pl. gázkazán elkezdi a rendszerben lévő vizet felmelegíteni. Amennyiben nem lenne tágulási tartály a rendszerben, akkor a keletkező túlnyomás miatt a biztonsági szelep (általában 2,5 bar) kioldana. Itt lép be a fűtési tágulási tartály! Feladata, hogy a hőmérséklet változásból adódó, fűtő víz térfogat változását felvegye, kompenzálja, így a rendszerünkben mindig egyforma nyomás marad, függetlenül a fűtő víz hőmérsékletétől. Fontos, hogy a gumimembrános fűtési tágulási tartály megfelelően legyen méretezve. Más méret szükséges egy gázkazán által üzemeltett rendszerhez és megint más egy vegyestüzelésű kazánhoz ahol puffertároló is van. Választékunkban igen sokféle méretű és típusú gumimembrános tágulási tartály megtalálható, melyből mindig a legmegfelelőbbet tudjuk alkalmazni a felmerülő fűtési tágulási tartály problémák megoldására. Szolár tágulási tartályaink napkollektoros rendszerekhez (is) alkalmazhatóak, ahol a víz mellett a glikolnak is ellent kell állnia a szolár tartálynak. Tágulási tartályokat használati meleg víz rendszerekhez (HMV) is kínálunk, amik a rendszerben a nagyobb nyomást is képesek elviselni. Kínálatunkban a tartalék gumimembrán és a különféle kiegészítők (pl. fali tartó) is megtalálhatóak.
Varem Solarvarem zárt gumimembrános tágulási tartály

Varem Solarvarem zárt gumimembrános tágulási tartály

A Varem Solarvarem zárt gumimembrános tágulási tartály az épületgépészetben használt kiegészítő alkatrész, amelyet főként vízellátó rendszerek tartályaként alkalmazunk. Feladata a különböző fűtőrendszerekben bekövetkező hőfokváltozások miatti víz térfogat változásának és az ebből fakadó nyomásának “elnyelése”, pontosabban kompenzálása. A Varem gyártmányai közül a Varem Solarvarem zárt gumimembrános tágulási tartályok akár ipari, akár háztartási használatra is alkalmasak és a modern napkollektor rendszerekhez is használhatók! A korlátlanul rendelkezésre álló, megújuló energiaforrásokat felhasználó, modern szolár rendszerek használata gazdaságos és környezetbarát! A Varem Solarvarem zárt gumimembrános tágulási tartály elődjével, a nyitott gumimembrános tágulási tartállyal ellentétben nem korrodálódik, azaz nem kell tartanunk a rozsdásodástól! A Varem Solarvarem zárt gumimembrános tágulási tartály webáruházunkban álló kivitelben jelenleg nyolc féle méretben kapható 5, 8, 12, 19, 25, 40, 60 és 80 literes űrtartalommal.
Varem Extravarem LR zárt gumimembrános tágulási tartály

Varem Extravarem LR zárt gumimembrános tágulási tartály

A Varem Extravarem LR zárt gumimembrános tágulási tartály az épületgépészetben, azon belül a fűtési rendszerek részeként használják a víz hideg-meleg váltakozásának következtében létrejövő nyomás kiegyenlítésére. A Varem Extravarem LR zárt gumimembrános tágulási tartályok gumimembránnal vannak ellátva, ez biztosítja azok korrózió állóságát. A tartályok mindegyike ipari és háztartási használatra egyaránt alkalmas! A Varem Extravarem LR zárt gumimembrános tágulási tartály minőségére a gyártó 12 hónap garanciát vállal! Az álló kivitelű Varem Extravarem LR zárt gumimembrános tágulási tartály webáruházunk kínálatában jelenleg hatféle méretben (5, 8, 12, 18, 25 és 40 liter) kapható. Oldalunkat folyamatosan frissítjük, ezért nem kizárt, hogy a jövőben még több méretben megvásárolható lesz ez a termék! Áruházunkban megtalálja többek között a Varem Extravarem LR zárt gumimembrános tágulási tartályokhoz szükséges kiegészítőket is! Figyelje akcióinkat! Termékeinket futárszolgálat szállítja házhoz megrendelőinknek az ország bármely pontjára!
Varem Maxivarem LR zárt gumimembrános tágulási tartály

Varem Maxivarem LR zárt gumimembrános tágulási tartály

Az alábbiakban szivattyú webáruházunk Varem Maxivarem LR zárt gumimembrános tágulási tartály kínálata látható. Ebből a típusú tágulási tartályból többféle űrmértékű termék is kapható. Bár a Varem Maxivarem LR zárt gumimembrános tágulási tartályaink mindegyike álló kivitelű, méretválasztékuk a 35 literestől a 300 literesig terjed. A Varem Maxivarem LR zárt gumimembrános tágulási tartály olasz gyártmányú, fűtési rendszerek nyomáskiegyenlítésére alkalmas tágulási tartály. A választékunkban szereplő Varem Maxivarem LR zárt gumimembrános tágulási tartályok mindegyike cserélhető gumimembránnal van ellátva, így azok ellenállnak a rozsdásodásnak. A gyártó 12 hónapos garanciát nyújt azon kedves vásárlóinknak, akik ezt a típusú tágulási tartályt választják! A Varem Maxivarem LR zárt gumimembrános tágulási tartály fűtési rendszerekhez használható, ám ennek a típusú tartálynak többféle méretű csatlakozója van, így vásárlásakor figyelmesen olvassa el a termék részletes leírását és a max. értékeket (nyomás, hőmérséklet), amelyeket a termék elbír!
Varem Flatvarem zárt, kerek, lapos, gumimembrános fűtési tágulási tartály

Varem Flatvarem zárt, kerek, lapos, gumimembrános fűtési tágulási tartály

A Varem Flatvarem zárt, kerek, lapos, gumimembrános fűtési tágulási tartály választékunk mindegyikének azonos méretű csatlakozója van, ám űrmértékük eltérő. Ezek a tartályok 6 literestől 18 literesig választhatók. A Varem Flatvarem zárt, kerek, lapos, gumimembrános fűtési tágulási tartály jelenleg hatféle méretben kapható. A termékek mindegyike kerek formájú, élénk piros színű. Ezek a tágulási tartályok fűtési rendszerekhez, valamint gázkészülékekhez is használhatók, minden darab ipari és háztartási használatra is egyaránt alkalmas. Minden Varem Flatvarem zárt, kerek, lapos, gumimembrános fűtési tágulási tartály korrózióállóságáról gumimembrán gondoskodik, amire az olasz gyártó 12 hónapos garanciát vállal. Webáruházunkban feltüntettük termékeink összes fontos tulajdonságát, ilyenek többek között a max. nyomás és folyadék hőmérséklet, amelyet a tartály elbír. Internetes áruházunkban a Varem Flatvarem zárt, kerek, lapos gumimembrános fűtési tágulási tartályainkhoz kiegészítőket is kínálunk.
Varem tágulási tartály kiegészítő, alkatrész

Varem tágulási tartály kiegészítő, alkatrész

Az olasz nyomástartó tartályokat, hőcserélőket, kazánokat és tágulási tartályokat gyártó Varem vállalat termékpalettája a tágulási tartályokon belül számos kiegészítő alkatrészt és tartozékokat is magába foglal. Az alábbiakban webáruházunk jelenlegi Varem tágulási tartály kiegészítő, alkatrész kínálata látható. Választékunk folyamatosan frissül, ezért érdemes később is benézni hozzánk! Varem tágulási tartály kiegészítő, alkatrész választékunkban többek között a Varem gumimembrános tágulási tartályokhoz használható többféle fali tartó is található. A fali tartók segítségével tehermentesíthetők a tartályok súlya alól a csővezetékek. Egyes tartókra biztonsági szelep, nyomásmérő óra is szerelhető. Jelenlegi kínálatunk Varem Maxivarem LR, LC tágulási tartályokhoz nyújt fali tartókat, melyek más funkciójú, pl. hidrofor tartályokhoz is felhasználhatók. A gyártó 1973 óta van a piacon, így több évtizedes tapasztalata garantálja termékeinek minőségét, többek között a Varem tágulási tartály kiegészítő, alkatrész termékekét is!