VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Grundfos ALPHA2 sorozatú fűtési keringető szivattyú

 termék/oldal

Grundfos ALPHA2 sorozatú fűtési keringető szivattyú

"Télen nagyon hideg van, Nyáron nagyon meleg van, Soha sincs jó idő, Mindig esik az eső." Ahogyan a kedvelt népdalunk is sugallja, mindig arra törekszünk, hogy a kedvezőtlen időjárási viszonyokat normalizáljuk magunk körül. A civilizált emberiség nagy szerencséje pedig ezzel kapcsolatban, hogy az oly sok szempontból éltető erőnk, a víz, erre a célra is kiválóan alkalmazható. Akár hűtésre, akár fűtésre, akár hideg vagy meleg vízre van szükségünk, a négy őselem egyik legmeghatározóbbjára biztosan számíthatunk.Ezt a fantasztikus tulajdonságot pedig nagyszerűen tudjuk érvényesíteni például egy fűtési keringtető szivattyú segítségével. Ha pedig csakis a legjobbal érjük be, akkor pedig pontosan ezekkel a típusú fűtési keringető szivattyúkkal. Hiszen a Grundfos márka hosszú ideje a szivattyúgyártók úttörőjének számít, nem véletlen tehát, hogy mi is előszeretettel forgalmazzuk a termékeiket. Legyen az tehát fűtési keringető szivattyú, esetleg önfelszívó szivattyú, állomáskapcsoló vagy csőszivattyú, szennyezett víz szivattyú, szennyvíz átemelő szivattyú, frekvenciaváltó vagy házi vízmű, a Grundfos márkában biztosan nem fogunk csalódni!
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.022 kW
Csatlakozás:1.1/2" (6/4") KM
Méret:180 mm
48 650 Ft (áfával)
Részletek