VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Grundfos ALPHA2 sorozatú fűtési keringető szivattyú

 termék/oldal

Grundfos ALPHA2 sorozatú fűtési keringető szivattyú

"Télen nagyon hideg van, Nyáron nagyon meleg van, Soha sincs jó idő, Mindig esik az eső." Ahogyan a kedvelt népdalunk is sugallja, mindig arra törekszünk, hogy a kedvezőtlen időjárási viszonyokat normalizáljuk magunk körül. A civilizált emberiség nagy szerencséje pedig ezzel kapcsolatban, hogy az oly sok szempontból éltető erőnk, a víz, erre a célra is kiválóan alkalmazható. Akár hűtésre, akár fűtésre, akár hideg vagy meleg vízre van szükségünk, a négy őselem egyik legmeghatározóbbjára biztosan számíthatunk.Ezt a fantasztikus tulajdonságot pedig nagyszerűen tudjuk érvényesíteni például egy fűtési keringtető szivattyú segítségével. Ha pedig csakis a legjobbal érjük be, akkor pedig pontosan ezekkel a típusú fűtési keringető szivattyúkkal. Hiszen a Grundfos márka hosszú ideje a szivattyúgyártók úttörőjének számít, nem véletlen tehát, hogy mi is előszeretettel forgalmazzuk a termékeiket. Legyen az tehát fűtési keringető szivattyú, esetleg önfelszívó szivattyú, állomáskapcsoló vagy csőszivattyú, szennyezett víz szivattyú, szennyvíz átemelő szivattyú, frekvenciaváltó vagy házi vízmű, a Grundfos márkában biztosan nem fogunk csalódni!
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.022 kW
Csatlakozás:1.1/2" (6/4") KM
Méret:180 mm
48 650 Ft (áfával)
Részletek