VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Tömlőcsatlakozó Elpumps

 termék/oldal

Tömlőcsatlakozó Elpumps

Az ördög a részletekben rejlik, tartja a mondás. És milyen igaz! Egy megfelelően működő rendszer sok apró elemből áll össze, amelyeknek nemcsak önmagukban kell jónak lenniük, hanem az összes többi elemmel is megfelelően tudniuk kell együttműködni. Mit ér önmagában egy jó szivattyú a megfelelő tömlő nélkül? És ha mindkettő megvan, közéjük még kell egy alkalmas tömlőcsatlakozó is, hiszen bármilyen aprócska elemnek tűnik is, ezen múlik, hogy tudjuk-e őket együtt használni. A tökéletes rendszer az igényesen összeválogatott idomokból, csövekből, csapokból, szűkítőkből, összekötőkből és megannyi apró elemből építhető fel, amelyekre, valljuk be, sokszor nem fektetünk elég hangsúlyt. A megfelelő tömlőcsatlakozó elengedhetetlen kelléke a szivattyúknak, hiszen ez a kapocs a tömlő és a szivattyú között mind a bemeneti, mind a kimeneti oldalon. Egy jó tömlőcsatlakozó tökéletesen illeszkedik a szivattyú és a tömlővég felé is, megfelelő tömítéssel, megakadályozva a szivárgást, a folyadék elfolyását és a teljesítményvesztést.
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Méret:1.1/4"-1"-25mm-35mm
Anyaga:Műanyag
700 Ft (áfával)
Részletek