VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Tömlőcsatlakozó Elpumps

 termék/oldal

Tömlőcsatlakozó Elpumps

Az ördög a részletekben rejlik, tartja a mondás. És milyen igaz! Egy megfelelően működő rendszer sok apró elemből áll össze, amelyeknek nemcsak önmagukban kell jónak lenniük, hanem az összes többi elemmel is megfelelően tudniuk kell együttműködni. Mit ér önmagában egy jó szivattyú a megfelelő tömlő nélkül? És ha mindkettő megvan, közéjük még kell egy alkalmas tömlőcsatlakozó is, hiszen bármilyen aprócska elemnek tűnik is, ezen múlik, hogy tudjuk-e őket együtt használni. A tökéletes rendszer az igényesen összeválogatott idomokból, csövekből, csapokból, szűkítőkből, összekötőkből és megannyi apró elemből építhető fel, amelyekre, valljuk be, sokszor nem fektetünk elég hangsúlyt. A megfelelő tömlőcsatlakozó elengedhetetlen kelléke a szivattyúknak, hiszen ez a kapocs a tömlő és a szivattyú között mind a bemeneti, mind a kimeneti oldalon. Egy jó tömlőcsatlakozó tökéletesen illeszkedik a szivattyú és a tömlővég felé is, megfelelő tömítéssel, megakadályozva a szivárgást, a folyadék elfolyását és a teljesítményvesztést.
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:1.1/4"-25mm
Anyaga:Műanyag
700 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:1.1/4"-1"-25mm-35mm
Anyaga:Műanyag
1 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:1"-25mm (hollandis)
Anyaga:Műanyag
1 000 Ft (áfával)
db
Részletek