VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Grundfos CONLIFT kondenzátum átemelő szivattyú

Grundfos CONLIFT kondenzátum átemelő szivattyú

Hogyha átemelő szivattyúra gondolunk, akkor legtöbbünknek a szennyvíz átemelő szivattyú juthat rögtön az eszébe. Pedig, nem is gondolnánk, de sok esetben a kazánok kondenzvizéhez, avagy kondenzátumához, is szükség lehet egy átemelő szivattyúra, ezt pedig kondenzátum átemelő szivattyúnak hívják. Mi több, a kondenzátum átemelő szivattyú igazából egy egészen sokoldalú, ezáltal praktikus berendezés. Hiszen a kondenzátum átemelő szivattyú valójában nem csak a kazánokhoz használható, hanem kiválóan alkalmas például légkondicionáló berendezések, hűtő rendszerek, párásító és páramentesítő rendszerek cseppvizének elvezetésére is. Bizonyos esetekben javasolt a semlegesítő egység, avagy kompenzátor használata: nagy teljesítményű kazán, illetve alacsony PH-értékű kondenzvíz esetén különösen érdemes ennek utánanézni az egyes termékek leírásában. A hosszú ideje megbízható minőséget képviselő, csúcskategóriás Grundfos szivattyúk közül a kondenzátum átemelő szivattyú csupán az egyik sztártermék. Büszkén forgalmazzuk továbbá a fűtési- és használati meleg víz keringtető szivattyúkat, illetve az önfelszívó, a cső-, illetve a szennyezett víz átemelő szivattyúkat is ettől a nagyszerű cégtől.