VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Grundfos CONLIFT kondenzátum átemelő szivattyú

 termék/oldal

Grundfos CONLIFT kondenzátum átemelő szivattyú

Hogyha átemelő szivattyúra gondolunk, akkor legtöbbünknek a szennyvíz átemelő szivattyú juthat rögtön az eszébe. Pedig, nem is gondolnánk, de sok esetben a kazánok kondenzvizéhez, avagy kondenzátumához, is szükség lehet egy átemelő szivattyúra, ezt pedig kondenzátum átemelő szivattyúnak hívják. Mi több, a kondenzátum átemelő szivattyú igazából egy egészen sokoldalú, ezáltal praktikus berendezés. Hiszen a kondenzátum átemelő szivattyú valójában nem csak a kazánokhoz használható, hanem kiválóan alkalmas például légkondicionáló berendezések, hűtő rendszerek, párásító és páramentesítő rendszerek cseppvizének elvezetésére is. Bizonyos esetekben javasolt a semlegesítő egység, avagy kompenzátor használata: nagy teljesítményű kazán, illetve alacsony PH-értékű kondenzvíz esetén különösen érdemes ennek utánanézni az egyes termékek leírásában. A hosszú ideje megbízható minőséget képviselő, csúcskategóriás Grundfos szivattyúk közül a kondenzátum átemelő szivattyú csupán az egyik sztártermék. Büszkén forgalmazzuk továbbá a fűtési- és használati meleg víz keringtető szivattyúkat, illetve az önfelszívó, a cső-, illetve a szennyezett víz átemelő szivattyúkat is ettől a nagyszerű cégtől.
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.075 kW
75 500 Ft (áfával)
db
Részletek