VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Grundfos CONLIFT kondenzátum átemelő szivattyú

Grundfos CONLIFT kondenzátum átemelő szivattyú

Hogyha átemelő szivattyúra gondolunk, akkor legtöbbünknek a szennyvíz átemelő szivattyú juthat rögtön az eszébe. Pedig, nem is gondolnánk, de sok esetben a kazánok kondenzvizéhez, avagy kondenzátumához, is szükség lehet egy átemelő szivattyúra, ezt pedig kondenzátum átemelő szivattyúnak hívják. Mi több, a kondenzátum átemelő szivattyú igazából egy egészen sokoldalú, ezáltal praktikus berendezés. Hiszen a kondenzátum átemelő szivattyú valójában nem csak a kazánokhoz használható, hanem kiválóan alkalmas például légkondicionáló berendezések, hűtő rendszerek, párásító és páramentesítő rendszerek cseppvizének elvezetésére is. Bizonyos esetekben javasolt a semlegesítő egység, avagy kompenzátor használata: nagy teljesítményű kazán, illetve alacsony PH-értékű kondenzvíz esetén különösen érdemes ennek utánanézni az egyes termékek leírásában. A hosszú ideje megbízható minőséget képviselő, csúcskategóriás Grundfos szivattyúk közül a kondenzátum átemelő szivattyú csupán az egyik sztártermék. Büszkén forgalmazzuk továbbá a fűtési- és használati meleg víz keringtető szivattyúkat, illetve az önfelszívó, a cső-, illetve a szennyezett víz átemelő szivattyúkat is ettől a nagyszerű cégtől.