VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Húsdaráló fej

 termék/oldal

Húsdaráló fej

Aki rendszeresen használja az elektromos húsdarálóját, az tudja, milyen hatalmas segítséget is jelent az a mindennapokban. Legyen szó akár étteremről, üzemi konyháról, háztáji gazdaságról, vagy nagycsaládról, a húsdaráló bizony nélkülözhetetlen. Mint tudjuk, számtalan rendkívül finom, relatíve egészséges, nem utolsósorban pedig olcsó, tradicionális magyar étel legfontosabb alapanyaga a darált hús. Egy disznóölésen sem állhat meg a hurka-, vagy kolbászkészítés, ahogyan egy hagyományos magyar lakodalmat sem lehet megrendezni a lakodalmas töltött káposzta nélkül. Annak érdekében, hogy ilyen szomorú helyzetek ne állhassanak elő, legalább a nagyobb rendezvényekre való készülés esetén, de leginkább folyamatosan, érdemes készenlétben tartani egy tartalék húsdaráló fejet. A tartalék húsdaráló fej nem csak a jó hangulatunkat segít megtartani, de abban is segít, hogy a húsdarálás folyamatosan lehetséges legyen. Ha rendelkezünk egy extra húsdaráló fejjel, csak akkor kell szünetet tartanunk a munkában, ha szeretnénk. Ha pedig húsdaráló tárcsa vagy rostély, illetve húsdaráló kés is van elfekvőben, akkor minimális erőfeszítéssel az esemény sztárjai lehetünk!
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Méret:SpremiTO, Med Junior paradicsompaszírozóhoz
Kapacitás:kb. 30 kg/óra
28 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Méret:BIG paradicsompaszírozóhoz
Kapacitás:kb. 40 kg/óra
30 400 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Méret:BIG paradicsompaszírozóhoz
Kapacitás:kb. 100 kg/óra
49 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Méret:32-es húsdarálóhoz
Kapacitás:kb. 200 kg/óra
82 300 Ft (áfával)
db
Részletek