VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Húsdaráló fej

 termék/oldal

Húsdaráló fej

Aki rendszeresen használja az elektromos húsdarálóját, az tudja, milyen hatalmas segítséget is jelent az a mindennapokban. Legyen szó akár étteremről, üzemi konyháról, háztáji gazdaságról, vagy nagycsaládról, a húsdaráló bizony nélkülözhetetlen. Mint tudjuk, számtalan rendkívül finom, relatíve egészséges, nem utolsósorban pedig olcsó, tradicionális magyar étel legfontosabb alapanyaga a darált hús. Egy disznóölésen sem állhat meg a hurka-, vagy kolbászkészítés, ahogyan egy hagyományos magyar lakodalmat sem lehet megrendezni a lakodalmas töltött káposzta nélkül. Annak érdekében, hogy ilyen szomorú helyzetek ne állhassanak elő, legalább a nagyobb rendezvényekre való készülés esetén, de leginkább folyamatosan, érdemes készenlétben tartani egy tartalék húsdaráló fejet. A tartalék húsdaráló fej nem csak a jó hangulatunkat segít megtartani, de abban is segít, hogy a húsdarálás folyamatosan lehetséges legyen. Ha rendelkezünk egy extra húsdaráló fejjel, csak akkor kell szünetet tartanunk a munkában, ha szeretnénk. Ha pedig húsdaráló tárcsa vagy rostély, illetve húsdaráló kés is van elfekvőben, akkor minimális erőfeszítéssel az esemény sztárjai lehetünk!
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Méret:SpremiTO, Med Junior paradicsompaszírozóhoz
Kapacitás:kb. 30 kg/óra
28 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Méret:BIG paradicsompaszírozóhoz
Kapacitás:kb. 40 kg/óra
30 400 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Méret:BIG paradicsompaszírozóhoz
Kapacitás:kb. 100 kg/óra
49 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Méret:32-es húsdarálóhoz
Kapacitás:kb. 200 kg/óra
82 300 Ft (áfával)
db
Részletek