VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Csőmotor cső szivattyúhoz készletről

A csőmotorok nélkül a csőszivattyúk nem tudnák a csőkútból a vizet felszállítani, hiszen meghajtás nélkül a szivattyú mit sem ér. Kínálatunkban a Sumoto gyártmányok találhatóak meg, melyekből a legtöbbszőr felmerülő méreteket (3 col, 4 col, 6 col) raktárkészletről kínáljuk. Csőmotorok között megkülönböztetünk kétféle típust. Az egyik az olajtöltésű változat mely szétszedhető és javítható, a másik változat a beöntött típus mely nem javítható. Hová melyiket alkalmazzuk? Gyakorlatilag mindegy, mert az olajtöltésű kivitelben olyan olaj van, ami egy esetleges meghibásodásnál ha kijut a kút vizébe ott lebomlik. Ugyanakkor lehet olyan speciális területek (pl. szikvíz üzemek, ásványvíz előállító üzemek, vízművek kútjai), ahol még ez sem megengedett, ide a legjobb választás a beöntött típus alkalmazása.
Sumoto csőmotor 3 col

Sumoto csőmotor 3 col

Háztartásunkban és kertünkben számos olyan berendezést, eszközt használunk, amelynél megkönnyíti a tevékenységet egy csőmotor alkalmazása. Napjainkban a redőnyök, roletták, napellenzők, mobiltetők motorizálása mellett a búvár szivattyúk esetén is jól alkalmazhatóak a csőmotorok keskeny kivitelezésüknek köszönhetően. Az egy- és háromfázisú változatban készülő csőmotorok nemcsak a háztartásokban, hanem ipari tevékenységek során is nagyszerűen alkalmazhatóak fennakadások nélkül. A kiváló szigetelésnek, rozsdamentes tengelycsonknak és a mechanikus tömítésnek köszönhetően a csőmotor jól bírja a környezeti hatásokat, illetve a vízben való tartózkodást. Egyedül a szállítandó folyadék hőmérséklete szabhat határt, ugyanis a készülék 30 Celsius fokig szavatolt. Különböző méretű csőmotorok közül válogathat az érdeklődő, amelyek általában nem toxikus olajtöltéssel üzemelnek. A csőmotorok, a motorvédők, a csőbúvár szivattyúk és a szivattyú vezérléstechnikai berendezések optimálisan ki tudják egymást egészíteni.
Sumoto csőmotor 4 col

Sumoto csőmotor 4"

A nyári forróság idején éppoly fontos az elpárologtatott víz utánpótlása, mint a tűző nap elleni megfelelő védelem. Ez nem csupán az emberi szervezetre érvényes, de saját otthonunkban, vagy a kiskertekben is megtapasztalhatjuk ennek igazságtartalmát. A Sumoto csőmotor 4” változata 4 col átmérőjű csövekbe szerelhető motor, ideális meghajtó csőbúvár szivattyúkhoz, de akár árnyékolástechnikai felhasználásra is alkalmas. A csőmotorokat méretük, kivitelük és hajtásuk szerint különböző csoportokba soroljuk, és a tervezett felhasználásnak megfelelő motort is ennek segítségével lehet kiválasztani. Az alkalmazandó Sumoto csőmotor méretet a cső átmérője határozza meg, amelybe be kell építeni. Kivitelét tekintve a csőmotor lehet olajtöltésű vagy beöntött. A Sumoto csőmotor 4” olajtöltésű változata javítható, nem toxikus, vízben lebomló olajjal töltött motor, amely tiszta víz szállítására alkalmas, ipari és háztartási alkalmazásokban egyaránt.
Sumoto csőmotor 6 col

Sumoto csőmotor 6"

A csőmotorok alapvetően olyan speciális kialakítású motorok, amelyek kifejezetten különböző csövekbe való beépítésre készültek, például csőszivattyúkhoz. Az élet számos területén élvezzük a csövekbe szerelt motorok nyújtotta kényelmet és előnyöket, a garázsajtót nyitó automatikától kezdve a redőnyök és árnyékolók meghajtó motorján át egészen a csőbúvár szivattyúkig. A Sumoto csőmotorok azonban nem az élet napfényes oldalán lubickolnak. Rendeltetésük szerint csövekbe beszerelhető csőbúvár szivattyúk meghajtásáról gondoskodnak, mégpedig nem mindennapi módon. Kifejezetten ipari felhasználásra készült, olajtöltésű, javítható motorok ők, amelyek nem-toxikus, azaz egészségre ártalmatlan olajat használnak. A speciális alkalmazási környezet követelményeinek megfelelően a Sumoto csőmotorok magas rozsda-állóságú berendezések, indításukat tekintve lehetnek direkt indításúak vagy csillag/delta indítású motorok. Mindkettőből többféle teljesítményű modell áll rendelkezésre, így biztosan megtaláljuk a tervezett felhasználásnak leginkább megfelelőt.