VL SZIVATTYÚJAVÍTÓ BT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyújavító Bt. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Alkategóriák

Csőmotor cső szivattyúhoz készletről

A csőmotorok nélkül a csőszivattyúk nem tudnák a csőkútból a vizet felszállítani, hiszen meghajtás nélkül a szivattyú mit sem ér. Kínálatunkban a Sumoto gyártmányok találhatóak meg, melyekből a legtöbbszőr felmerülő méreteket (3 col, 4 col, 6 col) raktárkészletről kínáljuk. Csőmotorok között megkülönböztetünk kétféle típust. Az egyik az olajtöltésű változat mely szétszedhető és javítható, a másik változat a beöntött típus mely nem javítható. Hová melyiket alkalmazzuk? Gyakorlatilag mindegy, mert az olajtöltésű kivitelben olyan olaj van, ami egy esetleges meghibásodásnál ha kijut a kút vizébe ott lebomlik. Ugyanakkor lehet olyan speciális területek (pl. szikvíz üzemek, ásványvíz előállító üzemek, vízművek kútjai), ahol még ez sem megengedett, ide a legjobb választás a beöntött típus alkalmazása.
Sumoto csőmotor 3 col

Sumoto csőmotor 3 col

Háztartásunkban és kertünkben számos olyan berendezést, eszközt használunk, amelynél megkönnyíti a tevékenységet egy csőmotor alkalmazása. Napjainkban a redőnyök, roletták, napellenzők, mobiltetők motorizálása mellett a búvár szivattyúk esetén is jól alkalmazhatóak a csőmotorok keskeny kivitelezésüknek köszönhetően. Az egy- és háromfázisú változatban készülő csőmotorok nemcsak a háztartásokban, hanem ipari tevékenységek során is nagyszerűen alkalmazhatóak fennakadások nélkül. A kiváló szigetelésnek, rozsdamentes tengelycsonknak és a mechanikus tömítésnek köszönhetően a csőmotor jól bírja a környezeti hatásokat, illetve a vízben való tartózkodást. Egyedül a szállítandó folyadék hőmérséklete szabhat határt, ugyanis a készülék 30 Celsius fokig szavatolt. Különböző méretű csőmotorok közül válogathat az érdeklődő, amelyek általában nem toxikus olajtöltéssel üzemelnek. A csőmotorok, a motorvédők, a csőbúvár szivattyúk és a szivattyú vezérléstechnikai berendezések optimálisan ki tudják egymást egészíteni.
Sumoto csőmotor 4 col

Sumoto csőmotor 4"

A nyári forróság idején éppoly fontos az elpárologtatott víz utánpótlása, mint a tűző nap elleni megfelelő védelem. Ez nem csupán az emberi szervezetre érvényes, de saját otthonunkban, vagy a kiskertekben is megtapasztalhatjuk ennek igazságtartalmát. A Sumoto csőmotor 4” változata 4 col átmérőjű csövekbe szerelhető motor, ideális meghajtó csőbúvár szivattyúkhoz, de akár árnyékolástechnikai felhasználásra is alkalmas. A csőmotorokat méretük, kivitelük és hajtásuk szerint különböző csoportokba soroljuk, és a tervezett felhasználásnak megfelelő motort is ennek segítségével lehet kiválasztani. Az alkalmazandó Sumoto csőmotor méretet a cső átmérője határozza meg, amelybe be kell építeni. Kivitelét tekintve a csőmotor lehet olajtöltésű vagy beöntött. A Sumoto csőmotor 4” olajtöltésű változata javítható, nem toxikus, vízben lebomló olajjal töltött motor, amely tiszta víz szállítására alkalmas, ipari és háztartási alkalmazásokban egyaránt.