VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Wilo szennyvízátemelő akna és tartály

Napjainkban a korszerű és kényelmes lakókörnyezethez hozzátartozik a megfelelő szennyvízelvezetés is, amely egyre több helyen csatornahálózatban kerül összegyűjtésre. Sajnos vannak olyan helyzetek, amikor nem számíthatunk az egyébként természetes gravitációra, a helyiség elhelyezkedésének sajátossága miatt. Ilyen szituációkban lehet segítségünkre a Wilo szennyvízátemelő akna és tartály, amely segítségével a szennyvíz megfelelő átalakítás után, könnyedén a szennyvízcsatornába kerülhet. A Wilo szennyvízátemelő akna és tartály a WC mögé beépíthető, esztétikus kivitelben készül és egyaránt alkalmazható háztartásokban vagy cégeknél, különböző létesítményeknél, ahol kevés az egyszerű gravitáció. A Wilo szennyvízátemelő akna és tartály energiatakarékos, csendes és az aktív szénnek köszönhetően szagtalan. A német Wilo cég a hagyományoknak megfelelően ismét jó minőséget biztosít a vevőinek, nem okozva ezzel csalódást. Amennyiben bővebb műszaki ismeretre van szüksége, kérje szakértő munkatársaink segítségét.
Wilo HiSewlift 3 szennyvízátemelő berendezés (WC mögé építhető)

Wilo HiSewlift 3 szennyvízátemelő berendezés (WC mögé építhető)

Gyakran előfordul, hogy olyan helyre is szeretnének a tulajdonosok WC-t telepíteni, ahova eredetileg nem volt betervezve. A leggyakoribb probléma ilyenkor az, hogy a csatornacsövek elhelyezkedése nem optimális, és feljebb van, mint ami a WC-öblítéshez szükséges eséshez lenne indokolt. Ilyenkor tesz jó szolgálatot az aprítóval ellátott, kifejezetten WC-khez készített kis, házi szennyvízátemelő berendezés, ami a WC mögé építhető, így radikális beavatkozásokat sem igényel. A Wilo Hisewlift 3 szennyvízátemelő berendezések könnyen telepíthetőek, nagyon csekély zajjal, és nagyon kevés elektromos áramot igényelve működnek. Természetesen olyan helyre is telepíthetőek a Wilo Hisewlift 3 szennyvízátemelő berendezések, ahol a csatornacsövek már elöregedtek, gyökerek hálózzák be azokat, és nehézkes a rendszeres takarításuk. Az aprítóval ellátott WC mögé szerelhető Wilo Hisewlift 3 szennyvízátemelő berendezések ügyesen és praktikusan megoldják az ilyen nagynak tűnő gondokat is.
Wilo HiDrainlift 3 szennyvízátemelő berendezés

Wilo HiDrainlift 3 szennyvízátemelő berendezés

Hogyan lehet praktikusan megszabadulni a nehezen elvezethető szennyvíztől gyorsan és hatékonyan? A Wilo Hidrainlift 3 szennyvízátemelő berendezés az EN 12050-2 szabvány szerinti szennyezett vízhez való praktikus megoldás háztartásokba, és ipari felhasználásra. A Wilo Hidrainlift 3 szennyvízátemelő berendezésre egyszerre akár két egység – pl. mosdó, fürdőkád, bidé – is csatlakoztatható, és csendes működésével, alacsony fogyasztásával megbízható tagja a modern épületgépészetnek. A Wilo Hidrainlift 3 szennyvízátemelő berendezések különböző kivitelben érhetőek el: van mosdó alá, illetve zuhanyfülke alá építhető verzió, és van olyan is, amelyet nem lehet beépíteni, de természetesen az esztétikum mindkét kivitelnél alapvető. A termékek jellemzője a merülő motoros szivattyú, a beépített visszafolyás-gátló megoldás, a túlfolyás elleni védelem, és a könnyű beépíthetőséget biztosító rugalmas csatlakozócsonkok. A Wilo Hidrainlift 3 szennyvízátemelő berendezés telepítésénél fontos betartani az építési szabványokat és előírásokat.