VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

hidrofor tartály csatlakozó

 termék/oldal

Hidrofor tartály csatlakozó

Az Italtechnika hidrofor tartály csatlakozó egyszerű, de mégis elengedhetetlen tartozék és műszaki megoldás a különböző típusú álló, illetve fekvő Hidrofor tartályokhoz, melyek többféle vízkezelési és víztárolási funkciót látnak el. Kétféle, funkcionálisan egyszerű kialakításban három- és ötágú kivitelben és ugyancsak kétféle hosszban kapható a tartály csatlakozó tartozék, hogy minden helyzetben biztosíthassa a megfelelő csatlakozást a tartályhoz. Az Italtechnika hidrofor tartály csatlakozó bizonyíthatóan kiváló termék, kedvező kialakítása, a beleépített alapanyagok nagyon jó minősége és tartóssága biztosítja a hosszú élettartamot. Esztétikus és praktikus kivitele lehetővé teszi, hogy a legváltozatosabb környezetben is nyugodtan alkalmazhassuk, minden követelménynek megfelel. Az Itatechnika hidrofor tartály csatlakozó további előnye az, hogy az ára és az ár-érték arány is nagyon kedvező. A vásárlók számára ezt a minden igényt kielégítő, kiváló minőségű terméket azonnali szállítással tudjuk biztosítani.
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:81.5 mm
Csatlakozás:1" KM-BM
Anyaga:Réz
1 410 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:91 mm
Csatlakozás:1" KM-BM, 1/4" KM-BM
Anyaga:Réz
1 600 Ft (áfával)
db
Részletek