VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

hidrofor tartály csatlakozó

 termék/oldal

Hidrofor tartály csatlakozó

Az Italtechnika hidrofor tartály csatlakozó egyszerű, de mégis elengedhetetlen tartozék és műszaki megoldás a különböző típusú álló, illetve fekvő Hidrofor tartályokhoz, melyek többféle vízkezelési és víztárolási funkciót látnak el. Kétféle, funkcionálisan egyszerű kialakításban három- és ötágú kivitelben és ugyancsak kétféle hosszban kapható a tartály csatlakozó tartozék, hogy minden helyzetben biztosíthassa a megfelelő csatlakozást a tartályhoz. Az Italtechnika hidrofor tartály csatlakozó bizonyíthatóan kiváló termék, kedvező kialakítása, a beleépített alapanyagok nagyon jó minősége és tartóssága biztosítja a hosszú élettartamot. Esztétikus és praktikus kivitele lehetővé teszi, hogy a legváltozatosabb környezetben is nyugodtan alkalmazhassuk, minden követelménynek megfelel. Az Itatechnika hidrofor tartály csatlakozó további előnye az, hogy az ára és az ár-érték arány is nagyon kedvező. A vásárlók számára ezt a minden igényt kielégítő, kiváló minőségű terméket azonnali szállítással tudjuk biztosítani.
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:81.5 mm
Csatlakozás:1" KM-BM
Anyaga:Réz
1 410 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:91 mm
Csatlakozás:1" KM-BM, 1/4" KM-BM
Anyaga:Réz
1 600 Ft (áfával)
db
Részletek