VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Alkategóriák

Az ásottkút szivattyú alkalmazása

Az ásottkút szivattyú a az egyik legkeresettebb termékek közé tartozik, amelynek oka az egyszerű telepíthetőség és használat. Az ásott kút szivattyú ugyanazon az elven működik mint a csőbúvár szivattyú azzal a különbséggel, hogy míg a csőszivattyú esetén a kút belső fala és a szivattyú/motor külső fala között áramló víz adja a motor hűtését, addig ez az ásottkút szivattyúban már ki van alakítva. Ezért az ásottkút szivattyúk mindig nagyobb átmérőjűek. Viszont ezáltal az ásottkút szivattyú nem csak ásottkútba telepíthető, hanem akár víztárolóba, ciszternába, esővíz gyűjtő edénybe, aknába is. Az ásottkút szivattyúk többnyire el vannak látva úszókapcsolóval, mely biztosítja a szárazon futás elleni védelmet, de van úszókapcsoló nélküli változat és háromfázisú kivitel is. A legnagyobb típusok akár 70m-re is képesek felemelni a vizet és akár 260 l/perc szállítási teljesítményt is képesek produkálni. Az egyszerűbb, kedvező árú típusok inkább műanyagból, a drágább tartósabb változatok műanyag/rozsdamentes anyagok kombinációjából készülnek. További előnye az ásottkút szivattyúnak, hogy mivel víz alá kerül telepítésre gyakorlatilag néma csendben üzemel, működési zajával nem zavar senkit.

Hol alkalmazható az ásottkút szivattyú?

Az ásottkút szivattyú felhasználási lehetősége elég széles. Áramláskapcsolóval kombinálva kerti locsolásra (kézzel vagy szórófejjel) vagy automata öntözőrendszer üzemeltetésére kiválóan alkalmazható, az öntözőrendszer építők egyik kedvelt megoldása amennyiben ásottkút vagy ciszterna (esővíz gyűjtő) áll rendelkezésre. De nagyon jól használható ha hidrofor tartállyal és nyomáskapcsolóval kombináljuk házi vízműként vagy kisebb üzemek vízellátó berendezéseként, továbbá kisméretű mezőgazdasági öntözésre is.

Mi az a merülő szivattyú?

Umbra ACUATEC ásott kút szivattyú 230V

Umbra Acuatec ásottkút szivattyú – takarékos megoldás háztartásoknak

Az Umbra Acuatec ásottkút szivattyúk egyik legfontosabb jellemzője a kiváló ár-érték arány – különösen emiatt ajánljuk ezeket a szivattyúkat háztartási használatra, de kisebb üzemek megfelelő vízellátását is el tudják végezni. A szivattyúk kiváló minőségű és tartós alapanyagokból készülnek, melyek garantálják a szivattyú megfelelő élettartamát. A szivattyúk 20m elektromos kábellel (melynek végén villásdugó található) és típustól függően úszókapcsolóval is el vannak látva a szárazon futás elkerülése érdekében.

Ásottkút szivattyút keres öntözéshez, vízellátáshoz? Nézze meg az Umbra Acuatec ásottkút szivattyúit!

Umbra ACUATEC ásott kút szivattyú 400V
Umbra ACUABIG ásott kút szivattyú 230V

Tizenkét hónap garanciával vásárolható többfokozatú ásottkút szivattyúra van szüksége, ha nagy nyomás mellett tetemes mennyiségű víz szivattyúzását kell megoldania.

Az ásottkút szivattyúval csak tiszta víz szivattyúzható. Felhasználási területe hengeres kidolgozásából adódóan igen széles, alkalmazható ásott kutakban, tartályokban, medencékben, ciszternákban, tavakban és kutakban is. Ha összeépítésre kerül a hidrofor tartállyal, akkor akár vízellátó berendezésként is funkcionálhat. Az ásottkút szivattyú hővédelemmel és beépített kondenzátorral rendelkezik, így akkor is hatékonyan működtethető, ha nem merül bele teljesen a folyadékba. Amennyiben nem kifejezetten tiszta víz szállításához keres szivattyút, akkor az ásottkút szivattyú helyett válasszon búvárszivattyút vagy szennyvízszivattyút, vagy akár kézi működtetésű szivattyút.

Abban az esetben, ha ipari vagy háztartási tevékenysége során pusztán tiszta vizet szeretne szivattyúzni, viszont a vízmennyiség nagy, abban az esetben keresse nálunk a kiváló minőségű ásottkút szivattyút!

Lowara SCUBA ásott kút szivattyú 230V

LOWARA SCUBA ásott kút szivattyú – kiváló minőség, széles termékválaszték!

Amennyiben kertjében ásott kúttal rendelkezik, úgy önnek ajánljuk kiváló minőségű LOWARA SCUBA ásott kút szivattyúinkat, melyek széles választékban megtalálhatóak áruházunkban. A LOWARA ásott kút szivattyúk tiszta, koptató hatástól és szilárd szennyeződéstől mentes, nem agresszív, nem robbanásveszélyes és a szivattyúk anyagát meg nem támadó folyadékokhoz alkalmazhatóak. Tökéletes megoldást jelentenek önnek locsoláshoz, öntözőrendszerek vízellátásához, hidrofor tartály és nyomáskapcsoló alkalmazásával házi vízellátóhoz, vízmű rendszer üzemeltetéséhez. Az ásott kút szivattyúk folyamatos vízelvétel esetén áramláskapcsolóval is üzemeltethetőek (például öntözőrendszerek vízellátására). Előnye, hogy beépített úszókapcsolóval van ellátva (egyfázisú CG típusok), így az megakadályozza, hogy szárazon üzemeljen szivattyúnk, amitől tönkremenne.

Locsoláshoz, öntözőrendszerhez, házi vízműhöz szivattyú? – Válasszon LOWARA SCUBA ásott kút szivattyúink széles választékából!

Lowara SCUBA ásott kút szivattyú 400V

LOWARA SCUBA (400 V) ásott kút szivattyú – professzionális termék, kiemelkedő minőség!

Ásott kutunk legyen akár gyűrűs, akár téglás, a LOWARA SCUBA 400V ásott kút szivattyú tökéletes megoldást jelent számunkra. Alkalmas szivattyúzásra, öntözőrendszerek vízellátására, de házi vízellátó egységekhez is megfelelő lehet. Maximális bemerítési mélységük elérheti a 20 métert is, így mély kutaknál is kiválóan használható. Kettős tömítő rendszerrel rendelkezik, így kopásállósága is különösen nagyfokú. A LOWARA SCUBA ásott kút szivattyúk különlegessége, hogy vízszintes helyzetben is üzemeltethetőek. Kifejezetten tiszta, koptató hatástól és szilárd szennyeződéstől mentes, nem agresszív, nem robbanásveszélyes és a szivattyúk anyagát meg nem támadó folyadékokhoz alkalmazhatóak. Tökéletes megoldást jelentenek önnek locsoláshoz, öntözőrendszerek vízellátásához, hidrofor tartály és nyomáskapcsoló alkalmazásával házi vízellátóhoz, házi vízmű rendszer üzemeltetéséhez. Az ásott kút szivattyúk folyamatos vízelvétel esetén áramláskapcsolóval is üzemeltethetőek (például öntözőrendszerek vízellátására). A beépített úszókapcsoló pedig megakadályozza, hogy szárazon üzemeljen szivattyúnk, így óvva meg készülékünket a károsodástól.

Kerti locsolás vagy öntözés? – A LOWARA SCUBA (400V) ásott kút szivattyú a tökéletes megoldás önnek!

Pedrollo TOP MULTI ásott kút szivattyú

PEDROLLO TOP MULTI ásott kút szivattyú – nagy hatásfok és megbízhatóság!

A PEDROLLO TOP MULTI ásott kút szivattyút elsősorban háztartási felhasználási területre ajánljuk. A rendkívül nagy hatásfok és a magbízhatóság teszi az egyik legkedveltebb termékké kínálatunkban. A PEDROLLO ásott kút szivattyú megfelelő megoldást jelent házak vízellátására tartályokból, ciszternákból, relatív mély kutakból, ásott kutakból, esővíz szivattyúzására vagy öntözőrendszerek ellátására. Fontos, hogy tiszta vízhez, koptató részecskéket nem tartalmazó és a szivattyú elemeire kémiailag semleges folyadékok szivattyúzására ajánlott alkalmazásuk. A PEDROLLO TOP MULTI szivattyút hosszú élettartam jellemez, melyet a magas minőségű anyagainak valamint a dupla tengelytömítésének köszönhetünk. Ez a fajta szivattyú köpenyhűtéssel rendelkezik, mely részlegesen bemerített állapotban is megvédi készülékünket és garantálja biztonságos üzemelését. A beépített úszókapcsoló pedig megvédi a szárazon futástól, mely károsíthatná.

Esővíz szivattyúzása vagy öntözőberendezések vízellátása? – Tekintse meg PEDROLLO TOP MULTI ásott kút szivattyúinkat!

Elpumps ásott kút szivattyú
Pentax DPM ásottkút szivattyú