VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Wilo STAR-Z sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

 termék/oldal
Szállítási határidő:Raktárról
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.1 kW
Csatlakozás:1.1/2" (6/4") KM
Méret:180 mm
97 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.03 kW
Csatlakozás:1" KM
Méret:130 mm
70 000 Ft (áfával)
db
Részletek

Wilo Star-Z sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

Nagyon jó választás a korszerű kivitelben készült, minden követelménynek megfelelő és kiváló minőségű Wilo Star-Z sorozatú használati melegvíz-keringető szivattyú. Mivel a vizet állandóan közel azonos hőfokon tartja, nem kell a hideg vizet folyatni a csap kinyitása után és várni, amíg az felmelegszik, a csapból azonnal meleg víz folyik. Ezzel megszűnik a pazarlás és a készülék folyamatos víz- és elektromos áram megtakarítást biztosít és a befektetés a készülék állandó használatával hamarosan megtérül. Kétféle alaptípusban kínáljuk a keringető szivattyúkat kedves vásárlóinknak.

Mindkét típusról elmondható, hogy helytakarékosak is, mert bár igen nagy teljesítményűek, méretük meglehetősen kicsi. Maximális teljesítménynél is folyamatosan minimalizálják a költségeket és mindkét terméknél elmondható, hogy az ár-érték arány is kiválónak bizonyult.

Azonnal szállítással állunk a vásárlók rendelkezésére mindkét termék vonatkozásában. Kollégáink örömmel várják kérdéseiket, ha műszaki szaktanácsadásra is szükség volna. Érdemes megnézni a többi Wilo keringető szivattyút is.