VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Medence ellenáramoltató

 termék/oldal

Medence ellenáramoltató az otthoni edzéshez

Értelemszerűen, otthoni környezetben nem igazán nyílik lehetőség egy olimpiai medence kialakítására, amiben kedvünkre döntögethetjük az egyéni rekordokat. A medence ellenáramoltató segítségével erre mégis lehetőségünk nyílik, még akkor is, ha csupán egyszerű fémvázas medencével rendelkezünk. Hogy ez mégis miként lehetséges? A válasz egyszerű! A medence ellenáramoltató koncepciója leginkább a futópadhoz hasonlítható. Az elv egyszerű, miszerint működés közben ellenállást teremt a víz áramoltatása révén, ami többféle fokozatban állítható. Tehát, akár csak a futópadon, ebben az esetben is helyben úszunk, a tetszőlegesen beállított intenzitás mellett. Azzal mindnyájan tisztában vagyunk, hogy mennyire egészséges mozgásforma az úszás, de az időhiány vagy a nagy távolságok miatt nincs mindenkinek lehetősége rendszeresen eljárni olyan helyekre, ahol ez a tevékenység kivitelezhető lenne. A medencetechnika kategóriájában a Bestway Swimfinity Swim Fitness rendszer egyedülállónak számít. Így már bárki végezhet a hátsó udvaron vízi edzéseket, többféle formában. A kezelőfelület felhasználóbarát kialakítása egyszerű beállítást tesz lehetővé. Összesen 8 áramlási sebesség közül válogathatunk. Ezen belül beállítható az áramlás mélysége és szöge is. A digitális LED kijelzőn látható minden fontosabb adat, a megtett távolságtól kezdve, az időn keresztül, egészen az elégedett kalóriákig. Praktikus kiegészítőként a tervezők egy saját LED fényforrás beépítésére is gondoltak, ami lehetővé teszi az éjszakai használatot.

Úszás saját medencében? Igen a Bestway ellenáramoltatva ez lehetséges!

Raktárról
Akció
Bestway: Bestway SwimFinity Swim Fitness rendszer, ellenáramoltató, 58517
1
Szállítási határidő:Raktárról
480 000 Ft (áfával)
390 000 Ft (áfával)
db
Részletek