VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Elpumps szivattyú alkatrész

Ha eddig jól működő szivattyúnk feladta a munkát és kitör bennünket a frász, hogy akkor nézhetünk új „munkatárs” után, akkor a legjobb helyen állunk most. A szivattyúk nagy választékát kínáljuk weboldalunkon.

De mi a helyzet, ha kedvenc szivattyúnk csak kicsit betegedett meg? Lehet, hogy csak egy szivattyú alkatrészre lenne szükség és máris működőképes lehetne? Nem mindegy, hogy egy új szivattyúba kell beruházni ismét, vagy csak egy-két szivattyú alkatrészt kell megvenni hozzá, hogy például a jól felépített öntöző rendszerünk újra friss vízzel lássa el gyönyörű pázsitos udvarunkat, az egészséges életvitelt megalapozó zöldséges kertünket, esetleg gyümölcsösünket.

De találunk-e alkatrész valahol? A mai „csak vegyél sokat” világban a szinte „egyszer használatos” termékekkel van tele minden termékpiac. De nálunk nem. Mi természetesen szivattyú alkatrészek sorát is felvonultatjuk a kínálatunkban, mert mi a hosszú távú működés hívei vagyunk. Miért is dobnánk ki egy jó minőségű Elpumps szivattyút, amikor csak átmeneti üzemzavarba került? Válogasson alkatrészeink között!

Elpumps JPV szivattyú alkatrész

Elpumps JPV szivattyú alkatrész

Természetes, hogy elégedett Elpumps JPV szivattyú vásárlóként szeretnénk ezt az elégedettségi szintet fenntartani még jó sokáig. Azért, hogy ez meg is valósuljon, nem árt, ha néhány apróbb szivattyú alkatrészt tartunk otthon biztosítékként. Az Elpumps JPV szivattyú is, mint a többi társa, nem egyetlen tömbből készült szerkezet. Több szivattyú alkatrészből áll össze, mint például a szivattyúház, motor, kapcsoló, ventilátor, diffúzor, injektor, járókerék. Ezen szivattyú alkatrészeknek is még vannak levehető alkatrészeik. A motort a motor pajzs védi, a ventilátornak is van burkolata, a hátlap betét sem hiányozhat. De nem lenne teljes a szivattyú alkatrészek felsorolása, ha nem említenénk meg a kisebb alkatrészeket is. Hiszen a szivattyú működéséhez kell még forgó rész, tömítőgyűrű, csúszógyűrű is.

Tehát érdemes átgondolni, mi az a szivattyú alkatrész, ami feltétlenül legyen otthon. Így egy percre sem esik ki szivattyúnk a nagy munkából. Oldalunkon könnyen áttekintheti a szivattyú alkatrészek választékát.