VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Tömlő, csigatömlő, gégecső

A tömlők fontos kellékei a szivattyúknak, hiszen ezek nélkül a berendezések nem tudnák a folyadékot felszívni és/vagy elszállítani. Tömlőválasztékunk egyik fontos eleme a különféle kivitelű PVC csigatömlő. A csigatömlők között találunk vékonyfalú (könnyebb hajlítani, vastagfalú (tartósabb) és akár átlátszó kivitelű élelmiszeripari tömlőt is. A tömlők egyaránt alkalmazhatóak szívásra és nyomásra. Az alapcső számos területen alkalmazható (pl. bojler csepegő víz, klíma, kondenzációs kazán által termelt kondenzvíz elvezetésére. A tejtömlők a tejipar fontos kellékei. A műszaki tömlős az erős keresztszálú szövetbetétnek köszönhetően magas nyomásnak is ellenállnak, számos a szivattyúzás területén kívüli feladatra is alkalmazhatóak. A gázolaj tömlők a gázolaj szivattyúk számára nyújtanak segítséget a gázolaj felszívásában és/vagy elszállításában.
csigatömlő

Csigatömlő, PVC tömlő

Alkalmazása ideális háztartási és ipari munkálatok végzéséhez egyaránt. A csigatömlő segítségével szivattyúzási és nyomási munkálatok is elvégezhetőek, mivel vastag, merev fala ezen fizikai folyamatok hatására alakját megtartja. A csigatömlő vásárlása azok számára ajánlott, akik nem kizárólag egy fajta szerves anyag szállítására használnák. Anyagának köszönhetően tiszta víz mellett szennyvíz, alkohol, savas vagy lúgos folyadék „szállítására” is alkalmas. Meghatározott iparágban, ahol elsődleges szempont a sterilitás, mint például a tejipar vagy ahol erős, esetleg maró hatású folyadékkal dolgoznak, számukra webáruházunkban található, erre speciálisan kialakított alaptömlőt, tejtömlőt, műszaki tömlőt, gázolaj tömlőt ajánljuk figyelmükbe. A csigatömlő elengedhetetlen tartozék egy kertművelő számára. Használatával könnyebbé válik a locsolás, a kertöntözés. A tömlő egyik végét hozzácsatlakoztatják a szivattyúhoz, másik felével pedig a locsolást végzik. További felhasználási területe a mezőgazdaság, építőipar.
alapcső

PVC Alapcső

Mit jelent az a csöveknél, hogy alap? Mit nevezünk alapcsőnek? Az élet minden területén léteznek alapvetések, amik létezésüket tekintve nem túlságosan speciálisak, így széles a felhasználási lehetőségük. Esetünkben azt a nagy felhasználási palettájú, teherbíró, nagy intervallumú hőmérsékleti terjedelmet bíró műanyag csöveket hívjuk alapcsőnek, amiket mind a mezőgazdaságban, mind az iparban, mind az élelmiszeriparban, és persze a háztartásokban is széles körben lehet hasznosítani. Gondoljunk csak bele: egyáltalán nem mindegy, hogy a tejet mivel szállítjuk – erre találták ki a tejtömlőt, ami OÉTI által is engedélyezve van –, mint ahogy az sem mindegy, hogy más, egyébként tiszta, de műszaki felhasználású folyadékokat hogyan juttatunk el a rendeltetési helyeikre – ehhez léteznek kifejezetten műszaki tömlők -, és a gázolaj is szereti, ha meg van becsülve, egy számára kitalált alapcsővel – erre szolgál a gázolaj tömlő. Az alapcső víztiszta kivitelben készül, különböző méretben, különböző nyomásállósági mutatókkal, így minden felhasználási területhez könnyedén meg lehet határozni az oda tökéletesen és optimálisan illeszkedő alapcsövet.
tejtömlő

A mi tömlőinkkel nincs veszteség, nem szivárog el és nem is romlik meg a folyadék!

Anyaguk nemcsak tartós, hanem maximálisan megfelel az egészségügyi előírásoknak is, hiszen az élelmiszeripari folyadékok továbbításánál ez kiemelten fontos. A tej, mint erősen romlandó folyadék szállításánál rendkívül lényeges, hogy a rendszer többi eleme között a tejtömlő is teljesítse ezt az elvárást. Akár szívó-, akár nyomótömlőként használjuk, mindenképpen bízhatunk kiváló tulajdonságaiban. A tejtömlőt nevezhetnénk a férfifülnek jobban csengő sör- vagy bortömlőnek is, hiszen ezeket a nedűket is biztonsággal juttatja el egyik helyről a másikra. Ha pedig nemcsak kortyolgatni, hanem dolgozni is szeretnénk, egyéb folyadékok szállítására használhatjuk a csigatömlőket, a gázolajtömlőt, vagy a széles körben alkalmazható műszaki tömlőt. Anyaguk, méretük és kialakításuk igazodik felhasználási területükhöz. Munka után édes a pihenés, és mindkettőhöz szükség lehet egy megfelelő csőre, legyen az a tejtömlő vagy valamelyik társa.

Nálunk készen várják, hogy hosszú időre szolgálatba állhassanak!

műszaki tömlő

Webáruházunk vékony és vastag kivitelű műszaki tömlők, csigatömlők, tejtömlők és gázolaj tömlők széles választékával várja kedves vásárlóit!

A tömlőről gyakran a tűzoltóság jut az ember eszébe, hiszen övék az egyik legfontosabb locsoló tömlő, ami emberi életeket ment. De számos olyan más fajta tömlő létezik, ami szintén fontos feladatot lát el, többek között az élelmiszeriparban és a mezőgazdaságban. Mit ér a tartályban a permetezőszer, ha nem tudjuk mivel a növényre permetezni? Mit ér a mosópor, ha a mosógépet nem tudjuk a vízhálózatra kötni? Számos ilyen és hasonló kérdést lehetne feltenni magunknak, ha a tömlő fontosságát vitatjuk. A kétrétegű műszaki tömlő több területen is helytáll, ha a folyadék szállításáról van szó. Egyes gépeket például hűteni szükséges, amihez szintén a műszaki tömlő nyújt segítséget. Ugyanez a helyzet az alacsony nyomású hidraulika rendszerekkel is, ahol szintén bevethető ez a sokoldalúan felhasználható termék. A tömlőhöz általában csatlakozóra is szükség van. Nálunk egy helyen megvásárolhat minden szükséges kiegészítőt!

Mi hűségpontokkal jutalmazzuk vásárlóinkat, így törzsvásárlóink kedvezményekben részesülhetnek! Rendeljen még ma!

gázolaj tömlő

A gázolaj tömlő raktárról azonnal megvásárolható ipari és háztartási célra is, akár negyven méter hosszúságban is.

A minőségi gázolaj tömlő sokoldalúan igénybe vehető, bírja a szélsőséges hőmérsékleteket is, a jéghidegtől a forróig ellenáll a hőhatásoknak. Nemcsak gázolaj szállítására használják, hanem savas és lúgos közegek, illetve víz mozgatására is alkalmas ez a szívó- és nyomótömlő. A gázolaj tömlők kiképzése megfelelő hajlékonyságot biztosít, ebből kifolyólag jól alkalmazható az iparban, kisebb töltőállomásokon és szervizekben. Azonban nagyobb benzintöltő állomásoknál már nem javasolt az alkalmazása, oda már speciális tömlő alkalmazása szükséges. A gázolaj tömlő viszont kiválóan helyt áll, ha például gázolaj átfejtésére használják fel, nem csalódik, aki ezt a tömlőtípust választja. A gázolaj tömlő mellett a tömlők népes családjába tartozik a csigatömlő, az alapcső, a tejtömlő és a műszaki tömlő is.

Ha biztosra akar menni, akkor vásároljon nálunk gázolaj tömlőt, nem fog csalódni. Munkatársunk segít a választásban.