VL SZIVATTYÚJAVÍTÓ BT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyújavító Bt. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Alkategóriák

Tömlő, csigatömlő, gégecső

A tömlők fontos kellékei a szivattyúknak, hiszen ezek nélkül a berendezések nem tudnák a folyadékot felszívni és/vagy elszállítani. Tömlőválasztékunk egyik fontos eleme a különféle kivitelű PVC csigatömlő. A csigatömlők között találunk vékonyfalú (könnyebb hajlítani, vastagfalú (tartósabb) és akár átlátszó kivitelű élelmiszeripari tömlőt is. A tömlők egyaránt alkalmazhatóak szívásra és nyomásra. Az alapcső számos területen alkalmazható (pl. bojler csepegő víz, klíma, kondenzációs kazán által termelt kondenzvíz elvezetésére. A tejtömlők a tejipar fontos kellékei. A műszaki tömlős az erős keresztszálú szövetbetétnek köszönhetően magas nyomásnak is ellenállnak, számos a szivattyúzás területén kívüli feladatra is alkalmazhatóak. A gázolaj tömlők a gázolaj szivattyúk számára nyújtanak segítséget a gázolaj felszívásában és/vagy elszállításában.
csigatömlő

Csigatömlő, PVC tömlő

Alkalmazása ideális háztartási és ipari munkálatok végzéséhez egyaránt. A csigatömlő segítségével szivattyúzási és nyomási munkálatok is elvégezhetőek, mivel vastag, merev fala ezen fizikai folyamatok hatására alakját megtartja. A csigatömlő vásárlása azok számára ajánlott, akik nem kizárólag egy fajta szerves anyag szállítására használnák. Anyagának köszönhetően tiszta víz mellett szennyvíz, alkohol, savas vagy lúgos folyadék „szállítására” is alkalmas. Meghatározott iparágban, ahol elsődleges szempont a sterilitás, mint például a tejipar vagy ahol erős, esetleg maró hatású folyadékkal dolgoznak, számukra webáruházunkban található, erre speciálisan kialakított alaptömlőt, tejtömlőt, műszaki tömlőt, gázolaj tömlőt ajánljuk figyelmükbe. A csigatömlő elengedhetetlen tartozék egy kertművelő számára. Használatával könnyebbé válik a locsolás, a kertöntözés. A tömlő egyik végét hozzácsatlakoztatják a szivattyúhoz, másik felével pedig a locsolást végzik. További felhasználási területe a mezőgazdaság, építőipar.
alapcső

PVC Alapcső

Felhasználható folyadékok szállítására. Alapanyaga víztiszta PVC, vékony falú, víztiszta kivitelben készül. Üzemi nyomásállósága 3-4 atm.