VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Húsdaráló kés

 termék/oldal

Húsdaráló kés

A régebbi korokban élő szakácsok, mit nem adtak volna Karl Friederich Christian Ludwig fantasztikus találmányáért, a húsdarálóért. Akkoriban ugyanis húsdaráló kés helyett, kézzel, egyszerű késsel forgácsolták a húsokat. Azt nem tudni, mi vitte rá Karlt a feltalálásra, de jól tette, hiszen hamarosan kitört a hamburger láz. Balszerencséjére nem ő szabadalmaztatta találmányát, hiszen maga a feltaláló sem gondolta, hogy egyszer majd minden háztartásban megtalálható lesz az eredetileg fémből készült, asztalhoz rögzíthető szerkezete. Ma már minden háziasszony tudja, hogyan kell használni, összeszerelni egy ilyen gépet. Azt is tudja, hogy a húsdaráló alkatrészei közt szerepel: a húsdaráló fej, a húsdaráló kés, a húsdaráló tárcsa, rostély, töltő cső, és ha van hozzá paradicsompasszírozó fej is, akkor még paradicsomot is tud vele passzírozni. Nem kell új húsdarálót venni akkor sem, ha elromlik egy-egy alkatrész, mint például a húsdaráló kés, vagy a töltő cső, hiszen ezek ma már könnyen pótolhatóak.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:8-as
Tengely:10.5×10.5 mm
Anyaga:Rozsdamentes
Külső méret:55 mm
2 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:12-es
Tengely:12.2×12.2 mm
Anyaga:Rozsdamentes
Külső méret:62 mm
3 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:22-es
Tengely:13.7×13.7 mm
Anyaga:Rozsdamentes
Külső méret:73.3 mm
2 600 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:32-es
Tengely:15.5×15.5 mm
Anyaga:Rozsdamentes
Külső méret:90 mm
4 350 Ft (áfával)
db
Részletek