VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Szerszámgép (kenőlé, emulzió, hűtővíz, hűtőfolyadék) szivattyú

A szerszámgépek olyan gépi hajtású (motorral meghajtott gépek), melyek különféle alapanyagokból sokféle alkatrész megmunkálását végzik forgácsolás vagy forgácsolás nélküli eljárás útján. Ilyen alapanyagok lehetnek például a fém, a műanyag, a fa vagy a kő. Forgácsoló szerszámgépek lehetnek az esztergák, marógépek, gyalugépek, fúrógépek, köszörűk, fűrészgépek, megmunkáló központok és a szikraforgácsoló gépek. Forgács nélküli megmunkálógépek pedig a kovácsológépek, hideg és meleg prések, hajlító és kivágó gépek. A szerszámgépek szerszámainak hűtése az egész gépezet működőképességének megőrzése végett elengedhetetlen, hiszen e nélkül az túlmelegedne, tönkremenne. Ezt a célt szolgálják a szerszámgép szivattyúk, melyek többféle folyadék szállítására és forgatására is alkalmasak lehetnek. Ilyen folyadék lehet például a kenőlé, emulzió, hűtővíz, hűtőfolyadék. Áruházunk kínálatában az OSIP gyártmányú szerszámgép szivattyúk széles választéka megtalálható. Forgalmazzuk az OSIP ZV, ZVM, ZS, ZC, ZA, PS és AS termékcsaládokat is.
OSIP ZV 35 kenőlé szivattyú

Amennyiben kenőanyag vagy hűtőfolyadék szivattyúzásához lenne szüksége elektromos szivattyúra, akkor válassza a kenőlé szivattyút, mely kedvező árának és könnyű súlyának köszönhetően az ön vállalkozása számára is kedvező választás lehet ipari méretű felhasználásra.

Azoknál a szerszámgép típusú berendezéseknél, amelyek nagy mennyiségű emulziós folyadékot használnak a működésükhöz, elengedhetetlen egy olyan speciális szivattyúrendszer alkalmazása, mely elősegíti a kenő- vagy hűtőfolyadék szállítását úgy, hogy közben alacsony nyomáson tud maradni a szállítandó közeg és maga a kenőlé szivattyú nem esik áldozatul a folyadék okozta károsító hatásoknak.Ipari felhasználásra nemcsak kenőlé szivattyút, hanem többfokozatú, nyomásfokozó centrifugál szivattyút, mélyszívófejes szivattyút, de akár traktor hajtású önfelszívó szivattyút is alkalmazhat.

Webáruházunkban többféle kenőlé szivattyú közül választhat, ha segítségre szorul, kérdezze munkatársainkat, biztosan megmutatják az önnek legkedvezőbb típust, önnek már csak meg kell vásárolnia.

OSIP ZV 90 kenőlé szivattyú

OSIP ZV 90 kenőlé szivattyú – alacsony nyomáson is maximális teljesítmény!

A szivattyúwebáruházban forgalmazott OSIP ZV 90 típusú szerszámgép szivattyút elsősorban ipari felhasználási területre ajánljuk. A szerszámgépek olyan gépi hajtású (motorral meghajtott gépek), melyek különféle alapanyagokból sokféle alkatrész megmunkálását végzik forgácsolás vagy forgácsolás nélküli eljárás útján. Ilyen alapanyagok lehetnek például a fém, a műanyag, a fa vagy a kő. A szerszámgépek szerszámainak hűtése az egész gépezet működőképességének megőrzése végett elengedhetetlen, hiszen e nélkül az túlmelegedne, tönkremenne. Ezt a célt szolgálják többek között az OSIP ZV 90 szerszámgép szivattyúk, melyek a kenőlé szállítására és forgatására is alkalmasak. Ez a típus egy olyan elektromos szivattyú, mellyel tartályokból történik a folyadék szállítása alacsony nyomás mellett a felhasználási ponthoz. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak az OSIP ZV 90 – 90, 120, 170, 220, 270, 350 termékei egyaránt.

Félprofesszionális felhasználású kenőlé szivattyú? – Válasszon OSIP ZV 90 készülékeink közül!

OSIP ZV 100 kenőlé szivattyú

OSIP ZV 100 kenőlé szivattyú – speciális szivattyú elérhető áron!

Az OSIP ZV 100 típusú kenőlé szivattyút más néven szerszámgép szivattyúnak hívjuk. A szerszámgépek szerszámainak hűtése az egész gépezet működőképességének megőrzése végett elengedhetetlen, hiszen e nélkül az túlmelegedne, tönkremenne. Bizonyos szerszámgépek a megmunkálásuk során az átlagosnál nagyobb mennyiségű emulziós folyadékot használnak, ezért szükség van egy olyan speciális szivattyúra, mint az OSIP ZV 100, hogy elősegítse a kenő vagy hűtőfolyadék szállítását. Mindezt úgy, hogy közben készülékünk alacsony nyomáson tudjon maradni, amivel hosszú távon is megőrzi működőképességét. Ezt a készüléket kifejezetten ipari felhasználási területre ajánljuk. Az OSIP ZV 100 egy olyan elektromos szivattyú, mellyel tartályokból történik a folyadék szállítása alacsony nyomás mellett a felhasználási ponthoz. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak az OSIP ZV 100 – 90, 120, 170, 220, 270, 350 termékei egyaránt.

Kenőlé szivattyú alacsony nyomáson? – Tekintse meg OSIP ZV 100 termékeinket!

OSIP ZVM 90 kenőlé szivattyú

OSIP ZVM 90 kenőlé szivattyú – megbízhatóság, kiváló minőség!

Az OSIP ZVM 90 típusú szerszámgép szivattyút kifejezetten ipari felhasználási területre ajánljuk, alacsony nyomású, de nagy áramlási sebességet igénylő hűtőkörökhöz. A szerszámgépek olyan gépi hajtású (motorral meghajtott gépek), melyek különféle alapanyagokból sokféle alkatrész megmunkálását végzik forgácsolás vagy forgácsolás nélküli eljárás útján. Ilyen alapanyagok lehetnek például a fém, a műanyag, a fa vagy a kő. A szerszámgépek szerszámainak hűtése az egész gépezet működőképességének megőrzése végett elengedhetetlen, hiszen e nélkül az túlmelegedne, tönkremenne. Ezt a célt szolgálják többek között az OSIP ZVM 90 emulzió szivattyúk, melyek a kenőlé szállítására és forgatására is alkalmasak. A különleges mechanikai tömítésének köszönhetően ezzel a típusú elektromos szivattyúval tartályokból történik a folyadék szállítása alacsony nyomás mellett a felhasználási ponthoz. A szivattyúzandó közeg maximális hőfoka 50 Celsius fok lehet. Áruházunk kínálatában megtalálható az OSIP ZVM 90 – 270 típusa.

Kenőlé szivattyút nagy áramlású hűtőkörökhöz? – Válasszon OSIP ZVM 90 készülékeink közül!

OSIP ZS 65 emulzió szivattyú

OSIP ZS 65 emulzió szivattyú – Speciális anyagokhoz különleges megoldás!

Az OSIP ZS 65 típusú emulzió szivattyút kifejezetten ipari felhasználási területre ajánljuk. Ezt az emulzió szivattyút más néven szerszámgép szivattyúnak is hívjuk. A szerszámgépek olyan gépi hajtású (motorral meghajtott gépek), melyek különféle alapanyagokból sokféle alkatrész megmunkálását végzik forgácsolás vagy forgácsolás nélküli eljárás útján. Ilyen alapanyagok lehetnek például a fém, a műanyag, a fa vagy a kő. A szerszámgépek szerszámainak hűtése az egész gépezet működőképességének megőrzése végett elengedhetetlen, hiszen e nélkül az túlmelegedne, tönkremenne. Ezt a célt szolgálják többek között az OSIP ZS 65 emulzió szivattyúk is. Különleges mechanikai tömítéssel rendelkezik, melynek köszönhetően ezzel a típusú elektromos szivattyúval tartályokból történik a folyadék szállítása alacsony nyomás mellett a felhasználási ponthoz. Hasonlóan a legtöbb szerszámgép szivattyúhoz, a szivattyúzandó közeg maximális hőfoka ennél a típusnál is 50 Celsius fok lehet. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak az OSIP ZS 65 – 120, 170, 220, 270 és 350 típusú termékek egyaránt.

Ipari felhasználású emulzió szivattyút? – Tekintse meg OSIP ZS 65 készülékeinket!

OSIP ZS 75 emulzió szivattyú

Szerezzen be tőlünk emulzió szivattyút a professzionális, gépmegmunkáló eszközeihez!

Nem csak háztartási célú szivattyúk esetében állunk vásárlóink rendelkezésére, hanem az ipari, gyártási folyamatokat támogató szivattyúk terén is szakértők vagyunk. Az egyik speciális, nálunk beszerezhető eszköz az emulzió szivattyú, ami nélkül a gépmegmunkálás szinte elképzelhetetlen. Talán még felsejlik előttünk az iskolai kémia órákról, hogy az emulzió nem más, mint két folyadék egyvelege, olyan folyadékoké, melyek egymásban nem oldódnak, ám összekeverve az egyik folyadék részecskéi egyenletesen oszlanak el a másik folyadékban. Otthoni körülmények között a legegyszerűbb példa erre a majonéz. Az alkatrészgyártó, forgácsoló fémszerszámok működéséhez alkalmazott hűtőfolyadék, vagy kenőfolyadék gyakran egyfajta emulzió, mely egyszerre hűti és keni is a működésben lévő szerszámot, viszont a sima vízhez képest sokkal erodálóbb hatású, ezért is van szükség az ilyen folyadékok keringetéséhez a minőségi, ellenálló emulzió szivattyú használatára.

Megkönnyítjük önnek a vásárlást, és a terméket ingyen házhoz is szállítjuk!

OSIP ZS 80 emulzió szivattyú

A vízszivattyúk mellett óriási szerszámgép szivattyú (emulzió szivattyú) választékkal állunk vásárlóink rendelkezésére!

Az emulzió szivattyú egy teherszállító vonat a kenőfolyadékok vasútján! Míg egy személyszállító vonat ugyanazokon a síneken szállítja az utasokat, a teherszállító nagyobb súlyt, nagyobb teljesítménnyel juttat el ugyanabba a célba. Az eredmény ugyanaz, de az anyag és a teher más, akár a különböző szivattyúknál. Az emulzió szivattyú többek között a fémmegmunkáló gépekhez biztosítja a folyamatosan működő, motorral hajtott ipari gépek hűtését. Vagyis az emulzió szivattyú és a vele használt folyadék a motor “jobbkeze”, ami nélkül leállna a gyártási folyamat. A márka sokféle típust és verziót kínál az emulzió szivattyúkon belül. Jelen típuson belül a termékek közötti különbségeket a termék súlya és az úgynevezett benyúlási hossz jelenti, míg típus és típus között elsősorban az emelőmagasság jelent különbséget. Manapság az ember vízellátása sem kútból történik, a szorgosan kezünk alá dolgozó szerszámgépek is megérdemlik a korszerűsítést!

Emulzió szivattyúk kedvező áron most ingyen szállítással!

OSIP ZS 100 emulzió szivattyú

Garanciális termékeink – mint például az emulzió szivattyú, vagy a kenőlé szivattyú – széles választéka várja kedves vásárlóinkat különböző akciók keretein belül.

Mivel az emulzió két egymásban nem oldódó keverék elegye, ezért nagyon fontos, hogy olyan szivattyúban tárolódjanak, keringjenek, amelyek megfelelő módon tudják őket kezelni. A normál csúszógyűrűs típusokat ezek a folyadékok sajnos károsíthatják. Az emulzió szivattyú egy a szerszámgép szivattyúk repertoárjából, a kenőlé szivattyú, kézi működtetésű szivattyú, öntözőrendszer szivattyú, fűtési keringető szivattyú, gumilapátos szivattyú, zagyvaszivattyú mellett. A szivattyúk világában elég könnyű eltévedni, hiszen szerencsére rengeteg típus, fajta és márka megtalálható, egészen az emulzió szivattyú szerkezetektől, a traktorhajtású szivattyúkig. Nálunk tapasztalt, vevőorientált szakemberek tartják a kapcsolatot az ügyfelekkel, vásárlókkal, és idegenvezetőként kalauzolják önöket a szivattyúk sokszínű labirintusában.

Biztosra megy, aki minket hív!

OSIP ZS 120 emulzió szivattyú

Nagy teljesítményű emulzió szivattyúja biztonságban fog megérkezni önhöz, ha szivattyú szakértőink segítségével megfelelően csomagolva és kiszállítva megrendeli a szivattyuwebaruhaz.hu hatalmas kínálatából!

A hűtővíz, hűtőfolyadék, vagy más néven emulzió szivattyúkat, ahogyan a neve is mutatja, elsősorban hűtőfolyadékok, hűtővíz, illetve kenőanyagok szivattyúzásához készítették el. Ezért az emulzió szivattyúnak leginkább azok vehetik hasznát, akiknek ipari felhasználáshoz van szüksége erre a nagyszerű készülékre. Az emulzió szivattyú egy nagy beruházás, nagy befektetés, ezért érdemes alaposan végiggondolni, milyen márkájút, milyen teljesítményűt vásárolunk belőle. Amennyiben bizonytalanok vagyunk abban, hogy melyik emulzió szivattyú lenne a leginkább ideális a tevékenységi körünk számára, van lehetőség kérdezni! Hiszen a szivattyú webáruházban megfelelően képzett, szivattyúhoz értő, a szivattyúzás terén több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakértők dolgoznak, akik készségesen válaszolnak a telefonhívásokra és az emailekre is!

Meleg szívvel fogadjuk akkor is, ha hűtővíz szivattyút vásárol. Kérdezzen bátran, szívesen válaszolunk!

OSIP ZS 125 emulzió szivattyú

Ha emulzió szivattyúra van szüksége, akkor üzletünk széles választékából könnyedén fog tudni választani, ráadásul ingyen kiszállítjuk önnek és még garanciát is kap rá!

A hagyományos, csúszógyűrűs tömítésű szivattyúk nem nagyon alkalmasak az ipari mennyiségű hűtőfolyadékok és kenőanyagok szivattyúzására, ugyanis ezek a berendezések nem tudnak alacsony nyomás mellett hatékonyan dolgozni. Ennek a problémának a megoldására találták ki az elektromos szivattyúk újabb generációját, az emulziós szivattyúk családját. Ezek az alacsony nyomás mellett is kiválóan működő, ipari célra kifejlesztett berendezések megállják a helyüket a szerszámgépek mellett. A hűtő- és kenőfolyadékok szállítására az emulziós szivattyúk mellett a kenőlé szivattyúk is kiválóan alkalmasak, de ha más jellegű folyadék szállítására van szükség, akkor számos periférikus szivattyú, átemelő, centrifugál szivattyú közül lehet választani.

Emulzió szivattyú vásárlása mellett döntött? Jöjjön hozzánk, munkatársaink segíteni fognak a választásban!

OSIP ZS 180-200-220 kenőlé szivattyú

Amennyiben nagy választékra vágyik, és kenőlé szivattyút keres, nálunk a legjobb helyen jár!

Különböző szerszámgép szivattyúk, úgy, mint emulzió és kenőlé szivattyú, és más testvér szerkezetek, mint fűtési keringető szivattyú, kézi működtetésű szivattyú, folyadékgyűrűs vákuum szivattyú, öntözőrendszer és zagyszivattyú várják, hogy alaposan szemügyre vegye őket, és kiválassza az önnek legmegfelelőbbet. Vannak olyan szerszámgépek, amelyek nagyobb mennyiségben használnak emulziós folyadékot a működésükhöz, és ezeknél a gépeknél különösen fontos a megfelelő szivattyúrendszer. Olyan típusú szivattyú a megfelelő ilyen esetben, amely elősegíti a kenő, vagy hűtőfolyadék szállítását úgy, hogy alacsony nyomáson tudjon maradni a szállítandó folyadék. A kenőlé szivattyú egyike a nagy választékban kapható elektromos szivattyú berendezéseknek, melyek természetesen garanciával kerülnek megrendelés után a vevőhöz.

Ha fontos önnek a gyors, és pontos kiszállítás, kímélje idejét, és ne is keressen mást! Tegyen próbát velünk!

OSIP ZC 75-100-125 kenőlé szivattyú

Csúcsminőségű kenőlé szivattyúk a szivattyú szakértők ajánlásával – hogy ne főjön a feje a szerszámgépei miatt!

A kenőlé szivattyúk, vagy másképpen szerszámgép hűtőfolyadék-, illetve hűtővíz szivattyúk nagy előnye, hogy a vegyszereket is tartalmazó hűtőfolyadékokat, kenőanyagokat is képesek felszívni. A vegyszerrel szennyezett anyagok károsíthatják a normál, csúszógyűrűs tömítéssel rendelkező szivattyúk alkatrészeit, amelyek csak tiszta víz szivattyúzására lennének alkalmasak. A nagy teljesítményű, ipari használatra ajánlott kenőlé szivattyúk esetében lehetséges még egy további szűrő beépítése is, amely a nagyobb térfogatú szennyeződéseket is képes kiszűrni. A kenőlé szivattyúk esetében is biztos lehet benne, hogy ugyanazt a nagy gondossággal, évtizedes szakértelemmel kiválasztott csúcsminőségű szivattyút fogja kapni a szivattyú webáruházból, mintha önfelszívó szivattyút, többfokozatú nyomásfokozó centrifugál szivattyút, szennyezett víz átemelő búvár szivattyút, vagy házi vízművet választott volna háztartásába, illetve kertje öntözésére.

Védje szerszámgépeit a túlmelegedéstől: használjon kenőlé (hűtővíz) szivattyút!

OSIP ZC 130 kenőlé szivattyú

A kenőlé szivattyúk széles választékát találja meg webáruházunkban, melyek közül szakembereink szívesen segítenek kiválasztani az önnek legmegfelelőbbet.

Ha ön a kenőlé szivattyú oldalunkon keres, akkor azon kevesek közé tartozik, akik tudják, mire is valók ezek az elektromos, hűtőfolyadékot, vagy kenőfolyadékot keringető, kicsi, de igen strapabíró szerkezetek. Míg vásárlóink egy része háztartási feladatokhoz vásárol egyszerű és hasznos eszközt, szeretnénk kiszolgálni az olyan speciális ipari igényeket is, amelyekre például a kenőlé szivattyú jelentheti a megoldást. Ezek a szivattyúk elengedhetetlenek például az üveg- és műanyaggyártásban alkalmazott szerszámgépek működtetéséhez, hiszen ezek a gépek hűtőlé vagy kenőlé nélkül túlhevülnének és használhatatlanná válhatnának. Az OSIP termékcsaládba tartozó kenőlé szivattyú típusok előnye, hogy az adalékanyagokat tartalmazó hűtőfolyadékkal járó esetleges korróziónak ellenállnak, szemben más szivattyútípusokkal, így biztosított a hosszú távú hibátlan működésük.

Érdemes most vásárolnia, hiszen a kiválasztott terméket rövid határidővel és ingyenesen szállítjuk ki önnek!

OSIP ZA 180-200-220 kenőlé szivattyú

Kenőlé szivattyúk ipari használatra, szerszámgépek hűtéséhez, a tapasztalt szivattyú-szakértők ajánlásával, akár házhozszállítással is!

Az ipari felhasználásra ajánlott szerszámgép szivattyúk közé tartoznak a kenőlé, illetve az emulziós szivattyúk, amelyeket másképpen hűtővíz szivattyúnak, vagy hűtőfolyadék szivattyúnak is nevezhetünk. Ezek a szerszámgép szivattyúk tehát, amilyen a kenőlé szivattyú is, szerszámgépek hűtését szolgálják alapvetően. A szerszámgépek hűtését sokan elhanyagolják, pedig nem csak a költséges eszközeink életének meghosszabbítása érdekében fontos ez a feladat. Hiszen a kenőlé szivattyú nélkül ezek a nagy teljesítményű, gyakran folyamatos használatban lévő szerszámgépek túlmelegedhetnek. Ezzel pedig veszélybe kerül nem csak a gép épsége, de akár a gépet használóké is, hiszen komoly balesetet okozhat a kenőlé szivattyúval nem megfelelően hűtött szerszámgép. Honlapunkon nem szükséges ajánlatkéréssel sem vesződnie, hiszen minden termékünknek feltüntettük a pontos vételárát, önnek csak választania kell!

Ne hanyagolja el nagy teljesítményű ipari használatú szerszámgépeinek hűtését: vásároljon kenőlé (hűtővíz) szivattyút most!

OSIP PS kenőlé szivattyú

Rengeteg fajta kenőlé szivattyú kapható boltunkban, melyeket raktárkészletről gyorsan szállítunk ki a megrendelőhöz.

Rendelkezésünkre áll szinte bármilyen márkájú szerszámgép szivattyú. Hogy mikor lehet ilyenre szüksége a vásárlónak? Például ha olyan szerszámgépet kell alkalmaznia tevékenysége során, amely nagy mennyiségű emulziós folyadékot használ. Ezek a gépek akkor tudnak kellő hatékonysággal és roncsolódás nélkül működni, ha megfelelő szivattyú rendszert alkalmaznak hozzájuk. Ilyen például a kenőlé szivattyú rendszer. Azért speciális, mert tudnia kell úgy szállítani a kenőlét, hogy közben ép tudjon maradni maga a szivattyú. A szerszámgép szivattyúk családjába tartozik a kenőlé szivattyú mellett az emulzio, hűtővíz és hűtőfolyadék szivattyú is. A szerszámgép szivattyúkon kívül pedig többek közt kézi működtetésű szivattyú, fűtési keringető szivattyú, öntözőrendszer szivattyú, sőt még traktor hajtású szivattyú is van raktárkészleten.

Keresse vevő orientált szakértőinket bizalommal!

OSIP AS kenőlé szivattyú

Forgácsoló gépeket üzemeltet és szüksége van a túlmelegedést gátló hűtőfolyadék szivattyúzására alkalmas berendezésre? Válasszon a garanciával vásárolható kenőlé szivattyúk közül, nem fogja megbánni!

A forgácsoló gépek a nagy igénybevétel hatására könnyen túlmelegszenek, ezért hűtőfolyadékkal kell ellátni őket, nehogy meghibásodjanak. A kenőlé szivattyúk kifejezetten a forgácsoló szerszámgépek tartozékainak hűtésére kialakított, vízbázisú emulziók, valamint kenőanyagok szállítására és megforgatására alkalmas berendezések. Ezek az ipari célú berendezések kis és közepes igénybevétel esetén hatékony segítséget tudnak nyújtani a szivattyúk munkájához. A kenőlé szivattyúkkal mosópisztolyok üzemeltetése is könnyedén megoldható. A cég ipari tevékenysége során nemcsak hűtési folyamatokat kell megtámogatni kenőlé szivattyúval, üzemeltetni kell szennyvízszivattyút, víztelenítő szivattyút, de akár folyadékgyűrűs vákuumszivattyúra is szükség lehet.

Sokáig szeretné forgácsoló gépeit üzemeltetni? Szerezzen be hozzá egy hatékony segítséget, egy kenőlé szivattyút!