VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Sumoto csőmotor 3 col

Háztartásunkban és kertünkben számos olyan berendezést, eszközt használunk, amelynél megkönnyíti a tevékenységet egy csőmotor alkalmazása. Napjainkban a redőnyök, roletták, napellenzők, mobiltetők motorizálása mellett a búvár szivattyúk esetén is jól alkalmazhatóak a csőmotorok keskeny kivitelezésüknek köszönhetően. Az egy- és háromfázisú változatban készülő csőmotorok nemcsak a háztartásokban, hanem ipari tevékenységek során is nagyszerűen alkalmazhatóak fennakadások nélkül. A kiváló szigetelésnek, rozsdamentes tengelycsonknak és a mechanikus tömítésnek köszönhetően a csőmotor jól bírja a környezeti hatásokat, illetve a vízben való tartózkodást. Egyedül a szállítandó folyadék hőmérséklete szabhat határt, ugyanis a készülék 30 Celsius fokig szavatolt. Különböző méretű csőmotorok közül válogathat az érdeklődő, amelyek általában nem toxikus olajtöltéssel üzemelnek. A csőmotorok, a motorvédők, a csőbúvár szivattyúk és a szivattyú vezérléstechnikai berendezések optimálisan ki tudják egymást egészíteni.
Sumoto OP3 (230V) csőmotor, olajtöltésű

Sumoto OP3 (230V) csőmotor, olajtöltésű

A motorja minden gépnek a lelke, a meghajtója, az Alfája és az Ómegája. Motor nélkül nincsen gép, csupán egy élettelen vasdarabról beszélhetünk. Ha a motor megáll, leáll a gépünk szíve, nincs, ami működtesse tovább. Nincs ez másképpen a szivattyúzással kapcsolatos berendezések esetén sem. Különösen abban az esetben, ha egy csőmotorról beszélünk. A csőmotor neve valóban azt jelenti, amire legtöbben elsőre gondolnánk: egy cső alakú motor, ami egyúttal a csőben is helyezkedik el. Egy kiváló szivattyú szívócsőhöz csakis egy nagyszerű szivattyú csőmotor, másképpen csőbúvár motor vagy merülő motor dukál. Jó hír, hogy az olajtöltésű, javítható csőmotorhoz most egy kontrolldobozt is ajándékba adunk! Az olajtöltésű Sumoto csőmotorok többféle méretben és teljesítményben állnak rendelkezésre, így vásárláskor figyelni kell, hogy az igénynek leginkább megfelelőre essen a választás. A Sumoto csőmotorokhoz mindenféle kiegészítőket, idomokat, csöveket, szerelvényeket, kábeleket is lehetséges beszerezni. Illetve ne feledkezzünk meg a megfelelő motorvédelemről sem!
Sumoto OP3 (400V) csőmotor, olajtöltésű

Sumoto OP3 (400V) csőmotor, olajtöltésű

Amennyiben a szivattyúnkhoz, vagy más berendezésünkhöz csőmotor vásárlására adnánk a fejünket, érdemes alaposan megfontolni, hogy melyik márkát válasszuk. A nagy teljesítményű Sumoto csőmotorokkal biztosan nem fogunk melléfogni, hiszen a nagy múlttal rendelkező, szivattyúzásban jártas cégek vagy szakértők előszeretettel ajánlják őket. Lássuk tehát, mitől olyan különleges egy Sumoto csőmotor? Vajon melyik a legfontosabb tulajdonsága a számunkra? Talán attól, hogy javítható? Hogy nem toxikus olajat használ? A magas csapágy terhelhetőségtől? A rozsdamentes tengelycsonk, vagy a magas rozsdaállóságú nikkelezett öntöttvas csapágyház miatt? Vagy talán a kiegyenlítő membrán és a magas kopásállóságú mechanikus tömítés teszi azzá? Nos, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Egy biztos: akármelyik méretben vagy teljesítményben is válasszon Sumoto csőmotort a szivattyújához vagy bármilyen más berendezéséhez, biztosan nem fog csalódni benne. Különösen akkor, ha a csőmotorunk egészségét a megfelelő típusú motorvédelemmel is megtámogatjuk, amivel a szivattyúnk is tovább él!