VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Prémium többfokozatú rozsdamentes önfelszívó szivattyú a kínálatban

Mindenképp számításba kell venni, hogy milyen szivattyút használjunk a meglévő vagy a tervezett kút szivattyúzásához. Fontos, hogy soha ne a kutat igazítsuk a már megvásárolt szivattyúhoz, hanem a kúthoz válasszunk szivattyút! Bizonyos körülmények egyértelműen meghatározzák, hogy mikor szükséges például egy többfokozatú rozsdamentes önfelszívó szivattyú használata. A sekély kutak esetében kifejezetten ajánlott ez a típus, hiszen megfelelő hatékonysággal képes biztosítani a szükséges vizet. Amennyiben az üzemi vízszint nem haladja meg a 7-8 métert, abban az esetben a PENTAX ULTRA SA rozsdamentes szivattyú kitűnő megoldásnak bizonyul, a speciális igényektől kezdve, az általános vízmű rendszerekig. Permetező öntözéshez, nyomásos rendszerekhez, fűtő és klíma berendezésekhez gond nélkül alkalmazható ez a többfokozatú rozsdamentes önfelszívó szivattyú. Mivel a szivattyúház, a járókerék és természetesen a tengely is teljesen rozsdamentes anyagból készült, ezért garantált a hosszú élettartam. Érdemes megemlíteni a tengelytömítés speciális anyagát is, ami nem más, mint szén/kerámia/NBR . A motorpajzs pedig alumíniumból készült, tehát a korrózió veszélye ezen alkatrész esetében sem áll fenn. Gyakori probléma a vízellátó rendszerek esetében az alacsony nyomás. Különösen az emeletes családi házaknál tapasztalható alacsony víznyomás a felsőbb szinteken. Ennek kiküszöbölésére a többfokozatú rozsdamentes önfelszívó szivattyú kitűnő megoldás. Kútból történő szivattyúzás esetén érdemes minél közelebb telepíteni a berendezést a víznyerő helyhez.

Pentax SA rozsdamentes önfelszívó szivattyú a kiváló minőség!

Pentax Ultra SA önfelszívó szivattyú

Ellenáll a korróziónak a PENTAX ULTRA SA önfelszívó szivattyú

Önfelszívó szivattyú vásárlás esetén reális elvárás a hosszú élettartam és az alacsony szervizigény. A PENTAX ULTRA SA önfelszívó szivattyú mindkét tulajdonságot magába foglalja. A telepítését követően, szinte rá sem kell nézni a berendezésre, mégis hosszú időn keresztül képes gond nélkül végezni a dolgát, meghibásodás nélkül. Ehhez viszont szükséges a szakszerű telepítés, illetve a megfelelő vízellátó rendszer kialakítása. Ha kúthoz szeretnénk használni, akkor érdemes előbb felméretni a terepet egy szakemberrel, akitől biztos választ kaphatunk arra a kérdésre, hogy milyen hatékonyságot képes biztosítani egy PENTAX ULTRA SA önfelszívó szivattyú az adott körülmények között. A szivattyút figyelembe véve nem lehet kétséges a hatékonyság, hiszen prémium kialakítással rendelkezik, ami szemmel láthatóan megmutatkozik a felépítésében és az ehhez felhasználat anyagok minőségében. A PENTAX ULTRA SA önfelszívó szivattyú nemcsak háztartási felhasználásra alkalmas, hiszen ipari körülmények között is megállja a helyét, általános vízmű létesítményeknél vagy mezőgazdasági munkáknál az öntözési feladatokat illetően. Ha nem akarjuk lerövidíteni a PENTAX ULTRA SA önfelszívó szivattyú élettartamát, akkor mindenképp a megfelelő folyadékok szállításához alkalmazzuk! E tekintetben a szállítandó közeg lehet tiszta víz vagy enyhén savas, lúgos folyadék. Kerüljük a koptató hatású, agresszív, robbanásveszélyes folyadékok szivattyúzását!

Az alacsony energiaigénye mellett, kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik, ami ékes példája az átgondolt mérnöki munkának.