VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Mofém golyóscsap BB

 termék/oldal

Mofém golyóscsap BB

Ebben az alkategóriában a Mofém AHA golyóscsap termékcsalád, a szivattyú webáruházban elérhető termékei találhatóak meg. A golyóscsap kék színben, natúr kivitelben érhető el webáruházunkban. A Mofém AHA golyóscsap alkalmazási területei igen széleskörűek, hiszen akár a hideg-melegvíz, akár a gáz- és fűtési rendszerek részei lehetnek. Ipari és háztartási használatra egyaránt remekül megfelel, viszonylag széles tartományban, kiválóan szállítja a tiszta vizet. A Mofém márka generációk óta a megbízhatóságot képviseli, és ez ma sem változott, nem véletlen, hogy ma Magyarországon szinte mindenki ismeri, és jó véleménnyel van erről a márkáról. A Mofém AHA golyóscsap termékcsalád minden terméke megtalálható jelenleg a szivattyú webáruház raktárában, így nem kell hosszú időt várni arra, hogy a megrendelés után az otthonába megérkezzen a termék, hiszen áruházunk segítségével szinte azonnal elindulhat az útján a kedves vásárló felé. Bármilyen kérdése vagy észrevétele van termékünkről, bátran keressen bennünket, szívesen segítünk! Webáruházunkban a Mofém fagycsap és a hozzá megvásárolható T-kulcs és szár is megtalálható.
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:1/2" BB
Anyaga:Réz
2 500 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:3/4" BB
Anyaga:Réz
3 700 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:1" BB
Anyaga:Réz
5 800 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Csatlakozás:1.1/4" (5/4") BB
Anyaga:Réz
9 600 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:1.1/2" (6/4") BB
Anyaga:Réz
19 500 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:2" BB
Anyaga:Réz
26 000 Ft (áfával)
db
Részletek