VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

SAB 150 KPE Egyoldalas megfúró idom

 termék/oldal

SAB 150 KPE Egyoldalas megfúró idom

A szerelési munkák során előfordul, hogy a KPE csőről leágazást kell csinálni, viszont nem áll rendelkezésre T-idom. Ebben az esetben jó szolgálatot tehet egy KPE egyoldalas megfúró idom. A megfúró idomokat más néven béklyónak, bilincsnek, megfúró bilincsnek vagy csőbéklyónak is szokták nevezni. Az indokolt elágazás lehet szükség szerint szórófej vagy cső elágazás, de minden más lehetőség is szóba jöhet. Az olcsó, ötletes kialakítású KPE egyoldalas megfúró idom alkalmazásának lényege, hogy egy csőszakaszon a KPE cső elvágása nélkül tudunk leágazást létesíteni. Az idom alsó zárt részét kell a cső alá tenni, az alsó és felső részt csavarokkal össze kell szorítani oly módon, hogy a cső és a KPE egyoldalas nyereg idom felső része közé gumi tömítőgyűrű kerül. Ezt követően kell megfúrni az idomot, vigyázva, hogy a csőnek csak a felső oldalát lyukasszuk ki. A tömítőguminak köszönhetően a furat szivárgásmentes lesz. A KPE egyoldalas megfúró idom mellett szűkített T-idom, külső menetes egyenes idom, vagy akár szűkített toldó, javító idom is segítheti a szerelési munkát.
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Kivitel:Nyereg idom
Méret:50×1"
840 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Kivitel:Nyereg idom
Méret:63×3/4"
1 060 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Megrendelésre kb. 3-5 hét
Kivitel:Nyereg idom
Méret:90×1/2"
1 460 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Megrendelésre kb. 3-5 hét
Kivitel:Nyereg idom
Méret:90×3/4"
1 460 Ft (áfával)
db
Részletek