VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Alkategóriák

Gumilapátos szivattyú

A gumilapátos szivattyúk egyik fő tulajdonsága, hogy különösen kíméletesek az általuk szállítandó anyagokhoz, ezért számos olyan területen is használhatóak ahol más szivattyúk nem. A gumilapátos szivattyúk használata egyszerű, nem kell hozzájuk lábszelep, nem kell feltölteni őket, egyszerűen szétszerelhetőek és tisztíthatóak, karbantartás nélkül is a maximális hatékonyságot biztosítják. A flexibilis vagy gumilapát járókerék a szállítandó folyadékoktól függően lehet neoprén, nitril gumi, AL nitril gumi, dutral vagy szilikon, az utóbbi 100 celsius fokig hőálló. A gumilapátos szivattyúk működésük szempontjából megbízhatóak és tartósak, hiszen a burkolatuk rozsdamentes acélból készült. Felületük sima, illesztés és hegesztés mentes, így kopás és korrózióállóak is egyben. Mivel sűrű és híg folyadékokhoz is kiválóan alkalmasak így az ipar számos területén használhatóak. Ilyenek például a vegyipar, a galvanizálás, a gyógyszeripar, a gépipar, a környezetvédelem, a mezőgazdaság, az élelmiszeripar és az egyéb tisztítóberendezések. Az áruházunk kínálatában megtalálható gumilapátos szivattyúk között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő terméket, melyekre vásárlóinknak 12 hónap garanciát biztosítunk.