VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Gumilapátos szivattyú

A gumilapátos szivattyúk egyik fő tulajdonsága, hogy különösen kíméletesek az általuk szállítandó anyagokhoz, ezért számos olyan területen is használhatóak ahol más szivattyúk nem. A gumilapátos szivattyúk használata egyszerű, nem kell hozzájuk lábszelep, nem kell feltölteni őket, egyszerűen szétszerelhetőek és tisztíthatóak, karbantartás nélkül is a maximális hatékonyságot biztosítják. A flexibilis vagy gumilapát járókerék a szállítandó folyadékoktól függően lehet neoprén, nitril gumi, AL nitril gumi, dutral vagy szilikon, az utóbbi 100 celsius fokig hőálló. A gumilapátos szivattyúk működésük szempontjából megbízhatóak és tartósak, hiszen a burkolatuk rozsdamentes acélból készült. Felületük sima, illesztés és hegesztés mentes, így kopás és korrózióállóak is egyben. Mivel sűrű és híg folyadékokhoz is kiválóan alkalmasak így az ipar számos területén használhatóak. Ilyenek például a vegyipar, a galvanizálás, a gyógyszeripar, a gépipar, a környezetvédelem, a mezőgazdaság, az élelmiszeripar és az egyéb tisztítóberendezések. Az áruházunk kínálatában megtalálható gumilapátos szivattyúk között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő terméket, melyekre vásárlóinknak 12 hónap garanciát biztosítunk.