VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Medence fémfalas

 termék/oldal

Egy fémfalas medence még sohasem kerülhetett ilyen egyszerűen az otthonába – kedvenc szivattyú-szakértői ebből is a legjobbat válogatták be az áruházba!

A megfelelő medence kiválasztása mindig nehéz terep, hiszen számtalan kritériumnak kellene egyszerre megfelelnie egy medencének – tökéletes megoldás pedig, mint oly sok minden másban sem, itt sem létezik. Abban azonban talán mindannyian egyetértünk, hogy ha tartós, de mégis egyszerűen telepíthető megoldásra vágyunk, akkor a fémfalas medence ideális választás lehet. Telepítsük pofonegyszerűen, földbe süllyesztés nélkül, tisztítsuk könnyedén, vízcsere nélkül! Érdemes körülnézni nálunk, hiszen számos más termékkel is megkönnyítjük az otthoni fürdőzés élvezetét! Akár medence szűrőt, medence alátét fóliát, medence létrát vagy bármilyen egyéb, medencetisztító és -karbantartó eszközt keresünk, könnyedén bedobhatjuk a fémfalas medencénk mellé a kosárba, és máris sokkal közelebb kerültünk a hőn áhított otthoni wellness-élményhez.

Vásároljon fémfalas medencét raktárunkról házhozszállítással, hogy akár már holnaptól élvezhesse a saját családi strandját!

Akció
Bestway: Bestway Velence kombi fémfalas medence szett 4,5x0,9 m
1
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Kivitel:Fémfalas
Méret:4,5×0,9 m
115 000 Ft (áfával)
90 000 Ft (áfával)
Részletek