VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Úszókapcsoló ellensúly

 termék/oldal

FOX úszókapcsoló ellensúly – egyszerű használat, szabályozható úszókapcsoló!

Úszókapcsoló ellensúlyt úszókapcsolóhoz csatlakoztatva tudunk használni. Az úszókapcsolók feladata a szintszabályozás, szivattyúra vagy akár vezérlőszekrényre kötve. Az úszókapcsolók bekötésüktől függően bekapcsolják vagy megszakítják a szivattyú működését, ezáltal az alkalmas lesz töltésre és ürítésre egyaránt. Ha az úszókapcsoló a víz felszínén úszik és eléri a maximális vízszintet, akkor az a kapcsolót felnyomja, ha lesüllyed és a minimális vízszinten van, akkor pedig lenyomja azt. Az úszókapcsoló vezetékét általában a kút vagy tartály falához szokás rögzíteni, azonban ha ez a vezeték túl hosszú ellensúlyt használunk. Emellett használjuk még akkor is ha a szabályozni kívánt folyadékszint változó. Áruházunkban az ITALTECNICA FOX típusú úszókapcsoló ellensúlyát forgalmazzuk, melynek használata rendkívül egyszerű, mert szorítóanyaga segítségével a kábel bármely pontján rögzíthető. Háztartási és ipari célra is kiválóan alkalmazható, maximálisan 60 celsius fokú folyadék hőmérsékleten.

Úszókapcsolónk működésének beállítása? – A FOX úszókapcsoló ellensúly a tökéletes megoldás önnek!

Szállítási határidő:Raktárról
1 100 Ft (áfával)
db
Részletek