VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Úszókapcsoló ellensúly

 termék/oldal

FOX úszókapcsoló ellensúly – egyszerű használat, szabályozható úszókapcsoló!

Úszókapcsoló ellensúlyt úszókapcsolóhoz csatlakoztatva tudunk használni. Az úszókapcsolók feladata a szintszabályozás, szivattyúra vagy akár vezérlőszekrényre kötve. Az úszókapcsolók bekötésüktől függően bekapcsolják vagy megszakítják a szivattyú működését, ezáltal az alkalmas lesz töltésre és ürítésre egyaránt. Ha az úszókapcsoló a víz felszínén úszik és eléri a maximális vízszintet, akkor az a kapcsolót felnyomja, ha lesüllyed és a minimális vízszinten van, akkor pedig lenyomja azt. Az úszókapcsoló vezetékét általában a kút vagy tartály falához szokás rögzíteni, azonban ha ez a vezeték túl hosszú ellensúlyt használunk. Emellett használjuk még akkor is ha a szabályozni kívánt folyadékszint változó. Áruházunkban az ITALTECNICA FOX típusú úszókapcsoló ellensúlyát forgalmazzuk, melynek használata rendkívül egyszerű, mert szorítóanyaga segítségével a kábel bármely pontján rögzíthető. Háztartási és ipari célra is kiválóan alkalmazható, maximálisan 60 celsius fokú folyadék hőmérsékleten.

Úszókapcsolónk működésének beállítása? – A FOX úszókapcsoló ellensúly a tökéletes megoldás önnek!

Szállítási határidő: Raktárról
690 Ft (áfával)
db
Részletek