VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Úszókapcsoló ellensúly

 termék/oldal

FOX úszókapcsoló ellensúly – egyszerű használat, szabályozható úszókapcsoló!

Úszókapcsoló ellensúlyt úszókapcsolóhoz csatlakoztatva tudunk használni. Az úszókapcsolók feladata a szintszabályozás, szivattyúra vagy akár vezérlőszekrényre kötve. Az úszókapcsolók bekötésüktől függően bekapcsolják vagy megszakítják a szivattyú működését, ezáltal az alkalmas lesz töltésre és ürítésre egyaránt. Ha az úszókapcsoló a víz felszínén úszik és eléri a maximális vízszintet, akkor az a kapcsolót felnyomja, ha lesüllyed és a minimális vízszinten van, akkor pedig lenyomja azt. Az úszókapcsoló vezetékét általában a kút vagy tartály falához szokás rögzíteni, azonban ha ez a vezeték túl hosszú ellensúlyt használunk. Emellett használjuk még akkor is ha a szabályozni kívánt folyadékszint változó. Áruházunkban az ITALTECNICA FOX típusú úszókapcsoló ellensúlyát forgalmazzuk, melynek használata rendkívül egyszerű, mert szorítóanyaga segítségével a kábel bármely pontján rögzíthető. Háztartási és ipari célra is kiválóan alkalmazható, maximálisan 60 celsius fokú folyadék hőmérsékleten.

Úszókapcsolónk működésének beállítása? – A FOX úszókapcsoló ellensúly a tökéletes megoldás önnek!

Szállítási határidő:Raktárról
690 Ft (áfával)
db
Részletek