VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyú Kft. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Alkategóriák

Szivattyú tömítés azonnal

A csúszógyűrűs tömítés (mechanikus tömítés) szinte teljesen egyeduralkodóvá vált a szivattyúk tengelytömítés problémáinak a megoldására. Számos olyan előnye van a töm szelencés (zsinóros tömítés) megoldással szemben, hogy felsorolni igen nagy feladat lenne. A csúszógyűrűs tömítések megtalálhatóak a háztartási, mezőgazdasági és ipari szivattyúkban egyaránt. A tömítések különféle kivitele és anyaga megoldja a szivattyúk cseppmentes tömítését szinte akármilyen közeggel szemben (hideg és meleg víz, ásványi olajok, enyhe vagy agresszív savak és lúgok, vegyszerek, stb.). A csúszógyűrűs tömítések teljesen karbantartás mentesek a teljes élettartamuk alatt, míg ez a zsinóros tömítésekről (időnkét cserélni, pótolni szükséges) nem mondható el. Szinte mindegyik csúszógyűrűs tömítés felépítése hasonló. Van egy állórész egy forgórész melyet a forgórészben lévő rugó feszít egymásnak a megfelelő erővel. A tömítések között megkülönböztetünk tehermentesített és nem tehermentesített típusokat. A csúszófelületek kialakítása leppelésel történik. Széles termékválasztékunkkal mindig megtalálja a megoldást amennyiben a szivattyúhoz tengelytömítést keres.
FA csúszógyűrűs tömítések

Ha valóban jó minőségű tömítésre vágyik, nálunk biztosan megtalálja, amit keres.

A csúszógyűrűs tömítések a mai világ elengedhetetlen reform termékei. A szivattyúk világában egy egészen modern, mechanikus tömítéssel találkozhatunk a csúszógyűrűs tömítések formájában. Tény, hogy a lassan elavuló zsinóros tömítések valóban rászolgáltak a modernizálásra. Ennek a fejlesztésnek köszönhetően nincs szükség többé karbantartásra, hiszen ezek a remek csúszógyűrűs tömítések teljes élettartamukra tökéletes működést biztosítanak. A FA csúszógyűrűs tömítések mellett elérhetőek többek közt SIM, FG, WILO, ZENIT és autóipari csúszógyűrűs tömítések is. Az FA sorozat tömítései rengeteg változatban, méretben megtalálhatóak áruházunkban, ez biztosítja, hogy az igényének legmegfelelőbbet választhatja az ügyfél.

Ha nálunk vásárol a szivattyúzáshoz, öntözéshez alkatrészeket, tapasztalhatja vevőorientáltságunkat, szakmai rátermettségünket és ráadásul fantasztikus kedvezményeinkkel lehet minőségi alkatrész tulajdonos.

SIM csúszógyűrűs tömítések

Ha csúszógyűrűs tömítésre van szüksége, akkor nálunk azonnal megvásárolhatja, hiszen raktárkészletünkben rendelkezésre áll.

A csúszógyűrűs tömítések egyik fajtája az egyszerűbb mechanikus tömítések családjába tartozik. A csúszógyűrűs tömítéseket leginkább a háztartásokban alkalmazott szivattyúk esetében alkalmazzák, de időnként ipari felhasználásuk is tapasztalható. Ezzel szemben ipari felhasználásra elsősorban a mechanikus tömítéseket alkalmazzák. Ezeknél a csúszógyűrűs tömítéseknél a kiváló minőség elengedhetetlen, és az emberi szervezetre károsan ható anyagokat sem tartalmazhatnak. A csúszógyűrűs tömítéseknek széles a termékpalettája, akár az egyszerűbb, akár az ipari célra használható tartozékokról beszélünk. Felkeltették az érdeklődését a csúszógyűrűs tömítések, de nincs hozzá megfelelő berendezése? Akkor vásároljon most nálunk centrifugál szivattyút, melynél jó szolgálatot tehet ez a kis alkatrész. Ha szivattyúja már van, akkor válogasson az egyéb alkatrészek, tömlők, csőmotorok közül.

Viszont, ha csak csúszógyűrűs tömítésekre van szüksége, akkor kérje munkatársaink segítségét, készséggel fognak rendelkezésére állni.

SIM csúszógyűrűs tömítések (DIN szabványos)

A szivattyúk élettartamát jelentősen megnövelik a minőségi alkatrészek, vásárolja meg ezeket is webáruházunkban!

A szivattyú vásárlásakor érdemes úgy gondolkodni, hogy az eszközünket minél hosszabb távon tudjuk kiváló állapotban megőrizni és működtetni. Ehhez azonban kisebb kiegészítőkre is szükség lesz, például tömítésekre. Akár háztartási célú, akár mezőgazdasági vagy ipari szivattyúról beszélünk, fontos, hogy a készülék elektromos része kellően védve legyen attól a folyadéktól, amelynek mozgatásában a gépet felhasználjuk. Erre szolgálnak napjainkban a csúszógyűrűs tömítések. Korábban csak a hagyományos, zsinóros tömítést alkalmazták a szivattyúk tengelytömítésére, viszont ezeket rendszeresen cserélni, frissíteni kellett. Jó hír, hogy ezt a gondot a csúszógyűrűs tömítések ma már leveszik a szivattyúval dolgozók válláról, hiszen ezek az alkatrészek nem igényelnek karbantartást, mivel sokkal tartósabb anyagból készülnek. Ahány szivattyú, annyi féle tengely átmérő létezik, ezért a csúszógyűrűs tömítések nagyon széles méretválasztékban érhetők el webshopunkban.

Vásárolja meg még ma!

SIM csúszógyűrűs tömítések (sic/viton)

A biztonságos működés érdekében, válasszon a szivattyújához a webáruházunkban elérhető csúszógyűrűs tömítések széles választékából!

Egy szivattyú hiába masszív és erős szerkezet, könnyen meghibásodhat, ha a szárazon tartandó alkatrészei véletlenül mégis érintkeznek azzal a folyadékkal, aminek a mozgatására, átemelésére alkalmazzuk. Legyen ez akár tiszta víz, akár savas vagy lúgos folyadék, a szivattyútengely nem megfelelő tömítése miatt beszivárgó folyadék, előbb-utóbb komoly gondot okozhat. Ha előre gondolkodunk, és a megelőzés a célunk, akkor egy egyszerű, de mégis nagyszerű kiegészítő, a csúszógyűrűs tömítések valamelyik típusa lehet a megmentőnk. A csúszógyűrűs tömítések két részből, egy fix és egy mozgó alkotórészből állnak és fém, valamint kerámia alapanyaguknak köszönhetően sikerrel állnak ellen a rozsdásodásnak, a savak és lúgok maró hatásának. Ha korábban zsinóros tömítést alkalmazott, mielőbb javasoljuk annak leváltását erre a költséghatékonyabb, és hosszú távú megoldásra.

Szerezze be nálunk most!

FG csúszógyűrűs tömítések

Csúszógyűrűs tömítések óriási választékban, garanciával a szivattyú-szakértőktől!

Méltán lehet az ember büszke arra, ha van bátorsága legyőzni az esetleges aggályait, és kipróbálni valamilyen újdonságot. Ha kockáztatja ezzel azt, hogy a régi, jól bevált megoldás helyett esetleg egy nem annyira megfelelőt sikerül választania, az újdonság azonban mégis előrébb mozdítja őt a sikerben. Hála Istennek a régiek mondása, mely szerint a járt utat a járatlanért nem szabad elhagyni, ma már nem igazán érvényes, hiszen érdemes az új dolgokba belefogni. Kiváló példa erre a csúszógyűrűs tömítés. Hiszen a csúszógyűrűs tömítést ma már előszeretettel alkalmazzák úgy a háztartásokban, mint az iparban és a mezőgazdaságban. A csúszógyűrűs tömítések ugyanis mostanra mindenhol a csúcstechnológiát képviselik, amely - bár forradalmi újdonságnak számít – a mégis hamar bizonyította óriási versenyelőnyét. Nem érdemes tehát önnek sem tovább tétováznia, hiszen nincsen miért!

Rendelje meg most ön is a forradalmian új csúszógyűrűs tömítést a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatából, és dicsekedjen vele bátran a szomszédainak, kollégáinak!

FG csúszógyűrűs tömítések (VITON)

Vásároljon FG csúszógyűrűs tömítéseket, robbantson ki forradalmat a szivattyúzás világában!

Sokan nehezen váltanak. Hiszen mindig könnyebb a régi, jól beváltnak gondolt megoldásokhoz fordulni, ugyanis általában ezek bizonyulnak üdvözítőnek. Sokszor már-már forradalmi áttörés szükséges ahhoz, hogy egy újdonság – még akkor is, ha számos tekintetben meghaladja az elődeit – képes legyen bekerülni a köztudatba, ahhoz pedig mindenképpen, hogy elismerjék, és meg is vásárolják az emberek. Ilyen korszakalkotó újdonság a szivattyúk világában az úgynevezett csúszógyűrűs tömítés, szivattyú tömítés. Szerencsére néhányan már felfedezték és örömmel használják a csúszógyűrűs tömítéseket, ahol szivattyúra van szükség. Mind az iparban – az autóipartól kezdve a vegyiparon, vagy az olajiparon át a legkülönfélébb iparágakig –, de a háztartásokban és a mezőgazdaságban is széleskörűen alkalmazható. A csúszógyűrűs tömítés nélkülözhetetlen alkatrész például a különböző folyadékszállító gépeknél, berendezéseknél.

Próbálja ki ön is a csúszógyűrűs tömítést, és legyen részese ön is a szivattyúzás egyik legújabb felfedezésének! Keressen bennünket bátran, szívesen adunk tanácsot a márkát és a típust illetően!

FP csúszógyűrűs tömítések
FP/D csúszógyűrűs tömítések
SIM Állórész sic/viton (DIN szabványos)