VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Szivattyú tömítés azonnal

A csúszógyűrűs tömítés (mechanikus tömítés) szinte teljesen egyeduralkodóvá vált a szivattyúk tengelytömítés problémáinak a megoldására. Számos olyan előnye van a töm szelencés (zsinóros tömítés) megoldással szemben, hogy felsorolni igen nagy feladat lenne. A csúszógyűrűs tömítések megtalálhatóak a háztartási, mezőgazdasági és ipari szivattyúkban egyaránt. A tömítések különféle kivitele és anyaga megoldja a szivattyúk cseppmentes tömítését szinte akármilyen közeggel szemben (hideg és meleg víz, ásványi olajok, enyhe vagy agresszív savak és lúgok, vegyszerek, stb.). A csúszógyűrűs tömítések teljesen karbantartás mentesek a teljes élettartamuk alatt, míg ez a zsinóros tömítésekről (időnkét cserélni, pótolni szükséges) nem mondható el. Szinte mindegyik csúszógyűrűs tömítés felépítése hasonló. Van egy állórész egy forgórész melyet a forgórészben lévő rugó feszít egymásnak a megfelelő erővel. A tömítések között megkülönböztetünk tehermentesített és nem tehermentesített típusokat. A csúszófelületek kialakítása leppelésel történik. Széles termékválasztékunkkal mindig megtalálja a megoldást amennyiben a szivattyúhoz tengelytömítést keres.
FA csúszógyűrűs tömítések

Ha valóban jó minőségű tömítésre vágyik, nálunk biztosan megtalálja, amit keres.

A csúszógyűrűs tömítések a mai világ elengedhetetlen reform termékei. A szivattyúk világában egy egészen modern, mechanikus tömítéssel találkozhatunk a csúszógyűrűs tömítések formájában. Tény, hogy a lassan elavuló zsinóros tömítések valóban rászolgáltak a modernizálásra. Ennek a fejlesztésnek köszönhetően nincs szükség többé karbantartásra, hiszen ezek a remek csúszógyűrűs tömítések teljes élettartamukra tökéletes működést biztosítanak. A FA csúszógyűrűs tömítések mellett elérhetőek többek közt SIM, FG, WILO, ZENIT és autóipari csúszógyűrűs tömítések is. Az FA sorozat tömítései rengeteg változatban, méretben megtalálhatóak áruházunkban, ez biztosítja, hogy az igényének legmegfelelőbbet választhatja az ügyfél.

Ha nálunk vásárol a szivattyúzáshoz, öntözéshez alkatrészeket, tapasztalhatja vevőorientáltságunkat, szakmai rátermettségünket és ráadásul fantasztikus kedvezményeinkkel lehet minőségi alkatrész tulajdonos.

SIM csúszógyűrűs tömítések

Ha csúszógyűrűs tömítésre van szüksége, akkor nálunk azonnal megvásárolhatja, hiszen raktárkészletünkben rendelkezésre áll.

A csúszógyűrűs tömítések egyik fajtája az egyszerűbb mechanikus tömítések családjába tartozik. A csúszógyűrűs tömítéseket leginkább a háztartásokban alkalmazott szivattyúk esetében alkalmazzák, de időnként ipari felhasználásuk is tapasztalható. Ezzel szemben ipari felhasználásra elsősorban a mechanikus tömítéseket alkalmazzák. Ezeknél a csúszógyűrűs tömítéseknél a kiváló minőség elengedhetetlen, és az emberi szervezetre károsan ható anyagokat sem tartalmazhatnak. A csúszógyűrűs tömítéseknek széles a termékpalettája, akár az egyszerűbb, akár az ipari célra használható tartozékokról beszélünk. Felkeltették az érdeklődését a csúszógyűrűs tömítések, de nincs hozzá megfelelő berendezése? Akkor vásároljon most nálunk centrifugál szivattyút, melynél jó szolgálatot tehet ez a kis alkatrész. Ha szivattyúja már van, akkor válogasson az egyéb alkatrészek, tömlők, csőmotorok közül.

Viszont, ha csak csúszógyűrűs tömítésekre van szüksége, akkor kérje munkatársaink segítségét, készséggel fognak rendelkezésére állni.

SIM csúszógyűrűs tömítések (DIN szabványos)

A szivattyúk élettartamát jelentősen megnövelik a minőségi alkatrészek, vásárolja meg ezeket is webáruházunkban!

A szivattyú vásárlásakor érdemes úgy gondolkodni, hogy az eszközünket minél hosszabb távon tudjuk kiváló állapotban megőrizni és működtetni. Ehhez azonban kisebb kiegészítőkre is szükség lesz, például tömítésekre. Akár háztartási célú, akár mezőgazdasági vagy ipari szivattyúról beszélünk, fontos, hogy a készülék elektromos része kellően védve legyen attól a folyadéktól, amelynek mozgatásában a gépet felhasználjuk. Erre szolgálnak napjainkban a csúszógyűrűs tömítések. Korábban csak a hagyományos, zsinóros tömítést alkalmazták a szivattyúk tengelytömítésére, viszont ezeket rendszeresen cserélni, frissíteni kellett. Jó hír, hogy ezt a gondot a csúszógyűrűs tömítések ma már leveszik a szivattyúval dolgozók válláról, hiszen ezek az alkatrészek nem igényelnek karbantartást, mivel sokkal tartósabb anyagból készülnek. Ahány szivattyú, annyi féle tengely átmérő létezik, ezért a csúszógyűrűs tömítések nagyon széles méretválasztékban érhetők el webshopunkban.

Vásárolja meg még ma!

SIM csúszógyűrűs tömítések (sic/viton)

A biztonságos működés érdekében, válasszon a szivattyújához a webáruházunkban elérhető csúszógyűrűs tömítések széles választékából!

Egy szivattyú hiába masszív és erős szerkezet, könnyen meghibásodhat, ha a szárazon tartandó alkatrészei véletlenül mégis érintkeznek azzal a folyadékkal, aminek a mozgatására, átemelésére alkalmazzuk. Legyen ez akár tiszta víz, akár savas vagy lúgos folyadék, a szivattyútengely nem megfelelő tömítése miatt beszivárgó folyadék, előbb-utóbb komoly gondot okozhat. Ha előre gondolkodunk, és a megelőzés a célunk, akkor egy egyszerű, de mégis nagyszerű kiegészítő, a csúszógyűrűs tömítések valamelyik típusa lehet a megmentőnk. A csúszógyűrűs tömítések két részből, egy fix és egy mozgó alkotórészből állnak és fém, valamint kerámia alapanyaguknak köszönhetően sikerrel állnak ellen a rozsdásodásnak, a savak és lúgok maró hatásának. Ha korábban zsinóros tömítést alkalmazott, mielőbb javasoljuk annak leváltását erre a költséghatékonyabb, és hosszú távú megoldásra.

Szerezze be nálunk most!

FG csúszógyűrűs tömítések

Csúszógyűrűs tömítések óriási választékban, garanciával a szivattyú-szakértőktől!

Méltán lehet az ember büszke arra, ha van bátorsága legyőzni az esetleges aggályait, és kipróbálni valamilyen újdonságot. Ha kockáztatja ezzel azt, hogy a régi, jól bevált megoldás helyett esetleg egy nem annyira megfelelőt sikerül választania, az újdonság azonban mégis előrébb mozdítja őt a sikerben. Hála Istennek a régiek mondása, mely szerint a járt utat a járatlanért nem szabad elhagyni, ma már nem igazán érvényes, hiszen érdemes az új dolgokba belefogni. Kiváló példa erre a csúszógyűrűs tömítés. Hiszen a csúszógyűrűs tömítést ma már előszeretettel alkalmazzák úgy a háztartásokban, mint az iparban és a mezőgazdaságban. A csúszógyűrűs tömítések ugyanis mostanra mindenhol a csúcstechnológiát képviselik, amely - bár forradalmi újdonságnak számít – a mégis hamar bizonyította óriási versenyelőnyét. Nem érdemes tehát önnek sem tovább tétováznia, hiszen nincsen miért!

Rendelje meg most ön is a forradalmian új csúszógyűrűs tömítést a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatából, és dicsekedjen vele bátran a szomszédainak, kollégáinak!

FG csúszógyűrűs tömítések (VITON)

Vásároljon FG csúszógyűrűs tömítéseket, robbantson ki forradalmat a szivattyúzás világában!

Sokan nehezen váltanak. Hiszen mindig könnyebb a régi, jól beváltnak gondolt megoldásokhoz fordulni, ugyanis általában ezek bizonyulnak üdvözítőnek. Sokszor már-már forradalmi áttörés szükséges ahhoz, hogy egy újdonság – még akkor is, ha számos tekintetben meghaladja az elődeit – képes legyen bekerülni a köztudatba, ahhoz pedig mindenképpen, hogy elismerjék, és meg is vásárolják az emberek. Ilyen korszakalkotó újdonság a szivattyúk világában az úgynevezett csúszógyűrűs tömítés, szivattyú tömítés. Szerencsére néhányan már felfedezték és örömmel használják a csúszógyűrűs tömítéseket, ahol szivattyúra van szükség. Mind az iparban – az autóipartól kezdve a vegyiparon, vagy az olajiparon át a legkülönfélébb iparágakig –, de a háztartásokban és a mezőgazdaságban is széleskörűen alkalmazható. A csúszógyűrűs tömítés nélkülözhetetlen alkatrész például a különböző folyadékszállító gépeknél, berendezéseknél.

Próbálja ki ön is a csúszógyűrűs tömítést, és legyen részese ön is a szivattyúzás egyik legújabb felfedezésének! Keressen bennünket bátran, szívesen adunk tanácsot a márkát és a típust illetően!

FG csúszógyűrűs tömítések (sic/sic/NBR)

Csúszógyűrűs tömítések hatalmas választékban, garanciával a szivattyúboltból!

Méltán lehet az ember büszke arra, ha van bátorsága legyőzni az esetleges aggályait, és kipróbálni valamilyen újdonságot. Ha kockáztatja ezzel azt, hogy a régi, jól bevált megoldás helyett esetleg egy nem annyira megfelelőt sikerül választania, az újdonság azonban mégis előrébb mozdítja őt a sikerben. Hála Istennek a régiek mondása, mely szerint a járt utat a járatlanért nem szabad elhagyni, ma már nem igazán érvényes, hiszen érdemes az új dolgokba belefogni. Kiváló példa erre a csúszógyűrűs tömítés. Hiszen a csúszógyűrűs tömítést ma már előszeretettel alkalmazzák úgy a háztartásokban, mint az iparban és a mezőgazdaságban. A csúszógyűrűs tömítések ugyanis mostanra mindenhol a csúcstechnológiát képviselik, amely - bár forradalmi újdonságnak számít – a mégis hamar bizonyította óriási versenyelőnyét. Nem érdemes tehát önnek sem tovább tétováznia, hiszen nincsen miért!

Rendelje meg most ön is csúszógyűrűs tömítést a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatából, és dicsekedjen vele bátran a szomszédainak, kollégáinak!

FP csúszógyűrűs tömítések

A jövő elkezdődött – a szivattyúzási legújabb találmánya, a csúszógyűrűs tömítés az ön szivattyújának is meghosszabbíthatja az életét!

A csúszógyűrűs tömítések forradalmi innovációt jelentenek a szivattyúzás világában. A hagyományos tömítésekkel ellentétben a csúszógyűrűs tömítések biztonságosabb üzemelésű, hosszabb időtartamú gépekhez segítik hozzá a felhasználóikat. A nálunk kapható csúszógyűrűs tömítéseket kiválóan képzett szakemberek fejlesztették hosszú éveken át, a tudomány és technológia legmodernebb vívmányait használva fel a kutatásban. A csúszógyűrűs tömítések kutatási-fejlesztési munkálataiban számos neves kutató és egyetem is részt vett. A minőségbiztosítás drákói szigorral és pontossággal működik. A csúszógyűrűs tömítést sokan kedvelik széles körű felhasználhatósága miatt is, mivel különböző szerkezeti és felhasználási megoldásokat ötvöz. Mindezeken felül a csúszógyűrűs tömítés alig igényel bármiféle karbantartást.

Ha még nem tette, próbálja ki a csúszógyűrűs tömítéseket, ismerkedjen meg a high-tech szivattyú innovációval, és tegye könnyebbé, kellemesebbé a szivattyúja használatát!

FP/D csúszógyűrűs tömítések

Rendelje meg a csúszógyűrűs tömítést a szivattyú webáruház kínálatából, kényelmesen, otthonából!

Mint a kerék, meg a kormány, éppen olyan tökéletes a csúszógyűrűs tömítés. Éppen olyan tökéletesen simulnak egymásba az alkatrészek, amelyek mégis hibátlan forgómozgást tesznek lehetővé. A csúszógyűrűs tömítéseket hosszú évek kutatómunkája során fejlesztették ki, a legmodernebb technológiát alkalmazva. A csúszógyűrűs tömítések ma már verhetetlenek, szinte mindenben meghaladták a hagyományos tömítéseket. Így, ha most lennének választások, ahol a csúszógyűrűs tömítés indulna a hagyományos tömítéssel szemben, akkor nem lenne kérdés, hogy a csúszógyűrűs tömítés nyerné meg a szavazást. A csúszógyűrűs tömítések természetesen akkor tudnak igazán jól működni, ha egy jó minőségű szivattyú alkatrészei, és az összes idom, cső, csap, szerelvény és bilincs is csakis tapasztalt szakértőktől, a szakma legjobbjaitól lett beszerezve hozzá.

Válassza a legújabb technológiát, frissítse fel csúszógyűrűs tömítéssel gépparkját webáruházunkból!

WILO csúszógyűrűs tömítések

A Wilo márkanév közel százötven éve egyet jelent a kiváló minőséggel, a nagy teljesítménnyel és a folyamatos innovációval.

Termékeiket, legyen szó akár egy teljes rendszerről, akár csak egy csúszógyűrűs tömítésről, az energiahatékony szemlélet és a felhasználóbarát kialakítás jellemzi. Egy forgó tengely és egy álló ház közé hibátlan tömítést készíteni nem egyszerű, vagyis nem volt egyszerű, amíg a csúszógyűrűs tömítés meg nem jelent a piacon. Villámgyors térhódítása megkérdőjelezhetetlen és teljesen érthető, hiszen klasszisokkal jobb megoldást jelent a hagyományos tömítéseknél, ráadásul karbantartást sem igényel.

A termékpaletta egyre szélesedik, ipari és háztartási felhasználás esetében egyaránt. Méret, anyag és ár tekintetében is szinte kimeríthetetlen a választék: a Wilo (például Wilo keringető szivattyúk) mellett FA, FG, SIM vagy ZENIT csúszógyűrűs tömítés biztosíthatja a szivattyú hosszú élettartamát, hibátlan működését.

Webáruházunk folyamatosan rendelkezésre áll, nálunk egy-két kattintással bármelyik kiválasztható és megrendelhető!

Autóipari csúszógyűrűs tömítések

Ipari és háztartási célra is felhasználhatóak az autóipari csúszógyűrűs tömítések, melyek raktárról azonnal megkaphatóak, nem kell hetekig várni a szállításra.

A tömítések olyan szerkezeti kapcsolatok, amelyek feladata, hogy két egymással közvetlenül összekapcsolódó tér között a szállítandó anyag áramlását megakadályozzák vagy mérsékeljék. Az úgynevezett biztonsági tömítések, ilyenek például az autóipari csúszógyűrűs tömítések, élet-, baleset- és vagyonbiztonsági szempontból is jelentős szerepet töltenek be, mert a legminimálisabb meghibásodásuk esetén is súlyos problémák következhetnek be. Például a fékberendezések tömítésének meghibásodása kellő körültekintés nélkül balesethelyzetet teremthet. Ahhoz, hogy az autóipari csúszógyűrűs tömítés megfeleljen a vele szemben támasztott követelményeknek, képesnek kell lennie például alakváltozásra, megfelelő keménységgel, szilárdsággal, hőállósággal, üzemi nyomással történő terhelhetőséggel kell rendelkeznie, ugyanúgy, mint a hagyományos felhasználású SIM csúszógyűrűs tömítéseknek és az FP/D csúszógyűrűs tömítéseknek.

Saját biztonsága érdekében szerezzen be autóipari csúszógyűrűs tömítést áruházunkban.

E2 csúszógyűrűs tömítések

Házi vízművekhez, vízellátó rendszerekhez nagy választékban kínálunk csúszógyűrűs tömítéseket, hogy a szivárgás még csak szóba se kerülhessen!

Hofi Géza és Koós János macska duettje óta tudjuk a megoldást az egér ellen. A fadugó nagyszerű találmány, ha az eldugaszolásról van szó, de fabatkát sem ér, ha az eltömítendő anyag egyfajta nyomás alatt lévő folyadék. Márpedig a csőtörés nem macska-egér játék! Ha a vízvezeték megsérül, a nyomás kirobbantja a vizet a csőből, ami további károkat okoz. Ennek előzménye a szivárgás okozta vízkő és a rozsda, ami valósággal megeszi a vízcsöveket, akár a macska az egeret! E kettő állat pontosan úgy él meg egymás mellett, mint víz meg a vízcső. Egy bolygón élnek, egy földet taposnak, mégis van az a szitu, amikor az egér megindul és rág, akár az a gonosz vízcsepp, ami végül a csőtöréshez vezet. Míg az egér ellen marad a fadugó, a szivárgás ellen a csúszógyűrűs tömítés, vagy gumitömítés ajánlott, amivel időben megelőzhető a baj.

Tegye be a kosarába a megfelelő méretű E2 csúszógyűrűs tömítést és rendeljen még ma! Gondoskodjon időben a szivárgás és a vízkő megelőzéséről!

ZENIT csúszógyűrűs tömítések

Áruházunkban széles választékban talál csúszógyűrűs tömítéseket, melyek ipari és háztartási célra is alkalmazhatóak, ráadásul raktárról is beszerezhetőek.

A korszerű tengelytömítési alternatívák közé tartozik a csúszógyűrűs tömítés. A készülékházra szerelt álló tárcsa vagy gyűrű és a tengelyre szerelt mozgó vagy csúszógyűrűs tömítő felületei a tengelyre merőleges gyűrűpárt hoznak létre. Külső nyomásra a szivattyúk belső terének nyomása a két gyűrű összepréselésével létrejött résben csökken. A tárcsákat a forgó tengelyre szerelt rugós szorítólap préseli össze. A két gyűrűből az egyik acélból vagy vörös ötvözetből készül, a másik pedig grafittal átitatott fenolgyantából vagy műanyaggal impregnált szénből. A kettős zárású csúszógyűrűs tömítésben vezethető zárófolyadék is. A forgó szivattyútengelyek tömítése többféle lehet. Ha nagyobb terhelésű gépet alkalmazunk, akkor csúszógyűrűs kivitelű tömítést érdemes alkalmazni. A csúszógyűrűs tömítések egyoldalúak vagy kettős zárásúak lehetnek. A felhasználási feltételek függvényében a ZENIT csúszógyűrűs tömítések mellett alkalmazhatunk SIM csúszógyűrűs tömítéseket vagy FG csúszógyűrűs tömítéseket is.

Csúszógyűrűs tömítés vásárlása esetén, ha bizonytalan, akkor kérdezze munkatársainkat, szívesen segítenek önnek.

SIM Állórész sic/viton (DIN szabványos)

Állórész csúszógyűrűs tömítéshez egyedülálló garanciával, házhozszállítási lehetőséggel, szuper ügyfélszolgálattal, pillanatok alatt otthonában!

A csúszógyűrűs tömítés nehezen lenne elképzelhető állórész nélkül. Előfordulhat, hogy a csúszógyűrűs tömítés állórésze esetleg megsérült, és ezért szükséges lenne a pótlása. Ekkor nagyszerű spórolási lehetőséget jelenthet, hogy nem kell ismét a csúszógyűrűs tömítés összes elemét megvásárolni, hanem elegendő csupán az állórészt újra beszerezni. Ha pedig nagyon előrelátóak és ügyesek a szivattyú-felhasználók, különösképpen akkor, ha sok területen használnak csúszógyűrűs tömítést (ami nagyon hasznos, hiszen ma már a csúszógyűrűs tömítés verhetetlen a hagyományos tömítésekkel szemben), akkor akár előre is gondoskodhatnak egy plusz állórészről. Így rengeteg kellemetlenségtől, bosszankodástól is megkímélhetik magukat. Ráadásul időt is spórolhatnak, hiszen a pótalkatrészként beszerzett állórész azonnal munkába állhat, nem kell megvárni, amíg ismét sikerül beszerezni egyet.

Gondolkodjon előre, szerezzen be pótalkatrészt: állórészt!