VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Vízszűrő betét

Egy megfelelő minőségű vízszűrő betét vásárlása a mai világunkban sajnos elengedhetetlen. Mindenkinek joga van tiszta vizet inni, mi úgy gondoljuk, ezért szeretnénk, ha az Ön háztartásába is csakis megfelelően szűrt, tiszta, baktériumoktól és káros anyagoktól mentes víz kerülne. Ezen kategória alá tartozik az összes vízszűrő betét, ami jelenleg elérhető nálunk. Tehát a tisztítható (műanyag hálós, vagy rozsdamentes hálós kivitelben), a fonaltekercses (eldobandó), a fúvott polipropilén (szintén eldobandó), illetve sok más egyéb vízszűrő betét is. Ha vízszűrő betétre van szüksége, bizonyosan megtalálja az Önnek megfelelő darabot nálunk, hiszen a legkülönfélébb típusok vannak jelen az Ön speciális igényeinek megfelelően. Kapcsolódó, kiegészítő termékként vízszűrő házakat, műanyagból, vagy rézből készült rozsdamentes kivitelben, csappal vagy anélkül, illetve vízkőmentesítőket, és sok más egyéb terméket is tartunk. Nálunk minden egyebet is megtalál, ami egy korszerű vízszűrő berendezéshez, szűréstechnikához ma már nélkülözhetetlen, éppen úgy, mint egy jó minőségű vízszűrő betét.
Tisztítható vízszűrő betét (műanyag hálós)

Tisztítható vízszűrő betét (műanyag hálós)

Ha éppen aktuális a vízszűrő betét vásárlása, nagy dilemmába kerülhetünk, hogy melyik típust is válasszuk, hiszen mind az eldobható, mind a tisztítható szűrőbetét vásárlásának más és más előnyei és hátrányai vannak. Ha egy tisztítható (műanyag hálós) vízszűrő betétet választunk, olyat, amilyet ebben az alkategóriában megtalálhatunk, akkor szembekerülhetünk a tisztításból adódó vesződségekkel, kellemetlenségekkel, gondolhatnánk magunkban. Mindez azonban a mai modern műanyag hálós vízszűrő betétek használatával már egyáltalán nem igaz, hiszen elegendő csak a csap alá tartanunk a betétet, és a vízsugár egy pillanat alatt elintézi a tisztítási folyamatot! Az összegyűlt szennyeződést pedig érdemes a szeméttárolóba helyezni. Máris újra használhatjuk műanyag hálós vízszűrő betétünket! Nem kell vesződnünk a cserével, nem kell költenünk az új alkatrész beszerzésére, hanem immár hátradőlhetünk és élvezhetjük, hogy ismét tiszta víz kerül a poharunkba. A tisztítható vízszűrő betéteket ugyan elegendő 2-3 évente cserélni, mégis azt javasoljuk, hogy időben kezdje el a következő betét beszerzését, nehogy kicsússzon az időből!
Fonaltekercses vízszűrő betét (eldobandó)

Fonaltekercses vízszűrő betét (eldobandó)

Bizonyára Ön is szeretne tiszta vizet önteni a poharába, ugye? Nos, erre itt a kiváló lehetőség, ezzel a fonaltekercses vízszűrő betéttel. Hogyha Ön ezt használja, garantáljuk, hogy az ivóvize mentes lesz mindenféle lebegő anyagtól, és csakis valódi, eredeti, száz százalékban természetes anyagokat tartalmazó italt fog kortyolni! Az eldobandó fonaltekercses vízszűrő betét elnevezése onnan származik, hogy az anyaguk valóban egy merev, erős, kemény, műanyag vázra tekercselt polipropilén fonal. Ez a betét könnyedén cserélhető, eldobható, Önnek nem kell vesződnie a tisztítással, a csere pedig egy rendkívül egyszerű folyamat, és az új betét sem kerül sem sok pénzbe, sem sok vesződségbe, hiszen áruházunkon keresztül egyszerű a beszerzése! Az eldobható betét higiénikus és tiszta megoldás minden háztartásban. Az fonaltekercses vízszűrő betét cseréje fontos, ne hanyagolja el! Ne várja meg, míg a nyomásesés értéke eléri a megadott értéket!
Egyéb vízszűrő betét

Egyéb vízszűrő betét

Ezek a vízszűrő betétek többet tudnak: nem egyszerűen csak a vízben esetleg előforduló, nagy sűrűségű, lebegő anyagok kiszűrésére alkalmasak, hanem a vízszűrő betétek mindegyike valamilyen különleges tudással is rendelkezik mindezeken felül! Van olyan vízszűrő betétünk például, amely vízkőmentesítésre is alkalmas! Milyen hasznos is lehet egy olyan háztartásban, ahol erre hajlamos a víz! Sőt, olyan vízszűrő betétet is tudunk Önnek ajánlani, amely aktív szenet tartalmaz, melynek jótékony hatását ismerhetik az élet számos más területéről! Az aktív szénnek köszönhetően ez a vízszűrő betét 95%-ban megköti a vízben található klórt és baktériumokat, illetve szerves vegyületeket, valamint a kellemetlen illatokat és ízeket is semlegesíti! Olyan, mintha egy vízszűrő kancsóból inná a csapvizet, hát nem nagyszerű?! Rendelkezünk továbbá olyan betéttel is, mely kiszűri a vízben található vasat és mangánt, azaz vastalanító hatású! Illetve van még erős papírból készült betétünk, mely az átlagosnál nagyobb mennyiségű lebegő anyag kiszűrésére alkalmas! Válasszon kedvére bármit, biztosan a hasznára fog válni!
Fúvott polipropilén vízszűrő betétek (eldobandó)

Fúvott polipropilén vízszűrő betétek (eldobandó)

A víz az élet része. Közhelyesen hangzik, de, belegondoltunk már, mihez kezdenénk, ha nem ihatnánk megfelelő minőségű ivóvizet, nem moshatnánk, vagy nem főzhetnénk jó minőségű, tiszta vízzel? Mennyi betegségnek és veszélynek lennénk kitéve, akárcsak egy kőkorszaki ember, vagy éppen egy állat? Nos, a vízszűrő berendezések fontos kellékei, a vízszűrő házak mellett, a vízszűrő betétek is, abban vannak a segítségünkre, hogy civilizált életet élhessünk. A vízszűrő betétek egyik alkategóriája a fúvott polipropilén vízszűrő betéteké. Ezeknek a betéteknek nem véletlen az elnevezése, hiszen onnan ered, hogy valóban egy polipropilén fonalból készülnek, fúvott technikával. Ezek a fúvott polipropilén vízszűrő betétek leginkább a vízben lebegő anyagok kiszűrésére alkalmasak. Előnyük, hogy cserélhetőek, és így Önnek nem kell a tisztításukkal járó kellemetlenségekkel megküzdenie, ráadásul olcsóak és könnyen elérhetőek. Amennyiben a fúvott polipropilén vízszűrő betétek vásárlása mellett döntene, azt javasoljuk, hogy szerezzen be mindig egy-két tartalék betétet is, hogy mindig időben tudja cserélni!
Tisztítható vízszűrő betét (rozsdamentes hálós)

Tisztítható vízszűrő betét (rozsdamentes hálós)

A háztartásokban nagyon fontos, hogy a csapvíz tiszta legyen, ehhez a vízvezetékekben áramló víz szűrésére van szükség. Nem mindegy azonban, hogy a szűrők tisztíthatóak-e, hiszen a hálós vízszűrők ellenállnak a dugulásnak, ugyanakkor egy esetleges dugulás esetén a tisztíthatóságuknak köszönhetően könnyedén orvosolható ez a probléma és megelőzhető az ebből eredő csőtörés. Az alábbi oldalon a rozsdamentes, tisztítható vízszűrő betét kínálatunkban fellelhető termékeket rendeztük egy csokorba. A tisztítható vízszűrő betét rozsdamentes anyagának köszönhetően a hozzá való rozsdamentes vízszűrő házhoz hasonlóan más vízszűrőkhöz képest jobban ellenáll a benne áramló szennyeződéseknek, ezzel együtt a csőtörésnek és az azt okozó korrodálódásnak. Az alábbi hálós betétek ezen tulajdonságuknak köszönhetően hosszabb élettartamúak, mint a többi vízszűrő betét. Webáruházunk tisztítható vízszűrő betét választéka nem lenne teljes, ha nem lenne kapható a hozzá való vízszűrő ház, vízkőmentesítő és az egyéb szűréstechnikai kiegészítők széles választéka.